Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Ariette1983 dziś kupuję jajka,pomidorki,rucolę,bo mi takiego smaka zrobiłaś,że muszę se taką jajecznicę na kolację zrobić
ja też właśnie wtryniłam mix sałat z pomidorkami koktajlowymi i serem feta, mniam
Owoce idą tonami u mnie, jabłaka, pamelo, gejfruty, banany i truskawki z kompotuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 15:50
Lady_Dior, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
-
Izieth wrote:Ja już zjadłam owsiankę z orzechami, bananem, miodem i kakao, jabłko, banana i sałatkę
A dla wyrównania w domu będą naleśniki, mąż niestety kupił nutellę, więc pewnie się nie powstrzymam
Ariette1983, Twoja dieta brzmi przepysznie
Lady_Dior, z trombofilią można latać, ale mi genetyk mówiła, że mam przed lotem zrobić zastrzyk z heparyny (dotyczyło to czasu poza ciążą). Ty i tak bierzesz, więc nie będzie problemu
Dziękuję za dodanie mi pewności w sprawie lotua co do nutelli-też dziś zgrzeszyłam i zjadłam z nią 2kanapki mniaaam
Makalotia hamburger smakował? Ja zjadłam na obiad 2 shnitzle z kurczaka nadziewane sosem orzechowym aajjjjjć
Jem też dużo jogurtów-aktualnie mam activie śliwkową
KaśkaKwa no i brawoZdrowiuśko
Ja uwielbiam owoce i teraz w ciąży baaardzo mi wchodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 15:55
-
nick nieaktualny
-
Lady Dior, ten Twój magnez ze zdjęcia jest w proszku? Rozrabiasz to z wodą i pijesz?
U mnie z owocami słabo w tej ciąży. Synek je dużo owoców i to są jego "słodycze". My w UK, więc mamy dostęp do świeżych owoców cały rok, najbardziej lubi maliny, jagody, truskawki, mandarynki, owoc granatu i mangotygodniowo u nas idzie około 20 funtów na same owoce dla dziecka. Ale za to ja prawie wcale nie jem
-
Hej
Czy któraś też choruje? Ja już ponad tydzień i nie przechodzi ;/ biorę antybiotyk, syrop, tabletki do ssania, inhalacje robię, pije herbatę z miodem cytryną i imbirem, mleko z czosnkiem i nic.. Ciągle kaszle, duszę się i mam już dosyć ehh
Dzisiaj robiłam badania krew, mocz i glukozę i w moczu wyszły mi bakterie itd, mam również ślady krwi i się zastanawiam, czy to jest groźne? Wizytę mam w poniedziałek23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Lady_Dior, pewnie , że smakował
ja za to jogurtów coś nie mogę. Źle mi po nich.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już po połówkowych. Duża dziewczyna
410 g
wszystko jest okej. Szyjka 36 mm i to podobno oznacza długa:). Przepływy póki co okej
Lady_Dior, Marryy, Trine91, Lusi91, Nadinka83, Samsaramsa, Lena1984, jolciaa171, Pimka, Lilka26, Takana5, Violet Flower, Madamee92, bratfrandu, Mama Wojtka, KaśkaKwa, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ja też po wizycie szyjka nieruszona skurcze jej nie dotyczą więc wszytsko jest dobrze lekarz stwierdził że albo miałam za mocne mięśnie brzucha albo jestem poprostu chuda z tego typu kobiet które czują te skurcze. Nie martwić się ma być wszytsko ok. Dużo kobiet je ma i nie czuje nawet.
Cieszę się z udanej wizyty GreenKNadinka83, Samsaramsa, Lena1984, GreenK, jolciaa171, Pimka, Violet Flower, bratfrandu, Mama Wojtka, Izieth lubią tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Nita tak-to jest czysty magnez w proszku.Można to z wodą lub sokiem rozcieńczyć i się pije.Cytrynian,więc ładnie się wchłania
To super,że synek je tyle owoców-zawsze to lepiej niż słodycze
Może weźmiesz przykład z syna hihi
Ja z owoców dziś kupiłam maliny,czerwoną porzeczkę i śliwki
Mamuśkaa1 ja bym na pewno posiew moczu zrobiła.Co do kaszlu,to zawsze jest tak,że występuje nawet po ustaniu choroby.Jest to kaszel polekowy i może trwać parę tygodni,także warto nawilżać gardło.Szybkiego powrotu do zdrowia.
GreenK gratuluję dużej córySuper,że wszystko ok
Marry uff super,że z szyjką ok i skurcze jej nie ruszają
Samsaramsa owsianka jest pysznaJa czasem jem ale nie codziennie,żeby mi się nie przejadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 20:09
GreenK lubi tę wiadomość
-
Ja za to jem dużo owoców w różniej postaci ... Wyciskane soki, na surowo, zmiksowane na smoothie. Jakie tylko mi w ręce wpadną dzisiaj np. wskoczyło kiwi i ananas. Na jutro rano mam mocno dojrzałego banana gruszkę i kiwi na smoothie ja po prostu dodaje tylko trochę wody do miksowania i takie smakuje mi najbardziej. Na później mam jeszcze 2 pomarańcze na sok. Serwis naprawił wreszcie mój piekarnik po 3 tyg. Oczekiwania niestety nowy trafił się zepsuty i jutro wskakuje pierwsze moje własne ciasto... Będzie to szarlotka... Na niedzielę zostanie mi jeszcze pomelo, kiwi i marchewki na sok. Wyjadamy wszystko co mamy w mieszkaniu bo w poniedziałek jadę do mamy na tydzień ponad. Mąż wyjeżdża do pracy w tyg, a w piątek mam wizytę u gin prowadzącego w Małopolsce, więc i tak bym jechała, a tak przynajmniej w tygodniu nie będę sama siedziała w mieszkaniu.
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
Nita wrote:Lilka jaki masz sprzęt do robienia smoothie?
Nita, GreenK lubią tę wiadomość
-
Wzajemnie Marry
Ja również życzę wszystkim miłego weekendu !
U nas kopniaki już są tak mocne , że cały brzuch mi poskakuje aż się boje co to będzie dalejAle z drugą córką było podobnie i w sumie tak już jej zostało
Jest bardzo energiczna tak jak i w brzuszku ostro szalała. Siostrzyczka pewnie będzie miała podobny temperament...
Marryy, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
-
Marryy wzajemnie
Oj czekam na te kopniaczki jak na zbawienie...Czasem mnie złe myśli nachodzą ale przyłożę rękę i czuję,jak się wierci-to się uspokajam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 10:58