MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane Wczoraj byłam na usg, wszystko w porządku, maluch ma 5,7cm i lekarz powiedział, że najprawdopodobniej jest to chłopak I serio - sama widziałam, że mu się coś dynda między nogami, nawet na jednym zdjęciu widać to dokładnie, więc chyba chłopak Mały spał przez całe badanie, aż mi się lekarz kazał śmiać, żeby go obudzić, bo musiał na usg zarejestrować ruchy rączek i nóżek, a tu mój śpioch nic nie chciał zrobić
Ale - już stres zszedł, wszystkie wyniki dobre, a my szczęśliwi Dziś idę jeszcze z tymi wynikami do mojego ginekologa, to może mi potwierdzi termin porodu
Dziś za to mówię w pracy - trzymajcie kciuki... Trochę się boję, ale cóż...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 06:23
czekajajaca, Kota, weronikabp, Tusia84, onka79, Anielka27, kambel, Limerikowo, eta, evas, Agusia2312, Nalka, Welonisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModelka wrote:hej kochane Wczoraj byłam na usg, wszystko w porządku, maluch ma 5,7cm i lekarz powiedział, że najprawdopodobniej jest to chłopak I serio - sama widziałam, że mu się coś dynda między nogami, nawet na jednym zdjęciu widać to dokładnie, więc chyba chłopak Mały spał przez całe badanie, aż mi się lekarz kazał śmiać, żeby go obudzić, bo musiał na usg zarejestrować ruchy rączek i nóżek, a tu mój śpioch nic nie chciał zrobić
Ale - już stres zszedł, wszystkie wyniki dobre, a my szczęśliwi Dziś idę jeszcze z tymi wynikami do mojego ginekologa, to może mi potwierdzi termin porodu
Dziś za to mówię w pracy - trzymajcie kciuki... Trochę się boję, ale cóż...Modelka lubi tę wiadomość
-
Hej ja po wizycie z maluszkiem wszystko dobrze nadal musze lezec. Kolejna wizyta za 2 tyg zeby zmierzyc szyjke jesli bedzie miala2,7 cm lub mniej to zakladamy szwy. Waga 0,5 kg w dol przez 3 tyg. Milego dnia i samych dobrych wiadomosci u mnie za oknem bialo
fler, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
topa mój też ma zachcianki i pyta czy nie skoczyć mi po coś do sklepu bo może w końcu to ja bym miała jakieś zachcianki, a tu nic. I jedzie kupuje sobie całą reklamówkę różnych rzeczy a mi ser i bułki aby nigdy nie brakło w domu
1. Paula222 – 20, 22 maja 2014 r.
natalkaa86 – 1 czerwca 2014 r.
Bankierka – 2 czerwca 2014 r.
leniuta29 – 2 czerwca 2014 r.
Martynika – 4 czerwca 2014 r.
czekajajaca – 5 czerwca 2014 r. – dziewczynka
fler – 5 czerwca 2014 r.
MonikaS – 5 czerwca 2014 r.
seksualnaa – 6 czerwca 2014 r.
jarzębinka – 9 czerwca 2014 r.
karolina1990 – 10 czerwca 2014 r.
Marcysia86 – 11 czerwca 2014 r.
kabel – 12 czerwca 2014 r.
szczesliwa83 – 12 czerwca 2014 r.
Nalka – 13 czerwca 2014 r.
mała czarna 88 ¬– 13 czerwca 2014 r.
Anielka27 – 14 czerwca 2014 r.
Mati1980 – 14 czerwca 2014 r.
azi – 14 czerwca 2014 r.
MartaM27 – 14 czerwca 2014 r.
monalisa – 14 czerwca 2014 r.
Evelineq – 15 czerwca 2014 r.
vosia – 17 czerwca 2014 r.
Modelka – 18 czerwca 2014 r. – chłopiec
Maksi8 – 20 czerwca 2014 r.
nutka – 20 czerwca 2014 r.
benitka – 20 czerwca 2014 r.
Hankaa28 – 20 czerwca 2014 r.
fasolka13 – 21 czerwca 2014 r.
AISAK – 21 czerwca 2014 r.
Karolajn – 22 czerwca 2014 r.
weronikabp – 22 czerwca 2014 r.
Tusia84 - 23 czerwca 2014 r.
Olena – 24 czerwca 2014 r.
ivv – 25 czerwca 2014 r.
Welonisia - 25 czerwca 2014 r.
onka79 – 25 czerwca 2014 r.
Agusia2312 – 25 czerwca 2014 r.
Kota – 26 czerwca 2014 r.
000kar000 – 26 czerwca 2014 r.
topa42 – 29 czerwca 2014 r.
evas – 30 czerwca 2014 r.
43. Duchess - 30 czerwca 2014 r.Modelka lubi tę wiadomość
-
Modelka wrote:hej kochane Wczoraj byłam na usg, wszystko w porządku, maluch ma 5,7cm i lekarz powiedział, że najprawdopodobniej jest to chłopak I serio - sama widziałam, że mu się coś dynda między nogami, nawet na jednym zdjęciu widać to dokładnie, więc chyba chłopak Mały spał przez całe badanie, aż mi się lekarz kazał śmiać, żeby go obudzić, bo musiał na usg zarejestrować ruchy rączek i nóżek, a tu mój śpioch nic nie chciał zrobić
Dziś za to mówię w pracy - trzymajcie kciuki... Trochę się boję, ale cóż...
Kochana,ja też widziałam,że coś dynda,mam to nawet nagrane,dla mnie to 100% siusiaka w siusiaku ,ale lekarz powiedział,że może się z tego jeszcze zrobić dziewczynka,więc się wstrzymuje od opinii póki co,a dziewczyny ze starszymi ciążami potwierdziły,że miały podobne sytuacje,a to,co zobaczyły wtedy między nogami swojego malucha to opuchnięte wargi sromowe były .Więc ja się na razie nie nastawiam,13 grudnia lekarz ma spróbować określić płeć.
Powodzenia w pracy,bądź dzielna!Musi być dobrze .Limerikowo lubi tę wiadomość
-
a moj maz to tez ma zachcianki, niestety ciagle te same na czekoladowe np michaszki zamkowe, jak przed ciaza to je uwielbialam a teraz jak on zje to mowie by nawet nie podchodzil bo zapach michaszkow mi juz nie pasuje ;-((
a jak latam do toalety to drzwi zamyka i ratuje sie cidrem wieczorem czyzby tez go mdlilo a nie mowi? ;--)))))))))))))))))) moze rzeczywsicie ciazowe mdlosci zarazliwe
Marcysia86 dzieki za posta o szyjce, bo przypomnialas mi by przy najblizszej wizycie mowic by mierzyli ponownie, ost bylo 3cm i gin powiedzial, ze w sumie ok
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Tusia - lekarz po usg powie kiedy musiało dojść do zapłodnienia, po ciąży to jest taka karuzela hormonalna że liczenie czegokolwiek to jak wróżenie;) moi rodzice "wpadli" z moją młodszą siostrą 4 miesiące po moich narodzinach i dzięki temu że między nami jest tak mała różnica wieku zawsze byłyśmy nierozłączne, jak bliźniaczki więc dla dzieci to sama radość, a i dla rodziców na pewno też
AISAK - dzięki serdecznie za info, będę działać, jak już coś wyskrobię to sie pochwalę no i Ty sie pochwal jak będziesz chciała
Modelka - wyobrażam sobie że to stresujące, bo wiem że pisałaś że zależy Ci na tej pracy i chcesz tam wrócić. Zyczę odwagi, powodzenia i pamiętaj że to Ty i bobas jesteście najważniejsi.AISAK, Limerikowo, weronikabp lubią tę wiadomość
-
a co do płci to rzeczywiście trzeba liczyć się z tym że jakaś granica błędu może być i usg połówkowe pokaże co innego, ba! poród pokaże co innego, hehe to się rzadko już zdarza ale zdarza znam dziewczynę która miała mieć syna, kupiła całą chłopięcą wyprawkę, usg było robione u różnych lekarzy i wszyscy mówili chłopak, a jak urodziła mówią do niej ma Pani piękną dziewczynkę hehe ona co nieco w szoku ale dała radę to historia z warszawy, z tamtego roku
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Modelka - super! gratulacje! jejku, jak mi się marzy chłopczyk..
Topa42 - 4 miesiąc już niedługo przecież, za dwa tygodnie.;> U mnie brzuchol zaczyna powoli wystawać, ale ludzie mówią (ci co wiedzą), że nic nie widać.Agusia2312, Modelka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Dopisuję się i ja do czerwcowych mam Termin z OM mamy na 19 czerwca
Wcześniej się nie "ujawniałam" bo mieliśmy małe problemy (plamienia, szpital, itp). Ale już na szczęście jest dobrze. Dziś mieliśmy usg genetyczne, dzidzia ma już 5,6 cm i jest strasznie ruchliwa. Cały czas machała rączkami, nóżkami i robiła fikołki
Aż ciężko było wszystko zbadać
Ale jestem szczęśliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 20:07
Nalka, weronikabp, fler, Tusia84, eta, AISAK, czekajajaca, Agusia2312, onka79, Limerikowo lubią tę wiadomość