Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trine, nie wiem nawet co w tej chwili napisać, bo z pewnością nic teraz nie ukoi Twojego bólu. To takie niesprawiedliwe :'( jeśli to możliwe poproś o pomoc psychologa. Mam nadzieję, że za jakiś czas uda się wam z mężem pogodzić się z tym co się stało i zacząć starania o nowe dziecko. Bardzo mocno Cię tulę...
-
nick nieaktualny
-
O Boże, Trine... Tak strasznie mi przykro
To okropne co Was spotkało. Serce mi pęka na samą myśl. Życzę Tobie i Twojemu mężowi dużo siły na najbliższy czas i modlę się za Waszego Aniołka. Kochana wypłacz się, nie duś w sobie emocji, pozwól sobie to przeżyć. Skorzystajcie z pomocy psychologa i pamiętajcie że przysługują Wam wszelkie prawa (w szpitalu powinni Wam je przedstawić) odnośnie tej sytuacji m.in urlop macierzyński - żebyś mogła na spokojnie sobie wszystko poukładać... Jestem przekonana, że jeszcze będziecie się cieszyć rodzicielstwem
Jestem z Tobą myślami...
-
Trine ogromnie współczuję :* To takie niesprawiedliwe
Sama straciłam 3 dzieci ale na dużo wcześniejszym etapie... Czy wg istnieje coś takiego jak bezpieczny etap ciąży!? Właśnie w to zwatpiłam
Tule mocno kochana :* Wierzę w to że wasz aniołeczek będzie nad wami czuwał i za jakiś czas będzie wam dane zostać rodzicami :*
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Matko Trine91 :'( Nie mogę sobie tego wyobrazić co przeżywasz...Jest mi strasznie przykro kochana :'( Dużo sił Wam życzę abyście jakoś przeżyli ten ciężki czas...Chciałabym coś sensownego,pocieszającego napisać ale w takiej chwili,to dosłownie niemożliwe
Tulę mocno :'*
-
nick nieaktualny
-
;-( łzy same płyną po policzkach ... tylko tyle...
(*) spoczywaj aniołku, ogromna szkoda, że eciotki nie miały okazji Cię poznać (*)
Trine dużo siły ..... -
Mama Wojtka wrote:Dziękuję
. Nawet pączki mama upiekła, nie mówiąc o innych pysznych rzeczach. Znowu waga urośnie...
Jak są dwie płcie to raczej innej opcji niż 2k2o nie ma. Tak mi się przynajmniej wydaje... Córka na dole ułożona głowkowo po lewej a syn ułożony wyżej poprzecznie z głową po prawej.
A no tak przecież... mówią, że kobiecie w ciąży mózg odbiera i ja jestem tego przykładem ;-(
-
nick nieaktualny
-
Trine bardzo mi przykro
masakra .. bardzo bardzo współczuję .. mam nadzieję ze Bóg wam wynagrodzi to kiedys .. nie bede duzo pisac bo brak mi słów i wiem tez że zadne słowa teraz nie pociesza. Trzymaj się ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity