MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyModelka wrote:O, widzisz, przegapiłam wczoraj, bo siedziałam nosem w kompie pracowym, już szukam, dzięki
Natalia super mieć kochanego wspierającego i wrażliwego Męża, wiem jak to jest tzn, że dokonałyśmy dobrych wyborów)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 07:58
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Kambel- gratulacje! malutka jest śliczna
a ja mam od dzis ciaze donoszona
ale my raczej wypraszac malej nie bedziemy bo moj maz- panikarz dostalby zawalu ze cos malej zrobi
moja kolezanka tez urodzila tydzien temu- jak mi mowila jak bylo to dopiero do mnie dotarlo co mnie czekai pierwsza moja mysl to bylo ze nie dam rady
ale potem sobie uswiadomilam ze przeciez nie mam wyjscia
Limerikowo, weronikabp, NataliaK, AISAK, Modelka, monalisa, balonik, alexast, kambel, Evelineq, Agusia2312, czekajajaca, Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość
-
Kambel śliczna Kaja i Ty bardzo dzielna babka
super
Miałam ciężką noc.. co 2 godziny nastawiałam sobie budzik żeby mierzyć synkowi temperaturę tylko nie wiem po co mi był ten budzik skoro dzisiaj w nocy pobiłam rekord wstawania do toalety hahah nie wiem co mi się stało.. jak nie toaleta to budzik i tak cała noc zleciała..
Jestem ciekawa jak tam moja szyjka bo bardzo chcę jechać w sobotę na te targi
A i wczoraj u mojego brata na usg okazało się, że będą mieli z żonką synkaLimerikowo, weronikabp, Modelka, NataliaK, alexast, kambel, Agusia2312, Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość
-
tak dzis w nocy snil mi sie mocno moj wlasny porod-chyba z wrazenia po Kambel ;--)) ze sie obudzilam doslownie spocona i poddenerwowana, a w tym snie rodzilam w domku na lozku w nocy obok meza, budzilam go jak wychodzila juz glowa a on spal wiec zaczelam go okladac w celu wybudzenia :--))i nie moglam go wybudzic ze snu
musze przyznac ze te 9lat jeszcze na niego reki nigdy nie podnioslam w rzeczywistosci ;--))))Modelka, Tusia84, Mucha, weronikabp, monalisa, alexast, kambel, Agusia2312, czekajajaca, Paulina1986, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataliaK mmmmm serduszkujcie do woli:) gorzej jak dla Franka się spodoba kolysanko:)
Kambel ogromne gratulacje, radości z każdego uśmiechu, pierwszych dźwięków, słów i kroków. Dużo Zdrówka i samych radosnych chwil w pełnej juz rodzinie.
Wypoczywajcie, cieszcie się sobą i poznajcie wzajemnie:)
Pytanie która następna chce juz teraz, natychmiast tulić maluszka swojego?
PS. Ciężki wieczór miałam, podbrzusze mrowilo i na krzyż promieniowalo, ale to zdaje sie po wysiłku, w końcu wszystko posprzatalam, zakupy pieszo zrobione, spacer zaliczony,obiad, kolacja też... Tylko m nie chciał zonki zaliczyć bo przeziebil się troszku, a potem nastały te bole to ii tak nici by były z przytulanka. Z dobrych wieści yylko 4 razy wstawalam na sikunde, i tylko 1 kryzys bezsenny miałam znowu o 4.30.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:25
Limerikowo, NataliaK, kambel, Evelineq, Paulina1986, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja to na przytulanie z mężem będę musiała poczekać aż dupcia się zagoi po wszystkim, bo m strasznie się boi ze krzywdę zrobi maleństwu i nie może się przełamać
On jest taki uroczy i troskliwy
Jutro w końcu idziemy na usg już nie możemy się doczekać
Kambel przepiękna jest Wasza córunia zresztą tak jak jej mamusiaLimerikowo, kambel, evas, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kambel, cudna dziewczynka ogromne gratulacje !!
My jednak wczoraj wylądowaliśmy w szpitalu jak młody dostał 40 stopni goraczki.
Ma zapalenie.dziaseł i migdałow. Na.szczescie gorączka już mija i nie musielismy zostac w szpitlu.
Teraz.idziemy śniadaniować i ja w koncu zaczynam pakowanie. Bardzo mi sie nie chcejakos nie moge sobie wyobrazic ze to juz zaraz.
kambel, evas lubią tę wiadomość
-
Kambel sliczna malutka, pieknie trzymac ja w ramionach prawda
Natalia dzialajcie...laczcie przyjemne z pozytecznymi oby to pomoglo.
Modelka uda sie zobaczysz
Tusia sprawdzajcie szyjke i niech bedzie ok!
Ja dzisiaj na dzialke ide posiedziec troche na powietrzu sie zrelaksowac.NataliaK, Tusia84, alexast, weronikabp, kambel, Galanea lubią tę wiadomość
-
Kambel WIELKIE GRATULACJE!
ja lece na KTG i USG. nadrobię Was po powrocie
buziaki!
ps. jak jest taka piękna pogoda to już wyobrażam sobie siebie z Ignasiem na spacerku!!alexast, weronikabp, Mucha, kambel, Evelineq, Agusia2312, czekajajaca, Galanea lubią tę wiadomość
-
Kambel masz cudowną kruszyneczkę. Aż z mężem mieliśmy łzy w oczach. Miałaś termin dzień przede mną i moja Anna w 36 tygodniu ważyła 2 kg. Wyobraziliśmy sobie, ze jakbym teraz urodziła, to nasza malutka byłaby właśnie takiej wielkości. Ja w ryk a mężowi jako twardemu mężczyźnie "tylko" oczy się zaszkliły.
Byłaś bardzo dzielna i Twój mąż także.
Chyba będę tak każdą z was przeżywać. A myślałam, że "twardka" będę nie "miętka".
Dziewczyny wczoraj Anna tak wariowała, że zaczęłam się o nią martwić. Drapała mi szyjkę, wypinała pupę, kopała niemiłosiernie - wszystko na raz o 24:00. Nie wiedziałam co się dzieje, czułam, że jest niespokojna. Do momentu aż mąż położył rękę na brzuchu. Automatycznie był spokój. Ruszyła się delikatnie dwa razy i poszła spać. Przespałyśmy całą noc. Zupełnie, ale to zupełnie nie pomyślałam, że może jej chodzić o dotyk tatusia..
Mucha, sunset, kambel, Limerikowo, Evelineq, Agusia2312, Paulina1986, Galanea, eta, evas, monalisa, monaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Kambel sliczna malutka, pieknie trzymac ja w ramionach prawda
Natalia dzialajcie...laczcie przyjemne z pozytecznymi oby to pomoglo.
Modelka uda sie zobaczysz
Tusia sprawdzajcie szyjke i niech bedzie ok!
Ja dzisiaj na dzialke ide posiedziec troche na powietrzu sie zrelaksowac.
Muszeczko kochana, ja się nie nastawiam że to pomoże faktycznie, ja tylko będę próbowała.. nie zawiodę się jak nie pomożechociaż przez taki czas abstynencji możliwe,możliwe xD
Maggda mój też się boi, ale chęć ujrzenia synka przewyższyła już ten strach...NA MOJE SZCZĘŚCIE
Dobra laseczki, zbieram się na ktg i do ginka, MIŁEGO DNIAa wizytującym dziś, powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 09:55
weronikabp, Tusia84, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
Kambel - GRATULACJE!!
Nalka - miałam dokładnie to samo co ty, bo sądzę że moja tez waży teraz ok. 2 kg i zaczął mi się 36 tydzień.
Ogromnym promieniem nadziei ząbłysnęła córeczka Kambel dla naszych córek!
(Aż się wzruszyłam pisząc to)
A ja czekam w nerwach do 14.20.kambel, Nalka, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość