Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Madamee92 wrote:Ja już po wizycie
Bąbel ma 3 cm i szalał na usg, machał rączkami, nóżkami
Tętno FHR 175. Karta ciąży założona.
Dostałam recepte na luteine dopochwową ze względu na progesteron 22.2 ng.
Mam też grzybice i przepisał mi Nystatynę.
Bardzo się cieszę, odetchnęłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 15:46
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny przepraszam że nie pisze ale nie jestem w stanie. Codziennie mnie boli głowa przez cały dzień i żołądek.Do tego zgaga też mnie męczy. Muszę coś jeść minimum co 2 godziny. U lekarza byłam w poniedziałek. Wszystko dobrze maluszek miał 12,9 mm długości i wskazywało na 7 tygodni i 4 dni- termin na 20 czerwca wg OM 22 czerwiec. Wychodzi ze zaszlam w sama okupację. Kartę mam mieć założona na następnej wizycie. Badania prenatalne mam 30 listopada.
Pismak, Meluśka, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Super wiadomosc . A czemu luteine dopochwowa szyjka sie skraca czy profilaktycznie ? Nie wolisz brac doustnej ze wzgledu na.progesteron?
Szyjka ok, ale mam skurcze i bóle podbrzusza praktycznie codziennie. Zapisał profilaktycznie.
A duphaston mam odstawić.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Madamee92 wrote:Szyjka ok, ale mam skurcze i bóle podbrzusza praktycznie codziennie. Zapisał profilaktycznie.
A duphaston mam odstawić. -
Jestem już po
Serduszko pięknie biło
Prócz usg zrobił mi cytologie. Dostałam duphaston zapobiegawczo gdyż lekarz zauwazył że moje dziecię nie jest zbyt mocno "przyczepione" do macicy ( nie wiem jak to napisać w tych nerwach całych zapomnialam jak mi to tłumaczył) mówił żeby niczym się nie martwić.
Wziełam L4 bo to co dzieję się w hotelu w którym pracuje woła o pomstę do nieba!
Psychicznie nie dałabym rady tam chodzić....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 16:37
czarnulka24, Marryy, Samsaramsa, Pismak, Oleśka11, 0202oliwcia, Meluśka, Izieth, KaśkaKwa, mother84, Magda - mbc, Alala, Ariette1983, Lorella lubią tę wiadomość
-
Madamee92 wrote:Szyjka ok, ale mam skurcze i bóle podbrzusza praktycznie codziennie. Zapisał profilaktycznie.
A duphaston mam odstawić.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Madamee92 wrote:Ja już po wizycie
Bąbel ma 3 cm i szalał na usg, machał rączkami, nóżkami
Tętno FHR 175. Karta ciąży założona.
Dostałam recepte na luteine dopochwową ze względu na progesteron 22.2 ng.
Mam też grzybice i przepisał mi Nystatynę.
Bardzo się cieszę, odetchnęłam.
Ja się strasznie boję jutrzejszej wizyty. Mam nadzieję, że zobaczę serduszko tak jak Ty -
Marryy wrote:Ja też jutro mam wizytę. I denerwuje się czy wszytsko dobrze. Mam nadzieję że po wizycie będziemy spokojniejsze.
-
Co do detektora jatez miałam i bardzo mnie uspokajał jak miałam dziwne akcje i przeczucia . Wzięłam te wersje tańsza bez marzenia ilości uderzeń angel Sounds . Niby można już od 10 tygodnia słyszeć ale najlepiej działał po 15-16.
Chyba jeszcze czekamy na wieści od Blanki i mother czy przegapiłam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 17:35
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Jestem już po wizycie nadal muszę leżeć (od kilku dni już nie plamie) ale za to w usg profesor nadal widział, że jeszcze mogę zacząć.... więc dlatego będę dalej plackiem leżeć i wierzę, że wszystko się uda jestem już tak pozytywnie nastawiona każdy tydzień to bliżej celu
0202oliwcia, Nadinka83, Marryy, Meluśka, Izieth, mother84, Alala, Ariette1983, Lorella lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Oleśka11 wrote:A to luteina dopochwowa pomaga na skurcze? Ja też mam bóle podbrzusza mocne i mi kazała brać doustnie duphaston a za to zwiększyła mi dawki magnezu i nospy.
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Blanka85 wrote:Jestem już po wizycie nadal muszę leżeć (od kilku dni już nie plamie) ale za to w usg profesor nadal widział, że jeszcze mogę zacząć.... więc dlatego będę dalej plackiem leżeć i wierzę, że wszystko się uda jestem już tak pozytywnie nastawiona każdy tydzień to bliżej celu
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Oleśka11 wrote:A ile bierzesz nospy i magnezu?
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Marryy wrote:Madame chcesz dzisiaj urodzić spokojnie jeszcze jest trochę czasu
Jeszcze nieogarnelam sie po dzisiejszej wizycie
Oczywiscie chodzilo mi o 7.06 2019Marryy, Nadinka83, KaśkaKwa, Alala lubią tę wiadomość
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc