Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Madamee92 wrote:Ja już po wizycie
Bąbel ma 3 cm i szalał na usg, machał rączkami, nóżkami
Tętno FHR 175. Karta ciąży założona.
Dostałam recepte na luteine dopochwową ze względu na progesteron 22.2 ng.
Mam też grzybicei przepisał mi Nystatynę.
Bardzo się cieszę, odetchnęłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 15:46
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny przepraszam że nie pisze ale nie jestem w stanie. Codziennie mnie boli głowa przez cały dzień i żołądek.Do tego zgaga też mnie męczy. Muszę coś jeść minimum co 2 godziny. U lekarza byłam w poniedziałek. Wszystko dobrze maluszek miał 12,9 mm długości i wskazywało na 7 tygodni i 4 dni- termin na 20 czerwca wg OM 22 czerwiec. Wychodzi ze zaszlam w sama okupację. Kartę mam mieć założona na następnej wizycie. Badania prenatalne mam 30 listopada.
Pismak, Meluśka, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Super wiadomosc . A czemu luteine dopochwowa szyjka sie skraca czy profilaktycznie ? Nie wolisz brac doustnej ze wzgledu na.progesteron?
Szyjka ok, ale mam skurcze i bóle podbrzusza praktycznie codziennie. Zapisał profilaktycznie.
A duphaston mam odstawić.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Madamee92 wrote:Szyjka ok, ale mam skurcze i bóle podbrzusza praktycznie codziennie. Zapisał profilaktycznie.
A duphaston mam odstawić. -
Jestem już po
Serduszko pięknie biło
Prócz usg zrobił mi cytologie. Dostałam duphaston zapobiegawczo gdyż lekarz zauwazył że moje dziecię nie jest zbyt mocno "przyczepione" do macicy ( nie wiem jak to napisać w tych nerwach całych zapomnialam jak mi to tłumaczył) mówił żeby niczym się nie martwić.
Wziełam L4 bo to co dzieję się w hotelu w którym pracuje woła o pomstę do nieba!
Psychicznie nie dałabym rady tam chodzić....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 16:37
czarnulka24, Marryy, Samsaramsa, Pismak, Oleśka11, 0202oliwcia, Meluśka, Izieth, KaśkaKwa, mother84, Magda - mbc, Alala, Ariette1983, Lorella lubią tę wiadomość
-
Madamee92 wrote:Szyjka ok, ale mam skurcze i bóle podbrzusza praktycznie codziennie. Zapisał profilaktycznie.
A duphaston mam odstawić.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Madamee92 wrote:Ja już po wizycie
Bąbel ma 3 cm i szalał na usg, machał rączkami, nóżkami
Tętno FHR 175. Karta ciąży założona.
Dostałam recepte na luteine dopochwową ze względu na progesteron 22.2 ng.
Mam też grzybicei przepisał mi Nystatynę.
Bardzo się cieszę, odetchnęłam.gratuluję
Ja się strasznie boję jutrzejszej wizyty. Mam nadzieję, że zobaczę serduszko tak jak Ty -
Marryy wrote:Ja też jutro mam wizytę. I denerwuje się czy wszytsko dobrze. Mam nadzieję że po wizycie będziemy spokojniejsze.
-
Co do detektora jatez miałam i bardzo mnie uspokajał jak miałam dziwne akcje i przeczucia . Wzięłam te wersje tańsza bez marzenia ilości uderzeń angel Sounds . Niby można już od 10 tygodnia słyszeć ale najlepiej działał po 15-16.
Chyba jeszcze czekamy na wieści od Blanki i mother czy przegapiłam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 17:35
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Jestem już po wizycie
nadal muszę leżeć (od kilku dni już nie plamie) ale za to w usg profesor nadal widział, że jeszcze mogę zacząć.... więc dlatego będę dalej plackiem leżeć i wierzę, że wszystko się uda
jestem już tak pozytywnie nastawiona
każdy tydzień to bliżej celu
0202oliwcia, Nadinka83, Marryy, Meluśka, Izieth, mother84, Alala, Ariette1983, Lorella lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Oleśka11 wrote:A to luteina dopochwowa pomaga na skurcze? Ja też mam bóle podbrzusza mocne i mi kazała brać doustnie duphaston a za to zwiększyła mi dawki magnezu i nospy.
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Blanka85 wrote:Jestem już po wizycie
nadal muszę leżeć (od kilku dni już nie plamie) ale za to w usg profesor nadal widział, że jeszcze mogę zacząć.... więc dlatego będę dalej plackiem leżeć i wierzę, że wszystko się uda
jestem już tak pozytywnie nastawiona
każdy tydzień to bliżej celu
a serducho ładnie bije? Ile ma bobo?
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Oleśka11 wrote:A ile bierzesz nospy i magnezu?
A ogólnie mówił ze dziennie max 3 nospy mogę brać
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Marryy wrote:Madame chcesz dzisiaj urodzić
spokojnie jeszcze jest trochę czasu
Bron Boże nie!!
Jeszcze nieogarnelam sie po dzisiejszej wizycie
Oczywiscie chodzilo mi o 7.06 2019Marryy, Nadinka83, KaśkaKwa, Alala lubią tę wiadomość
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc