MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za doping
niestety jeszcze sie pomecze . Zasnelam dopiero koło 6 a o 7 30 już wstalam . Przez te skurcze mała bardzo słabo czuje . Na szczęście już tabl nie będą mnie faszerowac bo jest już rozwarcie ale nie wiem na ile przez ten ból jak lekarz wcisnął rękę nawet nie docierało do mnie co mówi . Teraz czekam na przebicie wód i niby po tym ok 2 h i ma sie rozkręcić. Ale kiedy to będzie to nie wiadomo bo porodowka bardzo zajęta. A bóle jak na razie do wytrzymania więc nie jest źle .
alexast, evas, weronikabp, ivv, NataliaK, Mucha, Evelineq, Galanea, Tusia84, Nalka, vikus001, Limerikowo, Duchess, Agusia2312, Modelka, madamama, maggda, czekajajaca, monalisa lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Martynika, czy Ty zauważyłaś, że na liście ciężarówek jesteś już na podium?
Zmasowany atak czerwcówek się szykuje
Faktycznie. Oesu, jestem na podium do porodu, a myślę, jak napisać odwołanie do K-ex, totalnie nie myślę o tym, co ma się wkrótce zdarzyć...
Może to i dobrze? Tydzień do porodu, a ja nie mam nawet minimalnego spięcia z tego tytułu. W ogóle mnie to jeszcze nie rusza, myślę o tym raczej na zasadzie - no, już, niech to się wreszcie stanie, mam trochę dosyć tej ciąży... będę się czuła bezpieczniej mając Artura na zewnątrz.
evas, Limerikowo, Duchess lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Nawet bym się nie obraziła, jakby mnie położyli jeszcze w tym tygodniu. Byle nie po 26, bo już się nastawiłam. Ale prędzej może być.
Dziś znowu nie idę do pracy, bo nie mam siły przez tą migrenę.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Teraz w ogóle takie genialne sprzęty robią
Mieszkamy na swoim niecałe dwa lata, a już na się kilka sprzętów na gwarancji zepsuło. Jakiś czas temu drzwiczki od zmywarki same opadały (puścila jakaś śruba) to wyobraźcie sobie, że nie naprawili tylko nam na nową, wyższej klasy wymienili - to tylko świadczy jakie g** teraz robią
Teraz nam piekarnik świruje...
-
Galanea ale chodzi mi że np dziś urodzę to nie będzie jak prać ubranek - ja w szpitalu, mąż miałby prać... Oj ciężko by było. A panów postraszę w końcu jutro przyjadą a ja właśnie na jutro mam termin
ciekawe jakie będą mieli miny bo męża w domu na początku nie będzie
Kambel jej trzymam cały czas kciuki za Was :*
evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Ivv, i tak macie szczęście, że zepsuło Wam się na okresie gwarancji, przecież z założenia to wszystko ma się zepsuć zaraz po
. Przedobrzyli
.
Zwykły czajnik bezprzewodowy firmy Zelmer miesiąc po skończonej gwarancji tak popękał, że woda zaczęła się sączyć przez ścianki.NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula używaj brzucha póki możesz
Panowie boją się denerwować ciężarne kobiety.
Ja zawsze jak kupuję na ryneczku warzywa czy owoce, to panowie dorzucają mi zawsze coś w gratisie, mówią że nie chcą mieć myszy w domualexast, Paula222, Evelineq, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po USG Pola jak zwykle idealnie po środku wykresu, oby tak dalej Córeczko
Monalisa gratuluje i cieszę sie ze wszystko dobrze
W smyku fajne przeceny, kupiłam troche bodziakow na ramiączka na upały.Nalka, Mucha, NataliaK, Galanea, evas, Tusia84, Limerikowo, Duchess, monalisa lubią tę wiadomość
-
a wiecie, że my na większość tych rzeczy mamy gwarancję 5 lat? ale co z tego jak firmy każdy sprzęt albo wymieniają albo oddają pieniądze i tylko problem się robi, bo zrobić coś z tym przedłużonym ubezpieczeniem - oddają potem co prawda część pieniędzy (grosze), ale teraz myślimy czy na pewno warto to ubezpieczenie kupować
-
Wczoraj kupiliśmy bodziaki z krótkim rękawem na rozmiar... 80 -.-' Za nic się chłopu nie dało przemówić, że przecież to na przyszły rok chyba będzie.
a z jaką dumą je wczoraj rozwieszał na suszarce.. ciekawe czy równie dumnie będzie je prasował, bo ja nie mam zamiaru.
Aaa i na pomorzu truskawki potaniały. W zeszłym tygodniu były po 16 zł. Dzisiaj za kilogram 10 zł. Kupiłam pół kilograma i zjem na obiad z makaronem i śmietaną. Mniam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 12:31
Galanea, alexast, evas, Limerikowo, Agusia2312, monalisa lubią tę wiadomość
-
Właśnie na onecie znalazłam galerię o niezdrowych rzeczach, które jemy i stwierdzam, że nie jest ze mną tak źle
chipsy - w ogóle
mielonki - 1 w miesiącu
białe pieczywo - codziennie oprócz kilku okresów w roku, kiedy nie mogę na nie patrzeć i przez dwa,trzy tygodnie jadam tylko ciemne
ciastka - 1-2 razy w miesiącu
kawa - w ogóle
margaryny i oleje - margaryny w ogóle, oleje tylko tłoczone na zimno
fast food - rzadko - raz na 2,3 miesiące
kolorowe napoje - raz na 2-3 tygodnie
alkohol - hahaha - napiję się kiedyś
sól - w ograniczonych ilościachGalanea, Limerikowo lubią tę wiadomość