Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trine91 wrote:dziewczyny na Śląsku też jest program darmowych badań prenatalnych dla kobiet poniżej 35 roku życia. Z tego co wiem od mojej gin to dwie kliniki realizują projekt- Gyncentrum w Katowicach i Sigma w Bytomiu. Mpze któraś chciałaby skorzystać to wystarczy umówić wizytę telefonicznie. Projekt realizowany jest od sierpnia, więc na pewno jest jest dużo miejsc
Dziękuje bardzo! Właśnie zadzwoniłam do Gyncentrum i wpisali mnie na listę z dotacji bez zmiany terminu i to jeszcze w placówce 5 min spacerkiem od mojego domu
Gdyby któraś z Was była zainteresowana wklejam link z szczegółowym info i nr telefonu:
https://www.gyncentrum.pl/bezplatne-badania-prenatalne-1Hiszpaneczka, Trine91 lubią tę wiadomość
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Hiszpaneczka wrote:ja mam z mezem celibat od poczatku października jak zobaczyłam bete dodatnia
Haha Hiszpaneczka ja tak samo!!!!!
Od transferu jest hard core bo sama mam chcice jak nigdy ale 7 lat starań, tyle wyrzeczeń po drodze to i bzykanko zaczeka.
GreenK lubi tę wiadomość
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ! Ja już o badaniu. Maluszek ma 5,9cm . I jest o tydzień większy niż to wynika z on. Ale ja bardzo krótkie cykle . Wszystko dobrze. A co do płci niestety nie wiadomo bo kiedy wydawało się ze dziewczynka to wyrostek szedł do góry i wtedy już ze chłopak . Trzyma kciuki za pozostałe wizyty. Wspaniałe uczucie !!
Takana5, Lena1984, Izieth, Marryy, czarnulka24, Oleśka11, Mama Wojtka, miazmija, Shirley, Madamee92, Pimka, Nadinka83, Lorella, Ariette1983, Klara87, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
Aleksandra_nails wrote:Dzie 16:20 USG nie Wiem jak wytrzymam do wieczora
Straszny stres27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
GreenK wrote:Cześć dziewczyny ! Ja już o badaniu. Maluszek ma 5,9cm . I jest o tydzień większy niż to wynika z on. Ale ja bardzo krótkie cykle . Wszystko dobrze. A co do płci niestety nie wiadomo bo kiedy wydawało się ze dziewczynka to wyrostek szedł do góry i wtedy już ze chłopak . Trzyma kciuki za pozostałe wizyty. Wspaniałe uczucie !!
GreenK lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Aleksandra_nails wrote:Dzie 16:20 USG nie Wiem jak wytrzymam do wieczora
Straszny stres27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Takana5 wrote:Haha Hiszpaneczka ja tak samo!!!!!
Od transferu jest hard core bo sama mam chcice jak nigdy ale 7 lat starań, tyle wyrzeczeń po drodze to i bzykanko zaczeka.
My się raz kochaliśmy ale później miałam jakieś dziwne plamienie i się skończyło[*] Aniołek 9tc 04.2018
-
nick nieaktualnyJak tam Wasze brzuszki? Mój konsekwentnie podnosi się do góry, ale to wygląda jak wzdęcia a nie ciąża Mdli mnie dzisiaj jakby mnie ktoś trzymał za żołądek
A jak jest z tym przewidywaniem płci na prenatalnych? Słyszałam, że nie jest to zbyt dokładne. Prosicie lekarza, czy sam z siebie zwraca na to uwagę?KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
Aleksandra_nails wrote:Czarnulka mam usg w helsepark w Sandefjord w Vestfold fylke. A Ty z jakiego rejonu jesteś ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Dziewczyny, które są w podobnym tug do mnie. was juz też przestały boleć piersi?
Mnie już dziś w ogóle nie bolą, są miękkie i normalne tyle ze większe bo urosły od początku ciąży.
Mam nadzieję, że to żaden zły znak, mam 5 dni do wozyty i włączył mi się tryb stres
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Freyja wrote:Jak tam Wasze brzuszki? Mój konsekwentnie podnosi się do góry, ale to wygląda jak wzdęcia a nie ciąża Mdli mnie dzisiaj jakby mnie ktoś trzymał za żołądek
A jak jest z tym przewidywaniem płci na prenatalnych? Słyszałam, że nie jest to zbyt dokładne. Prosicie lekarza, czy sam z siebie zwraca na to uwagę?
Co do piersi to przez chwilę na początku ciąży były wrażliwe. Teraz normalnie, poza tym, że są sporo większe.Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
nick nieaktualnyFreyja wrote:Jak tam Wasze brzuszki? Mój konsekwentnie podnosi się do góry, ale to wygląda jak wzdęcia a nie ciąża Mdli mnie dzisiaj jakby mnie ktoś trzymał za żołądek
A jak jest z tym przewidywaniem płci na prenatalnych? Słyszałam, że nie jest to zbyt dokładne. Prosicie lekarza, czy sam z siebie zwraca na to uwagę?
Anchu lubi tę wiadomość