Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ❤
Trzumajcie za mnie dziś mocno kciuki. Wizytuję dzisiaj na 15.20 po 3 tygodniach odstępu.
Ciekawe jak dzidziuś urósłPimka, czarnulka24, Blanka85, Shirley, makalotia, Nadinka83, Izieth, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Madamee92 wrote:Dziewczyny ❤
Trzumajcie za mnie dziś mocno kciuki. Wizytuję dzisiaj na 15.20 po 3 tygodniach odstępu.
Ciekawe jak dzidziuś urósłMadamee92 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka tylko Ty jeszcze zostałaś ? Czy jest jeszcze jakaś dziewczyna, która nie miała jeszcze USG w ciąży?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty. Czarnulka i za Twoja jutrzejszę również. :*
Robaczek jak wizyta? Co lekarz mówił na te bóle?
U mnie się uspokoiło.
U mnie dzisiaj znów rano problem z cukrem. Jutro idę na badania i aż sie boję. Mam nadzieję, że mdłosci odpuszczą (są mniejsze) jesli będe musiała robić krzywą, bo nie dam rady z tą glukozą.czarnulka24, Madamee92, Robaczek12 lubią tę wiadomość
-
Ja za 1.5 godziny mam prenatalne oraz Pappa. Trochę się martwię, bo wczoraj synek wspinał się po mnie i niechcący kopnął mnie w brzuch, na samym dole w okolicach jajnika. I od wczorajszego popołudnia do teraz cały czas mnie tam boli dość mocno. Taki ostry ból, jak szpila. Martwię się, że coś się stało
-
Ciekawe jak dzidziuś urósł
kciuki mocneMadamee92 lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:Ja mam ten segregator "jestem w ciąży" i zawsze jak wychodzę z domu do pracy, albo gdziekolwiek, ale rano to zabieram cały segregator, bo i tak mam zawsze dużą torbę ze sobą.
Jak wychodzę wieczorem i biorę małą torebkę, to biorę kartę.
Też go mam, ale nie wyobrażam sobie nosić go wszędzie - stąd własnie moje pytanie. Dobrze wiedzieć, w takim razie karta ciąży idzie do portfela Dzięki dziewczyny. -
Oleśka11 wrote:Jest na zasadzie prawdopodobieństwa
A powiedz proszę Ty Pappa w ogóle robiłaś?
My doszliśmy do wniosku ze jak idziemy w kierunku Sanco to ominiemy Pappa.
Biję się z myślami ale to chyba właściwy kierunek...
2019 Natalka -
Blanka85 wrote:Ja moją kartę to mam zawsze przy sobie Bo i tak z łóżka się nie ruszam )))) A tak poważnie jak ja Wam zazdroszczę! Ja już tu prawie oszalałam z nudów....
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny jutro wizyta 13.30 ale na pewno beda opóźnienia bo tu prawie zawsze sa opoznienia ..
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Ciekawe jak dzidziuś urósłMadamee92 lubi tę wiadomość
-
Doriska87 wrote:Jutro mamy wizytę w Genomedzie.
A powiedz proszę Ty Pappa w ogóle robiłaś?
My doszliśmy do wniosku ze jak idziemy w kierunku Sanco to ominiemy Pappa.
Biję się z myślami ale to chyba właściwy kierunek... -
Nita wrote:Ja za 1.5 godziny mam prenatalne oraz Pappa. Trochę się martwię, bo wczoraj synek wspinał się po mnie i niechcący kopnął mnie w brzuch, na samym dole w okolicach jajnika. I od wczorajszego popołudnia do teraz cały czas mnie tam boli dość mocno. Taki ostry ból, jak szpila. Martwię się, że coś się stało
-
Ja też tak jak Nadinka witam się w II trymestrze. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja sama jadę w sobotę na konsultację do innej b. dobrej lekarki, jeśli od niej też usłyszę, że progesteron niepotrzebny i leżeć plackiem nie muszę to dopiero się uspokoję.
Mama Wojtka lubi tę wiadomość
-
Nadinka83 wrote:Takana5 i Robaczek a dlaczego stronicie od Wojewódzkiego? Ja właśnie tam planowałam rodzić bo mają 3 stopień referencyjnosci a przy blizniakach taki poziom zalecany.
Spotkanie bardzo chętnie a gdzie te zajęcia dla kobiet?
Takana5 czy wymienieni przez Ciebie lekarze mają pojęcie o mutacjach? Orientujesz się?
Ja za wizytę w Katowicach płace 200 zł. Na każdej wizycie badanie ginekologiczne i usg. Wizyta co 2 tyg.
Nadinka, Szpital Wojewódzki ogólnie ma kiepskie recenzje wśród koleżanek, które tam rodziły. Przemiał straszny. Moją szwagierka i sąsiadka rodziły tam w odstępie 2 mc, obie miały CC i w obu przypadkach malutkie miały złamany obojczyk. Wiem, że to się zdarza ale traume dziewczyny miały straszną.
Ja zawsze leżałam na Wyspiańskiego (laparotomia, HSG) i byłam bardzo zadowolona.
Kochana, mamy jeszcze trochę czasu na wybór szpitala I z pewnością będę wypytywać swoich lekarzy, siedzieć w necie, czytać opinie ale faktycznie ja sobie mogę chcieć a tu blizniaki dyktują warunki Bo na Wyspiańskiego to jest mały odział i nie jestem pewna czy mają odpowiednią opiekę dla wcześniaków/blizniaków, itp. Oczywiście jak się dowiem to Cię poinformuję.
Ja mam mutacje MTHFR 1298A-C homo i Czynnik VR2 hetero. Leczyłam się u innych lekarzy na niepłodność więc dostałam gotowe zalecenia od nich przed i w trakcie ciąży. Noe wiem jaki jest stan ich wiedzy na ten temat.
Współczuje dojazdów do Kato, tak blisko a tak daleko jadąc przez Pszczynę
Zajęcia w Modelarni na ul. 1 Maja.7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Nadinka83 wrote:Jak ja Cię rozumiem. 2 miesiące na L4 już. Mój od rana do wieczora w pracy. Ja nikogo tu właściwie na znam wiec nie ma nawet z kim się spotkać. W zeszlym tygodniu pojechałam do mamy na kilka dni nadrobić zaległości towarzyskie to teraz w ramach atrakcji mam katar i zawalone zatoki
Nadinka, kuruj się! Mi się zapowiada ciężki grudzień ale może uda się jednak nam jakoś spotkać z Robaczkiem
Nie bój się nudy kochana, nasze Bielsko jest piękne i jest tu co robić tylko musisz być zdrowa, u mnie na wiosce (jak się już przeprowadzę, 1 wioska za bielskiem, w sumie na granicy miasta) są trasy spacerowe, też będę sama od rana do wieczora w dupnym domu to możemy schadzki w trójkę robić
Chłopy Was podrzucą przed pracą i odbiorą po, hahaha taką świetlice zrobimy, coś ugotujemy, spacery albo skoczymy na basen, coś poczytamy o dzieciach, w scrabble zagramy, kurde ile perspektyw się szykuje na styczeń
Byle do stycznia!Robaczek12 lubi tę wiadomość
7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️