Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusi91 wrote:Co na opryszczkę? RATUNKU, domowe sposoby czyli czosnek i pasta do zębów zawiodła
W szpitalu polecili mi Hascovir Pro, mąż kupił mi maść/krem. Ale ja już miałam takie stadium opryszczki, że już tylko miało zejść. Jak prosiłam wcześniej aby mi coś polecili to lekarze nie wiedzieli co i tak 3 dni mi rosła, rosła aż zajęła pół górnej wargi.7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Ja zaczęłam dzień od USG. Ryszard osiągnął piękną masę 1002 gram ❤️ buzi nie dał obejrzeć bo trzymał przy niej stopy. Niestety dalej miednicowo, oczywiście ma jeszcze czas ale i tak już lekarz ułożył plan żeby w razie czego próbować go w 36 tygodniu zewnętrznie obracać.
Hiszpaneczka, cathy_y, Lilka26, GreenK, Lady_Dior, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
-
Jestem po krzywej cukrowej, jeśli chodzi o wypicie to nawet poszlo, miałam smak pomarańczowy, ale po 20 min zaczelo mi się robic slabo, duszno itp. i musiałam się polozyc, lezalam prawie godzine. Ale udało się zrobić badanie.
Popoludniu pewnie wyniki.
Jutro wizytacathy_y lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Oleśka11 wrote:Ja zaczęłam dzień od USG. Ryszard osiągnął piękną masę 1002 gram ❤️ buzi nie dał obejrzeć bo trzymał przy niej stopy. Niestety dalej miednicowo, oczywiście ma jeszcze czas ale i tak już lekarz ułożył plan żeby w razie czego próbować go w 36 tygodniu zewnętrznie obracać.
jaki już duzy chłopakgratuluje
Oleska piekna waga
caly kilogram szczescia. Najwazniejsze ze wszystko w porzadku chociaz wiem jak sie czeka zeby buzke zobaczyc a maluch nie chce wspolpracowac
Takana - tak juz wybralismy. Alessandrowybralismy wloskie imie bo po' pierwsze planujemy mieszkac tutaj ( mąż jest wlochem) a po drugie polskie imiona ktore mi sie podobaly sa trudne do wymowienia dla wlochow a nie chcialam zeby od malego przekrecali mu imie. Sama wiem jak to jest chociaz mi to osobiscie juz nie przeszkadza, moje imie kazdy wymawia po swojemu (nie ma wloskiego odpowiednika)
Ja wlasnie wrocilam z laboratorium - dzis mialam caly zestaw krew mocz toxo i krzywa. Wyniki pojutrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 10:24
Mama Wojtka lubi tę wiadomość
-
Hiszpaneczka wrote:Jestem po krzywej cukrowej, jeśli chodzi o wypicie to nawet poszlo, miałam smak pomarańczowy, ale po 20 min zaczelo mi się robic slabo, duszno itp. i musiałam się polozyc, lezalam prawie godzine. Ale udało się zrobić badanie.
Popoludniu pewnie wyniki.
Jutro wizyta
Ja tez mialam krzywa. U mnie bezsmakowa jakas. Ani z wypiciem ani potem nie mialam problemu.
-
Lorella wrote:Ja tez mialam krzywa. U mnie bezsmakowa jakas. Ani z wypiciem ani potem nie mialam problemu.
dobrze ze poszlam z tesciowa, maz musial jechac do pracy, poty mnie oblewały, zawroty głowy, duszności. Dobrze ze było gdzie polozyc się bo bym padla na podloge.
Mialam na czczo, po 1h i po 2h.
Mam nadzieje ze wyniki będą w dobre!
Lusi91 wrote:Co na opryszczkę? RATUNKU, domowe sposoby czyli czosnek i pasta do zębów zawiodła
Ja dostałam od lekarza lek antywirusowy heviran ale u mnie było podejrzenie pierwszej opryszczki w życiu.
-
cathy_y wrote:Mi dziś mija tydzień leżenia. To ja mam znowu ogromne dziecko. Młody tydz temu ważył już kilo
Imienia nadal nie mamyA już odliczam do piątku bo kończymy wtedy drugi trymestr
ale chyba nie ma co prownywac bo kazdy rosnie w swoim tempie
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 12:17
Doriska87, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycathy_y wrote:Taaak. Córka się urodziła po terminie z wagą 4360g
Także mam nadzieję, że jak już mi przyjdzie rodzić to maksymalnie 4kg dziecka hehehe
Z drugiej strony patrząc skoro mam ciążę zagrożoną, to w tym przypadku lepiej, że młody sporo waży:)sama ja wypchnęłaś? Mam przeczucie ze moja mała tez nie będzie
cathy_y lubi tę wiadomość