Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trine, dacie radę! Dbaj o siebie i o Maluszka! Dużo jest takich historii i Dzieciaczki wytrzymują do terminu
wierzę , że u Ciebie też tak będzie!
Trine91 lubi tę wiadomość
-
Mi się wczoraj na tym USG Maluch przekręcił i od wczoraj czuję ruchy tak wysoko jak jeszcze nie czułam
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
Trine91 rety nie wyobrażam sobie,jaki stres musisz przeżywać
Dobrze,że jesteś w szpitalu-tam zrobią wszystko,żeby opanować sytuację.Trzymam mocno kciuki i modlę się za Was :*
Ehh a mówi się,że 1wszy trymestr jest najgorszy-to nieprawda
Makalotia ja znowu cały czas czułam tuż pod pępkiem a wczoraj dostałam parę kopniaków tak w dole-jakby po szyjceWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 09:56
-
Trine91 wrote:dziewczyny, wczoraj wieczorem pojechałam do szpitala z krwawieniem
nawet w pierwszym trymestrze tego nie doświadczyłam
Okazało się, że moja szyjka jest tak skrócona, że mam bezwzględny zakaz ruszania się, nawet do toalety
Leżę w szpitalu i modle się o jakąkolwiek poprawę.. Wiem, że muszę być dobrej myśli, ale strasznie się boję
Wybaczcie, jeśli kogoś wystraszyłam, musiałam się wyzalicTrzymajcie za nas kciuki żeby szczęśliwie wyleżeć kolejne tygodnie...
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Hiszpaneczka wrote:Bylam dzisiaj na 2 spotkaniu w szkole rodzenia, był temat o skurczach, o zwiastunach porodu i o porodzie naturalnym
Kolejne zajecia ciag dalszy oraz wyprawda dla matki i dziecka do szpitala
Ja byłam dzisiaj... omawialiśmy etapy porodu, co zwiastuje poród i kiedy zgłosić się do szpitala
Dla pierworódki same ciekawe rzeczy.. za tydzień pozycje wertykalneHiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Ma któraś z Was pralko-suszarkę? Polecacie? Jakiej firmy? Rozglądam się za Lg i Samsungiem.
Dziewczyny nie wiem czemu wszyscy tak wychwalają te pralko-suszarki. Miałam jedną 7 lat firmy daewoo właśnie mi się popsuła i kupiliśmy normalną pralkę.
Jak czytam, że po suszeniu nie trzeba prasować to jestem w szoku bo chyba miałam kiepski model tej suszarki. A naprawdę nie była to najtańsza pralko-suszarka.
Z mojej ubrania wychodziły tak wygniecione, że szok nawet jak brałam delikatny program do szuszenia tzw." do prasowania".
Na mocnym programie suszenia nie było nawet szans rozprasować rzeczy.
Jedyny plus to kurtki zimowe do podsuszenia, a i tak poźniej dosychały na lince.
Oto moja opinia, ale może faktycznie miałam kiepski model ;-(
-
Trine91 wrote:dzięki za dobre słowa dziewczyny... Jestem już po wizycie pani doktor i niestety sytuacja jest tragiczna. W nocy mimo podania leków odszedł czop śluzowy i szyjka zaczęła się rozwierać... Pozostaje mi tylko leżeć i się modlić żeby nie pękł pęcherzyk i nie odeszły wody, jak się cofnie pęcherzyk w głąb macicy to będą mogli mi założyć szew, ale muszę być przygotowana na każdy scenariusz
Kochana wiesz, że tu wszystkie e-ciotki mocno trzymają kciuki !!!!
Powiedz rybko, czy coś zapowiadało taką kolej rzeczy ?
Dzwigałaś, coś cię bolało ?
-
KaśkaKwa wrote:Oto moja opinia, ale może faktycznie miałam kiepski model ;-(
Dlatego pytam o pralko-suszarki samsunga i lg, bo uważam, że samsung jednak przoduje w elektronice.
Natomiast mnie nie chodzi o to, żeby nie prasować, tylko o miejce do suszenia. Na ten moment mieszkamy na 45m z psem i zaraz z dzieckiem. Nie chce zagracac chaty suszarka, szczegolnie zima, bo latem wiadomo, balkon. Chociaz ja i tak nie zostawiam prania na caly dzien na balkonie, bo nie lubie jak mi pranie pachnie dworem zamiast plynem do plukaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 10:50
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
KaśkaKwa wrote:Kochana wiesz, że tu wszystkie e-ciotki mocno trzymają kciuki !!!!
Powiedz rybko, czy coś zapowiadało taką kolej rzeczy ?
Dzwigałaś, coś cię bolało ?
Dołączam się do pytania, byłaś na to przygotowana, bo coś się działo czy tak znienacka krwawienie i szpital?
strasznie współczuję nerwów i szpitala, pewnie się teraz wyleżysz za wszystkie czasy, oby jak najdłużej się udało zatrzymać małego w brzuchuBasia: -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:Myślę, że w ekektronice to już rok ma duże znaczenie.
Dlatego pytam o pralko-suszarki samsunga i lg, bo uważam, że samsung jednak przoduje w elektronice.
Natomiast mnie nie chodzi o to, żeby nie prasować, tylko o miejce do suszenia. Na ten moment mieszkamy na 45m z psem i zaraz z dzieckiem. Nie chce zagracac chaty suszarka, szczegolnie zima, bo latem wiadomo, balkon. Chociaz ja i tak nie zostawiam prania na caly dzien na balkonie, bo nie lubie jak mi pranie pachnie dworem zamiast plynem do plukania
Też ostatnio o tym myśleliśmy, my mamy mieszkanie 50mkw. Ostatecznie doszliśmy do wniosku, że na ubranka dziecięce kupimy takie małe suszarki zawieszane na ścienny grzejnik łazienkowy, bo te ubranka będą w sumie krótkie to i te trzy albo cztery takie suszarki nam się zmieszczą na tej "drabince". -
Freyja wrote:Też ostatnio o tym myśleliśmy, my mamy mieszkanie 50mkw. Ostatecznie doszliśmy do wniosku, że na ubranka dziecięce kupimy takie małe suszarki zawieszane na ścienny grzejnik łazienkowy, bo te ubranka będą w sumie krótkie to i te trzy albo cztery takie suszarki nam się zmieszczą na tej "drabince".💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja też mam małe mieszkanie na dodatek nie mam balkonu. Ale wpadliśmy w tamtym roku na pomysł z mężem i bardzo polecam kupiliśmy suszarkę na ciuchy stojąca 3 piętrowa na prąd podgrzewaja się jej drabinki ciuchy jeden dzień i suche. Najlepsze w okresach wiosennym i jesiennym kiedy nie palą w bloku i kiepsko schnie wszytsko. A co najlepsze nie ma dużej różnicy prądu a zdarzalo się że chodzila pół dnia później wyłączyłam do wieczora były suche2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017