X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka wrote:
    O, widzisz, przegapiłam wczoraj, bo siedziałam nosem w kompie pracowym, już szukam, dzięki :)
    pomoge Ci hehe - niania D-link w smyku, wczoraj widziałam, bardzo porządnie wyglądała :)

Natalia super mieć kochanego wspierającego i wrażliwego Męża, wiem jak to jest tzn, że dokonałyśmy dobrych wyborów :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 07:58

NataliaK lubi tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel- gratulacje! malutka jest śliczna :) a ja mam od dzis ciaze donoszona :) ale my raczej wypraszac malej nie bedziemy bo moj maz- panikarz dostalby zawalu ze cos malej zrobi :-) moja kolezanka tez urodzila tydzien temu- jak mi mowila jak bylo to dopiero do mnie dotarlo co mnie czekai pierwsza moja mysl to bylo ze nie dam rady ;) ale potem sobie uswiadomilam ze przeciez nie mam wyjscia ;)

Limerikowo, weronikabp, NataliaK, AISAK, Modelka, monalisa, balonik, alexast, kambel, Evelineq, Agusia2312, czekajajaca, Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość

• Modelka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie, my też w Smyku oglądaliśmy - albo ten d-link, albo motorola blink1. Ale się wczoraj z mężem zaczęliśmy zastanawiać, ile to zżera internetu na dobę i nigdzie nie widzimy tej informacji...

zem3upjygjyf6uag.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel śliczna Kaja i Ty bardzo dzielna babka :) super <3

Miałam ciężką noc.. co 2 godziny nastawiałam sobie budzik żeby mierzyć synkowi temperaturę tylko nie wiem po co mi był ten budzik skoro dzisiaj w nocy pobiłam rekord wstawania do toalety hahah nie wiem co mi się stało.. jak nie toaleta to budzik i tak cała noc zleciała..

Jestem ciekawa jak tam moja szyjka bo bardzo chcę jechać w sobotę na te targi :)

A i wczoraj u mojego brata na usg okazało się, że będą mieli z żonką synka :)

Limerikowo, weronikabp, Modelka, NataliaK, alexast, kambel, Agusia2312, Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak dzis w nocy snil mi sie mocno moj wlasny porod-chyba z wrazenia po Kambel ;--)) ze sie obudzilam doslownie spocona i poddenerwowana, a w tym snie rodzilam w domku na lozku w nocy obok meza, budzilam go jak wychodzila juz glowa a on spal wiec zaczelam go okladac w celu wybudzenia :--))i nie moglam go wybudzic ze snu
    musze przyznac ze te 9lat jeszcze na niego reki nigdy nie podnioslam w rzeczywistosci ;--))))

Modelka, Tusia84, Mucha, weronikabp, monalisa, alexast, kambel, Agusia2312, czekajajaca, Paulina1986, Galanea, evas lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiu powodzenia i dawaj znać :)

Tusia84 lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK mmmmm serduszkujcie do woli:) gorzej jak dla Franka się spodoba kolysanko:)

Kambel ogromne gratulacje, radości z każdego uśmiechu, pierwszych dźwięków, słów i kroków. Dużo Zdrówka i samych radosnych chwil w pełnej juz rodzinie.

Wypoczywajcie, cieszcie się sobą i poznajcie wzajemnie:)

Pytanie która następna chce juz teraz, natychmiast tulić maluszka swojego?:)

PS. Ciężki wieczór miałam, podbrzusze mrowilo i na krzyż promieniowalo, ale to zdaje sie po wysiłku, w końcu wszystko posprzatalam, zakupy pieszo zrobione, spacer zaliczony,obiad, kolacja też... Tylko m nie chciał zonki zaliczyć bo przeziebil się troszku, a potem nastały te bole to ii tak nici by były z przytulanka. Z dobrych wieści yylko 4 razy wstawalam na sikunde, i tylko 1 kryzys bezsenny miałam znowu o 4.30.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:25

Limerikowo, NataliaK, kambel, Evelineq, Paulina1986, Galanea, evas lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK - serduszkujcie! A ja będę zazdrościć, bo właśnie wtedy, kiedy ja mam ciążę donoszoną, to Mąż najpierw wyjeżdża służbowo na 3 dni, a potem na całe dwa tygodnie...

NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak hahahhaa wiesz ze o tym pomyslalam :D ze mu sie spodoba i w ogole nie bedzie chcial wyjsc :D ciekawe czy to w ogole cos da,ale co tam tak mozna probowac ;-))

evas lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK najwyżej cala trojka będziecie mieli radoche:)

A ja teraz jem i z Cora gumisie ogladam:) sama zawsze je lubilam:)

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • maggda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to na przytulanie z mężem będę musiała poczekać aż dupcia się zagoi po wszystkim, bo m strasznie się boi ze krzywdę zrobi maleństwu i nie może się przełamać :) On jest taki uroczy i troskliwy <3

Jutro w końcu idziemy na usg już nie możemy się doczekać :D

Kambel przepiękna jest Wasza córunia zresztą tak jak jej mamusia

Limerikowo, kambel, evas, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas milczy od wczoraj,chyba, że coś przeoczyłam?
    napisałam smsa, czekam na odp.

evas lubi tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel, cudna dziewczynka ogromne gratulacje !!

My jednak wczoraj wylądowaliśmy w szpitalu jak młody dostał 40 stopni goraczki.
    Ma zapalenie.dziaseł i migdałow. Na.szczescie gorączka już mija i nie musielismy zostac w szpitlu.

Teraz.idziemy śniadaniować i ja w koncu zaczynam pakowanie. Bardzo mi sie nie chce ;) jakos nie moge sobie wyobrazic ze to juz zaraz. ;)

kambel, evas lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel sliczna malutka, pieknie trzymac ja w ramionach prawda :)

Natalia dzialajcie...laczcie przyjemne z pozytecznym ;) i oby to pomoglo.

Modelka uda sie zobaczysz :)

Tusia sprawdzajcie szyjke i niech bedzie ok!

Ja dzisiaj na dzialke ide posiedziec troche na powietrzu sie zrelaksowac.

NataliaK, Tusia84, alexast, weronikabp, kambel, Galanea lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel WIELKIE GRATULACJE! :D

ja lece na KTG i USG. nadrobię Was po powrocie :)

buziaki!
    ps. jak jest taka piękna pogoda to już wyobrażam sobie siebie z Ignasiem na spacerku!! :D

alexast, weronikabp, Mucha, kambel, Evelineq, Agusia2312, czekajajaca, Galanea lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel masz cudowną kruszyneczkę. Aż z mężem mieliśmy łzy w oczach. Miałaś termin dzień przede mną i moja Anna w 36 tygodniu ważyła 2 kg. Wyobraziliśmy sobie, ze jakbym teraz urodziła, to nasza malutka byłaby właśnie takiej wielkości. Ja w ryk a mężowi jako twardemu mężczyźnie "tylko" oczy się zaszkliły.
    Byłaś bardzo dzielna i Twój mąż także.

Chyba będę tak każdą z was przeżywać. A myślałam, że "twardka" będę nie "miętka".

Dziewczyny wczoraj Anna tak wariowała, że zaczęłam się o nią martwić. Drapała mi szyjkę, wypinała pupę, kopała niemiłosiernie - wszystko na raz o 24:00. Nie wiedziałam co się dzieje, czułam, że jest niespokojna. Do momentu aż mąż położył rękę na brzuchu. Automatycznie był spokój. Ruszyła się delikatnie dwa razy i poszła spać. Przespałyśmy całą noc. Zupełnie, ale to zupełnie nie pomyślałam, że może jej chodzić o dotyk tatusia..

Mucha, sunset, kambel, Limerikowo, Evelineq, Agusia2312, Paulina1986, Galanea, eta, evas, monalisa, monaaa lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia trzymam kciuki za szyjkę.
    Excella zdrówka.
    Natalia serduszkujcie ;-)

NataliaK, Tusia84 lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Kambel sliczna malutka, pieknie trzymac ja w ramionach prawda :)

Natalia dzialajcie...laczcie przyjemne z pozytecznym ;) i oby to pomoglo.

Modelka uda sie zobaczysz :)

Tusia sprawdzajcie szyjke i niech bedzie ok!

Ja dzisiaj na dzialke ide posiedziec troche na powietrzu sie zrelaksowac.

Muszeczko kochana, ja się nie nastawiam że to pomoże faktycznie, ja tylko będę próbowała.. nie zawiodę się jak nie pomoże :D chociaż przez taki czas abstynencji możliwe,możliwe xD

Maggda mój też się boi, ale chęć ujrzenia synka przewyższyła już ten strach... :D NA MOJE SZCZĘŚCIE :D

Dobra laseczki, zbieram się na ktg i do ginka, MIŁEGO DNIA ;-) a wizytującym dziś, powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 09:55

weronikabp, Tusia84, Galanea, evas lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia nie zaszkodzi, a przyjemnie bedzie ;) no i powodzenia na wizycie.

Eta tez powodzenia!

Martynika i jak cisnienie i ktg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 09:57

NataliaK, eta lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • sunset Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel - GRATULACJE!!

Nalka - miałam dokładnie to samo co ty, bo sądzę że moja tez waży teraz ok. 2 kg i zaczął mi się 36 tydzień.
    Ogromnym promieniem nadziei ząbłysnęła córeczka Kambel dla naszych córek!
    (Aż się wzruszyłam pisząc to)

A ja czekam w nerwach do 14.20.

kambel, Nalka, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość

c55fflw1uez1iz08.png
‹‹ 1023 1024 1025 1026 1027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ