MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobiety
Kambel trzymam za Was cały czas kciuki i ciągle o was myślę
Odebrałam wynik GBS i jestem jakaś taka rozdarta bo wyszedł ujemny i w pochwie i w odbycie nie wyhodowano
Dzisiaj miałam fatalną noc bo tak mnie bolały nogi i biodra, że nie mogłam spać w żadnej pozycji już mi się płakać chciało.. i jeszcze zgaga.. i jak siedziałam rano w toalecie to pomyślałam, że już mnie te dolegliwości ciążowe z każdej strony męczą.. i niech czas szybko leci bo chcę się cieszyć córeczką -
ja juz po ktg, zostalam puszczona do domu, bo maszyna dzis strajkowala
to sie smieje ze jak od pon to na caly tydz sie moze przeciagnac ;--))
rezultat ktg ten sam wg pielegniarki : "moja Kicia nie lubi sie ruszac"
a to trzeba miec w ogole pecha bo zacial sie papier w maszynie i 2x odglos byl taki, ktore moje wprawne juz ucho wylapalo na 9ktg notabene, ze cos jest nie tak i zanika i maz poszedl po pielegniarke i mialam racje niestety
a dzwiek nieregularnosci i zanikania tetna przyprawil mnie o gesia skorke doslownie, maz potem po akcji z papierem w maszynie tez mial nietega mine..
a jeszcze wstal jak tetno zanikalo i mowi FHR 106 a ja mowie "o kurcze lec do pielegniarki chyba ją przygniotlam na plecach" i siup ja szybko sama na pol bok i troche sygnal wrocil - lezalam juz 45min, a calosc godzinke
p doktor stwierdzila ze szybko trzeba mnie na bok bo inaczej mnie nie pusci, no ale na boku juz bylo ok, choc wg mego juz przestraszonego ucha slyszlam znowu jakies dziwne nieregularnosci, a maz stal i sprwdzal tetno i byl rozrzut 120-172 ehhhmonalisa, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Tusia ale dlaczego jestes rozdarta? Bralas te wszystkie antybiotyki.
Limerikowo to ja wlasciwie nie rozumiem dlaczego Cie puscili jak takie dziwne rzeczy sie dzialy??? Powinni 2 ktg zrobic chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:01
Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
a wiecie jaki mój mąż jest dowcipny? jak ostatnio powiedziałam, że żałuję, że nie zmieniłam lekarki do prowadzenia drugiej ciąży i że to jest ta sama co przy Weronice to stwierdził "spokojnie, za trzecim razem zmienisz"
hahaha!
Limerikowo, Nalka, Galanea, Martynika lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje za zainteresowanie...jest wszystko ok ale mam malo czasu zeby siedziec na kompie...ciagle cos...Kambel pisz co u was jak sytuacja sie rozwija...zycze wam milego slonecznego dnia i nie zalamywac sie! juz tak niewiele nam zostalo:)
Galanea, Limerikowo, Duchess, weronikabp, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
a w Poz truskaweczki po 14zl, a pachna mi na metr plus, byc moze dzis po polud sie skusze i kupie
Topa pochwalam dzien pieknosci :--))), wlasnie w ciazy trzeba dbac o siebie nawet jeszcze bardziej, ja wczor ten mialam kosmetyczke osobista-maz stopki mi robil ;--))siegnelabym moze i sama ale na duzym duzym juz wdechu i gnieceniu brzuszkaGalanea, alexast, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Kurcze a moja mala dzisiaj bardzo spokojna
Limerykowo dziwne to, ale w sumie jakby faktycznie było źle to by Cię zostawili. No nie wierzę, że byliby aż tak bezmyślni?Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość
-
Mucha po prostu maszyna ktg jest szalona od pon i tyle, papier wciela sobie na 2ie sniadanie he he he
no ale ma pamiec i potem na new papierze wydrukowala poprzedni zapis tak narobila jak blyskawiczna drukarka te 45min
a opieke mam b dobra bo to pryw gabinet i ginka ma tytul dr n.med (II stopien specjalizacji) plus pracuje na Polnej w Poz a to jest gl szpital gin-polozniczy miasta
smieja sie na forach, ze to jest "fabryka dzieci" plus jak cos dolega niemowlakom to wlasnie tu przewoza wiec jestem spokojna jak moje Baby na ktg :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:19
NataliaK, Mucha, monalisa lubią tę wiadomość
-
vikus001 wrote:Nalka skad wiesz ze bedziesz miala bole krzyzowe?
-
Dziewczyny jak tam wasze nadgarstki? nie macie z nimi problemów? Bo mnie od dłuższego czasu bardzo bolą. Zwłaszcza prawy. Jak ruszam prawym kciukiem to mi ścięgno przeskakuje. Ani się podeprzeć ani nic...
Pranie mi się zaraz skończy, kuchnie prawie ogarnęłam, poodkurzałam. Mam jeszcze tyle do zrobienia, a zlana jestem potem, choćbym miała za sobą godzinny trening. Masakra -
Ja czekam w poczekalni na wizytę, odwiedziłam przed chwilą toaletę i znów mam odrobinę żywej krwi na wkładce. Cieszę się, że zaraz lekarz to sprawdzi inaczej musiałabym jechać do szpitala, a tam na bank znów by mnie zostawili na kilka dni
Limerikowo, Duchess, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:Kurcze a moja mala dzisiaj bardzo spokojna
To tak jak moja, już z nerwów coś zjadłam i trochę wytarmosiłam brzuch, i jest poprawaWidocznie coraz mniej miejsca na szaleństwa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:35
Mucha lubi tę wiadomość