Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra.. :( Niech Ci będzie :D

To za Paule i Madziule trzymam kciukasy żeby się coś ruszyło bo tez już chcę oglądać zdjęcia maluszków :)

Paula222, MagdaO, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Galanea, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa niby pierwsza, ale raczej pierwsza nie będę ;) Z taką szyjką w tym tygodniu ciąży już tracę nadzieję że poród sam się zacznie :/

No już 1000 strona :D

nick nieaktualny, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka piękna strona jakaś informacja o rozpoczętym porodzie by się na niej przydała :) albo z samego rana już o pierwszym maleństwie :)

Dobrej nocy kochane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 23:06

nick nieaktualny, evas, Galanea lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zesmy nasmarowaly :-) 1000, no pięknie ;-) trzeba to uczcić jakimś bobasem, zgadzam sie z Tusią :-)
    Paula, Limerikowo, Magda i Vikus stają na naszym podium listy, Natalii zgodnie z prośbą darujemy do środy :-))

nick nieaktualny, Galanea, Tusia84, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Ale zesmy nasmarowaly :-) 1000, no pięknie ;-) trzeba to uczcić jakimś bobasem, zgadzam sie z Tusią :-)
    Paula, Limerikowo, Magda i Vikus stają na naszym podium listy, Natalii zgodnie z prośbą darujemy do środy :-))

Ja do srody pasuje,laseczki przodem przodem :D dobrej i spokojnej nocy :)

Mucha, nick nieaktualny, evas, Galanea lubią tę wiadomość

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam. Dobranoc :)

evas, Galanea lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • evas Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To my z Bartoszkiem jeszcze poczekamy. Leżę, odpoczywam i zaciskam nogi :P

Trzymam kciuki aby już jakieś maleństwo zechciało wyjść.

Mucha, Galanea, Modelka lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Czekają na pełnie :-) Porodówka wtedy będzie pełna.
    A wiecie kiedy ma być pełnia ?
    Zdaje się wczoraj ;P albo dziś. Jakoś tak:)

Ja bym chciała tak 26 i później, ale max do 4czerwca.;) Więc ustępuję oczywiście, bo mam czas. No kobity, rodźcie!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 00:09

evas lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu nie było mnie parę godzin a tutaj już 1000 strona! Nieźle :-)

Ja jeszcze się nie spieszę z porodem, ale od 2 czerwca to już wszystko się może zdarzyć! :-D

Torbę już wyjęłam (a raczej dwie mniejsze :)), wyczyszczona, musi trochę postać się powietrzyc i w niedzielę albo poniedziałek zaczynam pakowanie. Jutro jeszcze czeka mnie prasowanie - co mnie przeraża bo nie zdawałam sobie sprawy ze tyle tego jest dla Jasia!
    Dziś nie miałam jak, bo co jakiś czas prądu nie było :/ Mam nadzieję że jutro już będzie ok.

Powodzenia wszystkim ma wizytach i ktg.
    A teraz muszę spróbować zasnąć, choć już czuję że będzie z tym problem...

Galanea, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to z okazji 1000 strony ogłaszam, że u mnie wczoraj remont został zakończony :) Całe mieszkanko odświeżone, Alunia ma śluczny brzoskwiniowy pokoik, a ja z mężulkuem nastrojową jagodową sypialnię (która na dodatek pachnie jagodami- niechcący wybraliśmy pachnącą farbę) :)

Ja do szpitala jeszcze nic nie mam naszykowane, koszule nie kupione, ubranka małej nie poprane, jeszcze 30 maja wpada do mnie na kilka dni przyjaciółka z Izraela :) Ciążę donoszoną mam 9 czerwca i po tym terminie mogę rodzić :) A teraz niech Ala nabiera jeszcze masy i mocy w mamusiowym brzuszku :)

We wtorek mam drugie spotkanie z położną a 26 maja kolejną wizytę u gina. Już się nie mogę doczekać :)

Trzymam kciuki za nas wszystkie , żeby nasze maluszki były grzecznymi bobaskami i wyskakiwały z brzuszków w dogodnych dla mamuś terminach :)

Miłego dnia kochane :)

evas, Mucha, nick nieaktualny, Tusia84, Galanea, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • evas Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane ;)

Która chętna rodzić w ten weekend?

Miłego dnia życzę, mimo deszczowej pogody.

Paula222 lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) faktycznie ktos musi zaczac, ale jakos tak wydaje mi sie ze jak pierwsza urodzi to juz poleci szybko dalej :) chcialam ostatnio pytac czy myslicie ze do 1000 strony ktoras urodzi...jeszcze jest szansa ;)

Paulina a Ty nie masz ciazy donoszonej 31 maja? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 08:16

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    załapałam się jeszcze na tą 1000 stronkę :)
    Kurcze krzyczały, że chcą rodzić a teraz przepuszczają się w kolejce ;) ja tam mogłabym już rodzić - i spokój byłby a to tak ostatnio ciężko już się ruszać.... no nic trzeba czekać :) na 10 mam KTG i zobaczymy co tam było nie tak wczoraj :) może dziś już będzie ok :)
    na całe szczęście, że już dzisiaj nie muszę Miśka mamie podrzucać bo mama do mnie przyjdzie :) będzie sprawniej i szybciej :) mama na 4 piętrze mieszka - wchodzę do niej w takim tempie, że żółw byłby szybszy heh strasznie brzuch ciągnie w dół i mi tam w dole boli wszystko i kłuje. Lepiej jest tylko jak ten brzuch rękoma podtrzymuję hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 08:26

Mucha, nick nieaktualny, Tusia84, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika powodzenia!!!

Limerikowo Tobie tez...dawajcie znac!

MonikaS, nick nieaktualny, Limerikowo lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mucha :)
    a moja mama taka dobra, że we wszystkim by mnie najchętniej wyręczyła i mam wyrzuty sumienia już bo zaraz przyjdzie i mi chatę zapewne wysprząta bo nie zdążyłam przed nią ogarnąć :) wczoraj jak do niej wlazłam na te 4 piętro mówię - nareszcie wlazłam a ona na to, że kurcze przecież mogła zejść pomóc a ja na to - z czym? przecież nic nie niosłam... i tak musiałam wleźć hehe a ona na to ze śmiechem - bym Ciebie na plecy wzięła i wniosła hahahhaaaa

Dobra dziewczyny, mykam jeszcze coś zdążę przed moją mamą posprzątać :) zdam relacje po ktg :) pa miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 08:29

alexast, evas, ivv lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny, Monika, Limerikowo kciuki raz jeszcze za ktg, czekamy na newsy. :-)

Ale fajny choć deszczowy poranek, Mąż zrobił kawke do łóżka, to lubimy :-) teraz sobie czytam w lozeczku, k musiał iść na zebranie rady. Więc my z Polą sobie poleniuchujemy. :-)

Galanea, MonikaS, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobiety :)

Monika i Limerikowo kciukasy za Was może to jednak będzie, któraś z Was jako pierwsza ;)

nick nieaktualny, MonikaS, Limerikowo lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki , a ja dziś słabo nastrojona jestem... Ciezka noc. Dzień z serii marudy. Najchętniej bym z łóżka nie wychodziła, ale jestem u tesciow:-/
    Jakbym w domu była to bym się pokrecila, odreagowala na czymś, coś upiekla, a tak.. Jutro goście, żadnych zakupów w domu wrrr. Niecierpie tak.

Dziewczynki miłych wiadomości po ktg.
    Laureatki do pucharu bobaska rozkrecajcie impresji urodzinowe aby cioci humorek poprawic:)

Galanea, MonikaS lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • ivv Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Wczoraj skończyłam szyć prześcieradło z gumką na nasze małżeńskie (a raczej małżeńsko-Weronikowe) łoże :) A dodam, że maszynę sobie zażyczyłam w prezencie pod choinkę, więc nic jeszcze nie potrafię :)

A mój mężuś robi szafę w pokoju dzieciaczków :) Ale zdolnego mam męża :) Już nie mówiąc o oszczędnościach, bo z 1000 zł w kieszeni zostanie :)

Galanea, nick nieaktualny, MonikaS, evas, monalisa lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostałam obudzona o 5 rano, gdyż moje dziecię uprawiało akurat gimnastykę. Zasnęłam jednak i co? Otwieram za kilka chwil oczy a tam 10:00!

W dodatku cały czas żyłam w przekonaniu, że ciążę donoszoną mam 1 czerwca. Kolejny zawód! Ciąża donoszona 23 maja. Przecież to za szybko. A ja mam jeszcze esej do napisania, planowałam wszystko ogarnąć do terminu ciąży donoszonej i muszę przyspieszyć! A od paru dni jestem leniwcem pospolitym..

Gratuluję Wam i Sobie dotarcia do 1000 strony. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 10:40

Galanea, MonikaS, Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
‹‹ 998 999 1000 1001 1002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ