MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiesforna wrote:Cześć dziewczyny!
Dopisuję się i ja do czerwcowych mam Termin z OM mamy na 19 czerwca
Wcześniej się nie "ujawniałam" bo mieliśmy małe problemy (plamienia, szpital, itp). Ale już na szczęście jest dobrze. Dziś mieliśmy usg genetyczne, dzidzia ma już 5,6 cm i jest strasznie ruchliwa. Cały czas machała rączkami, nóżkami i robiła fiołki
Aż ciężko było wszystko zbadać
Ale jestem szczęśliwa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, zazdroszczę wam, że macie już to usg genetyczne lub na dniach będziecie mieć. Ja mam dopiero w poniedziałek i jestem coraz bardziej niecierpliwa i trochę zaniepokojona, bo to już będzie 14 tydzień, dokładnie 13 tydzień i 4 dzień. Widzę, że wy macie zrobione to badanie wcześniej.
-
nick nieaktualnyAnielka27 wrote:ja jutro mam genetyczne i tak się stresuje ,w nocy przebudzam się i modle , żeby wszystko było ok. Trzymajcie kciuki teraz bardzo tego potrzebujemy razem z dzidzią
-
nick nieaktualnyNalka wrote:Kurcze, zazdroszczę wam, że macie już to usg genetyczne lub na dniach będziecie mieć. Ja mam dopiero w poniedziałek i jestem coraz bardziej niecierpliwa i trochę zaniepokojona, bo to już będzie 14 tydzień, dokładnie 13 tydzień i 4 dzień. Widzę, że wy macie zrobione to badanie wcześniej.
-
Niesforna wrote:Cześć dziewczyny!
Wcześniej się nie "ujawniałam" bo mieliśmy małe problemy (plamienia, szpital, itp). Ale już na szczęście jest dobrze. Dziś mieliśmy usg genetyczne, dzidzia ma już 5,6 cm i jest strasznie ruchliwa. Cały czas machała rączkami, nóżkami i robiła fikołki
Ale jestem szczęśliwa
Witamy pośród nas, cieszę się że już wszystko w porządku i życzę spokojnej ciąży.
1. Paula222 – 20, 22 maja 2014 r.
natalkaa86 – 1 czerwca 2014 r.
Bankierka – 2 czerwca 2014 r.
leniuta29 – 2 czerwca 2014 r.
Martynika – 4 czerwca 2014 r.
czekajajaca – 5 czerwca 2014 r. – dziewczynka
fler – 5 czerwca 2014 r.
MonikaS – 5 czerwca 2014 r.
seksualnaa – 6 czerwca 2014 r.
jarzębinka – 9 czerwca 2014 r.
karolina1990 – 10 czerwca 2014 r.
Marcysia86 – 11 czerwca 2014 r.
kabel – 12 czerwca 2014 r.
szczesliwa83 – 12 czerwca 2014 r.
Nalka – 13 czerwca 2014 r.
mała czarna 88 ¬– 13 czerwca 2014 r.
Anielka27 – 14 czerwca 2014 r.
Mati1980 – 14 czerwca 2014 r.
azi – 14 czerwca 2014 r.
MartaM27 – 14 czerwca 2014 r.
monalisa – 14 czerwca 2014 r.
Evelineq – 15 czerwca 2014 r.
vosia – 17 czerwca 2014 r.
Modelka – 18 czerwca 2014 r. – chłopiec
Niesforna – 19 czerwca 2014 r.
Maksi8 – 20 czerwca 2014 r.
nutka – 20 czerwca 2014 r.
benitka – 20 czerwca 2014 r.
Hankaa28 – 20 czerwca 2014 r.
fasolka13 – 21 czerwca 2014 r.
AISAK – 21 czerwca 2014 r.
Karolajn – 22 czerwca 2014 r.
weronikabp – 22 czerwca 2014 r.
Tusia84 - 23 czerwca 2014 r.
Olena – 24 czerwca 2014 r.
ivv – 25 czerwca 2014 r.
Welonisia - 25 czerwca 2014 r.
onka79 – 25 czerwca 2014 r.
Agusia2312 – 25 czerwca 2014 r.
Kota – 26 czerwca 2014 r.
000kar000 – 26 czerwca 2014 r.
topa42 – 29 czerwca 2014 r.
evas – 30 czerwca 2014 r.
44. Duchess - 30 czerwca 2014 r.
-
Niesforna wrote:Cześć dziewczyny!
Wcześniej się nie "ujawniałam" bo mieliśmy małe problemy (plamienia, szpital, itp). Ale już na szczęście jest dobrze. Dziś mieliśmy usg genetyczne, dzidzia ma już 5,6 cm i jest strasznie ruchliwa. Cały czas machała rączkami, nóżkami i robiła fikołki
Ale jestem szczęśliwa -
Nalka wrote:Kurcze, zazdroszczę wam, że macie już to usg genetyczne lub na dniach będziecie mieć. Ja mam dopiero w poniedziałek i jestem coraz bardziej niecierpliwa i trochę zaniepokojona, bo to już będzie 14 tydzień, dokładnie 13 tydzień i 4 dzień. Widzę, że wy macie zrobione to badanie wcześniej.
-
Ja mam starszą ciążę o ponad 2 tygodnie, więc raczej powinnam mieć wcześniej usg genetyczne niż Ty.;> Dopóki nie zbliżał się czas wykonania badania, nie denerwowałam się. Ale z tego co piszesz wynika, że też będziesz miała je robione w 14 tygodniu, prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 21:01
-
dziewczyny nasze bobasy są zdrowe!!! trzeba uruchomić pozytywną energię, wychilloutować się, modlić i uśmiechać nie ma co sobie wkręcać stracha
mamy wyobrażać sobie jak lekarz mówi że wszystko w najlepszym porządku i tak też będzie!
ja usg genetyczne mam 16 grudnia, zobaczymy czy będę taka cwana bliżej tej daty heheheNalka, weronikabp, Modelka, evas lubią tę wiadomość
-
U mnie usg 11.12 -mezus nie moze sie doczekać widoku Maleństwa na żywo ja sie modle, żeby krwistek znikl i to zmartwienie poszło w niepamięć. W piatek czeka mnie znowu pobor krwi , bee znowu nie będę mogła jeść rano ..
Welonisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeta wrote:dziewczyny nasze bobasy są zdrowe!!! trzeba uruchomić pozytywną energię, wychilloutować się, modlić i uśmiechać nie ma co sobie wkręcać stracha
mamy wyobrażać sobie jak lekarz mówi że wszystko w najlepszym porządku i tak też będzie!
ja usg genetyczne mam 16 grudnia, zobaczymy czy będę taka cwana bliżej tej daty heheheeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:anielko - trzymam kciuki, też się modlę za moją dzidzię to i za Twoją wspomnę )
och! dziękuję kochana! To ja dzisiaj tez i o Twoim bobasku wspomnę Aj o Wszystkich Waszych kobitki bobaskach !!!
Dziękuję wszystkim Wam za trzymanie kciukasów. I też będę zaciskała za Was.
Nie spodziewałam się, że to taki stres to badanie, każda z nas chcę już dla maleństw naszych jak najlepiej a są dopiero w naszych brzuszkach.
weronikabp, eta lubią tę wiadomość
-
Ja przed usg miałam straszne sny budziłam się w nocy i biegiem do lłazienki bo nnajczęściej śniło mi się ze krwawie. Na szczęście nic się nie sprawdziło i jestem spokojna
Mam do was pytanko -dziś zauważyłam że mam taki twardy brzuch nie tak jak kamień Ale tak dziwnie sztywny. I nie wiem czy powinnam się tym martwić czy tez to rzecz normalna -
A ja mam jutro USG genetyczne o 21:00 w szpitalu na dyżurze mojego ginekologa. Dowiedziałam się o tym dziś, wiec nawet nie mam czasu na to żeby się jakoś zamartwiać . Ciesze się i już się nie mogę doczekać .
Modelka, weronikabp, eta lubią tę wiadomość
-
zupełnie normalna, to są skurcze macicy, choć nie pamiętam od kiedy miałam to z córą (wydaje mi się, że brzuch był już spory); ale czy na tym etapie to jest normalne? nie wiem, ale nie sądzę, że nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 22:16
-
kambel wrote:Ja przed usg miałam straszne sny budziłam się w nocy i biegiem do lłazienki bo nnajczęściej śniło mi się ze krwawie. Na szczęście nic się nie sprawdziło i jestem spokojna
Mam do was pytanko -dziś zauważyłam że mam taki twardy brzuch nie tak jak kamień Ale tak dziwnie sztywny. I nie wiem czy powinnam się tym martwić czy tez to rzecz normalna
Kambel ja mam taki brzuch czasem wieczorami, to podobno normalne.