MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Taka piękna strona jakaś informacja o rozpoczętym porodzie by się na niej przydała
albo z samego rana już o pierwszym maleństwie
Dobrej nocy kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 23:06
weronikabp, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle zesmy nasmarowaly
1000, no pięknie
trzeba to uczcić jakimś bobasem, zgadzam sie z Tusią
Paula, Limerikowo, Magda i Vikus stają na naszym podium listy, Natalii zgodnie z prośbą darujemy do środy)
NataliaK, Galanea, Tusia84, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:Ale zesmy nasmarowaly
1000, no pięknie
trzeba to uczcić jakimś bobasem, zgadzam sie z Tusią
Paula, Limerikowo, Magda i Vikus stają na naszym podium listy, Natalii zgodnie z prośbą darujemy do środy)
Ja do srody pasuje,laseczki przodem przodemdobrej i spokojnej nocy
Mucha, weronikabp, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
topa42 wrote:Czekają na pełnie
Porodówka wtedy będzie pełna.
A wiecie kiedy ma być pełnia ?
Ja bym chciała tak 26 i później, ale max do 4czerwca.Więc ustępuję oczywiście, bo mam czas. No kobity, rodźcie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 00:09
evas lubi tę wiadomość
-
Znowu nie było mnie parę godzin a tutaj już 1000 strona! Nieźle
Ja jeszcze się nie spieszę z porodem, ale od 2 czerwca to już wszystko się może zdarzyć!
Torbę już wyjęłam (a raczej dwie mniejsze), wyczyszczona, musi trochę postać się powietrzyc i w niedzielę albo poniedziałek zaczynam pakowanie. Jutro jeszcze czeka mnie prasowanie - co mnie przeraża bo nie zdawałam sobie sprawy ze tyle tego jest dla Jasia!
Dziś nie miałam jak, bo co jakiś czas prądu nie byłoMam nadzieję że jutro już będzie ok.
Powodzenia wszystkim ma wizytach i ktg.
A teraz muszę spróbować zasnąć, choć już czuję że będzie z tym problem...Galanea, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
No to z okazji 1000 strony ogłaszam, że u mnie wczoraj remont został zakończony
Całe mieszkanko odświeżone, Alunia ma śluczny brzoskwiniowy pokoik, a ja z mężulkuem nastrojową jagodową sypialnię (która na dodatek pachnie jagodami- niechcący wybraliśmy pachnącą farbę)
Ja do szpitala jeszcze nic nie mam naszykowane, koszule nie kupione, ubranka małej nie poprane, jeszcze 30 maja wpada do mnie na kilka dni przyjaciółka z IzraelaCiążę donoszoną mam 9 czerwca i po tym terminie mogę rodzić
A teraz niech Ala nabiera jeszcze masy i mocy w mamusiowym brzuszku
We wtorek mam drugie spotkanie z położną a 26 maja kolejną wizytę u gina. Już się nie mogę doczekać
Trzymam kciuki za nas wszystkie , żeby nasze maluszki były grzecznymi bobaskami i wyskakiwały z brzuszków w dogodnych dla mamuś terminach
Miłego dnia kochaneevas, Mucha, weronikabp, Tusia84, Galanea, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
faktycznie ktos musi zaczac, ale jakos tak wydaje mi sie ze jak pierwsza urodzi to juz poleci szybko dalej
chcialam ostatnio pytac czy myslicie ze do 1000 strony ktoras urodzi...jeszcze jest szansa
Paulina a Ty nie masz ciazy donoszonej 31 maja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 08:16
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
załapałam się jeszcze na tą 1000 stronkę
Kurcze krzyczały, że chcą rodzić a teraz przepuszczają się w kolejceja tam mogłabym już rodzić - i spokój byłby a to tak ostatnio ciężko już się ruszać.... no nic trzeba czekać
na 10 mam KTG i zobaczymy co tam było nie tak wczoraj
może dziś już będzie ok
na całe szczęście, że już dzisiaj nie muszę Miśka mamie podrzucać bo mama do mnie przyjdziebędzie sprawniej i szybciej
mama na 4 piętrze mieszka - wchodzę do niej w takim tempie, że żółw byłby szybszy heh strasznie brzuch ciągnie w dół i mi tam w dole boli wszystko i kłuje. Lepiej jest tylko jak ten brzuch rękoma podtrzymuję hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 08:26
Mucha, weronikabp, Tusia84, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dzięki Mucha
a moja mama taka dobra, że we wszystkim by mnie najchętniej wyręczyła i mam wyrzuty sumienia już bo zaraz przyjdzie i mi chatę zapewne wysprząta bo nie zdążyłam przed nią ogarnąćwczoraj jak do niej wlazłam na te 4 piętro mówię - nareszcie wlazłam a ona na to, że kurcze przecież mogła zejść pomóc a ja na to - z czym? przecież nic nie niosłam... i tak musiałam wleźć hehe a ona na to ze śmiechem - bym Ciebie na plecy wzięła i wniosła hahahhaaaa
Dobra dziewczyny, mykam jeszcze coś zdążę przed moją mamą posprzątaćzdam relacje po ktg
pa miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 08:29
alexast, evas, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny, Monika, Limerikowo kciuki raz jeszcze za ktg, czekamy na newsy.
Ale fajny choć deszczowy poranek, Mąż zrobił kawke do łóżka, to lubimyteraz sobie czytam w lozeczku, k musiał iść na zebranie rady. Więc my z Polą sobie poleniuchujemy.
Galanea, MonikaS, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki , a ja dziś słabo nastrojona jestem... Ciezka noc. Dzień z serii marudy. Najchętniej bym z łóżka nie wychodziła, ale jestem u tesciow:-/
Jakbym w domu była to bym się pokrecila, odreagowala na czymś, coś upiekla, a tak.. Jutro goście, żadnych zakupów w domu wrrr. Niecierpie tak.
Dziewczynki miłych wiadomości po ktg.
Laureatki do pucharu bobaska rozkrecajcie impresji urodzinowe aby cioci humorek poprawic:)Galanea, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Wczoraj skończyłam szyć prześcieradło z gumką na nasze małżeńskie (a raczej małżeńsko-Weronikowe) łożeA dodam, że maszynę sobie zażyczyłam w prezencie pod choinkę, więc nic jeszcze nie potrafię
A mój mężuś robi szafę w pokoju dzieciaczkówAle zdolnego mam męża
Już nie mówiąc o oszczędnościach, bo z 1000 zł w kieszeni zostanie
Galanea, weronikabp, MonikaS, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
Zostałam obudzona o 5 rano, gdyż moje dziecię uprawiało akurat gimnastykę. Zasnęłam jednak i co? Otwieram za kilka chwil oczy a tam 10:00!
W dodatku cały czas żyłam w przekonaniu, że ciążę donoszoną mam 1 czerwca. Kolejny zawód! Ciąża donoszona 23 maja. Przecież to za szybko. A ja mam jeszcze esej do napisania, planowałam wszystko ogarnąć do terminu ciąży donoszonej i muszę przyspieszyć! A od paru dni jestem leniwcem pospolitym..
Gratuluję Wam i Sobie dotarcia do 1000 strony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 10:40
Galanea, MonikaS, Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość