Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Jesli jest parka to na pewno dwu jajowe bo. Jednojajowe wystepuja albo dwoch chlopcow albo dwie dziewczynk nie moze byc parki. Bo to jedno jajko poprostu dzieli sie na dwa wiec ta sama plec musi byc . U ciebie tylko kwestia lozyska ale na tej podstawie ze prawdopodobnie to parka sadze ze 99% bedzie to na dwoch lozyskach bo wynika z tego ze to dwujajowe .. a przy deujajowych zawsze sa dwa lozyska i dwie owodnie .. a nie mam pojecia czy moga sie zlonczyc ze soba .. ale calkiem mozliwe
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Lena1984 wrote:A to ja byłam. Tylko musicie powiedzieć jak tu się wrzuca zdjęcia...
2.po lewej stronie masz zakladki musisz wejsc w zakladke co sie nazywa "na forum"
3. Wciskasz dodaj zdj i wybierasz ktoro chcesz dodac i ustwiasz rozmiar 500x500 wciskasz zapodaj.
4 wyskocza ci 3 linki muszisz skopiowac ostatni z nich i wkleic na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 18:36
Mama Wojtka lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lena1984 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8af2c435deec.jpg
Lena1984 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
0202oliwcia wrote:Melduje sie ze my sie jutro wizytujemy ❤
Jesli chodzi o presje chlopiec czy dziewczynka to u mnie w domu są 2 dziewczynki i najprawdopodobniej bedzie i 3 babeczka nie musze chyba mowić jakie gadanie w rodzinie ...
Maz na szczescie przyjal to do wiadomosci normalnie jak cos codziennego ale nadal ma malenka nadzieje ze moze jednak bedzie chlopiec
a ja się jakoś nastawiałam na córkę - mam już jedną - i oczyma wyobraźni widziałam 3 dziewczyny w domu (bo plan mamy na 3 dzieci) ale jak się okazało że prawdopodobnie będzie chłopak to nie powiem ucieszyłam się...
-
czarnulka24 wrote:Sliczny brzusio juz pomalu robi sie piłeczka
Dzięki , niestety nie mogę obrucić zdjęcia, w tel mam w dobrą stronę.
Jak dla mnie duży jest w poprzedniej ciązy niewiele było widać na tym etapie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 19:05
-
nick nieaktualny
-
U mnie w poprzedniej ciazy brzuszek wystrzelilo dopiero 16-17tc mimo ze byla to blizniacza .. ale faktycznie pierwsza ciaza i miesnie trzymaly to wszystko sie tak nie rozciagalo .. teraz wszystko porozciagane i tez to ze 13mies po cc zaszlam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 08:14
Mama Wojtka, Lena1984, GreenK lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
KarmeLoVe wrote:Przypadkiem mi się nawinelo, widzę, że zrobiłam sensacje na całe fioletowe forum hahah!
No czułam, teraz już czuję prawdziwe kopniaki, ba nawet dziś poraz pierwszy widziałam ruchy na brzuchu ale nie wierzcie mi, w książkach tego nie ma hah
Spokojnych ciąż Wam życzę
Tobie też życzę nudnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 19:23
Mama Wojtka, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
Oleśka11 wrote:Powiem Ci, że podczytuję majówki od początku bo termin mam tak na przełomie miesięcy więc całkiem możliwe, że ostatecznie jednak do Was dołączę no i podczas tamtej dyskusji miałam już nawet napisany post w odpowiedzi na tezę, że po dwóch ciążach to jest się już wyrocznią ale w ostateczności stwierdziłam, że nie warto tracić czasu na jałowe dyskusje. Niektórych i tak się nie przekona Ja czułam na początku 17 tygodnia w pierwszej ciąży ruchy,z tym za pytałam nawet mojej gin pamiętam wtedy i potwierdzała, że przy łożysku na tylnej ścianie i odpowiedniej budowie to jak najbardziej możliwe.
Tobie też życzę nudnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 19:29
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Lena1984 wrote:Dzięki dziewczyny
Mam pewnie zanik mięśni na brzuchu bo pomiędzy obiema ciążami niewiele ćwiczyłam stąd tak mnie wywaliło szybko27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:A co w tym dziwne ze w 17 tyg ja tez juz na tym etapie czulam ruchy z tym ze ja wtedy bylam bardzo chuda wiec moze dlatego a w okolicach 14 tyg czulam jakby jakies rybki mi plywaly w brzuszku myślałam wczesniej ze to jelita ale pozniej stawaly sie one bardziej intensywne
-
Oleśka11 wrote:Powiem Ci, że podczytuję majówki od początku bo termin mam tak na przełomie miesięcy więc całkiem możliwe, że ostatecznie jednak do Was dołączę no i podczas tamtej dyskusji miałam już nawet napisany post w odpowiedzi na tezę, że po dwóch ciążach to jest się już wyrocznią ale w ostateczności stwierdziłam, że nie warto tracić czasu na jałowe dyskusje. Niektórych i tak się nie przekona Ja czułam na początku 17 tygodnia w pierwszej ciąży ruchy, pytałam nawet mojej gin pamiętam wtedy i potwierdzała, że przy łożysku na tylnej ścianie i odpowiedniej budowie to jak najbardziej możliwe.
Tobie też życzę nudnej ciąży
Oleśka, siedź tu z nami, nigdzie Cię nie puścimy . Też pewnie urodzę w maju, ale to tylko dataRysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
nick nieaktualny
-
Wrzucę co wychodowalam w sumie jest taki od rana nie tylko na wieczór. I chodzę w getrach ciążowych, najwygodniej. U mnie dzisiaj 11+4 pierwsza ciąża więc chyba dość szybko wyskoczył do Przodu. W sobotę byłam - 0,5 kg niż na początku.
Zdjęcie trochę rozmazane musicie wybaczyć.
https://zapodaj.net/950d96a0d9e4f.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 19:44
czarnulka24, Lena1984, Oleśka11, Violet Flower, miazmija, Mama Wojtka, Hiszpaneczka, jolciaa171 lubią tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017