MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Kambel Gratulacje :*
Hej Dziewczyny :* podczytuje Was caly czas wiec jestem na biezaco ale nigdy nie chce mi sie stukac z telefonu
4 czerwca mam wizyte i dostane skierowanie na cc i bede szla ustalac konkretny terminw nocy nie sypiam tak jak wiekszosc bo jak nie siku to zgaga i tak w kolko a teraz jeszcze doszedl katar no i stale bol spojenia i krzyza
najgorsze ze mam jeszcze ponad miesiac do porodu a ludzie mnie zaczepiaja i mowia " o Pani to juz na ostatnich nogach", ale nie ma co sie dziwic bo tak sie czuje i wygladam jak bym do porodu mialas za moment isc
Sciskam Was Kochane kazda z osobna i przesylam buziaki :*
Martynika jak z tym cisnieniem?
Modelka na pewno jutro bedzie ok i Cie zakwalifikuja
3mam kciuki za Nas wszystkie
alexast, Limerikowo, Modelka, eta, evas lubią tę wiadomość
-
Kambel jejj jakie piękne zdjęcie ( aż łzy mi się zebrały ze wzruszenia
) gratuluję z całego serca, no i strasznie Ci zazdroszczę
Ja od wczoraj jakoś słabiej czuję ruchyDziś nawet spać przez to nie mogłam, czasem coś się ruszył ale tak minimalnie... Nie mogłam spać, dopiero jak porządniej poczułam to zasnęłam i śnił mi się horror
Śniło mi się że synek poddusił się pępowiną, i szukaliśmy trumienki - mówię wam latam cała, na szczęście dziś ta wizyta w szpitalu jem śniadanie i się zbieram. Przepraszam za opis ale to czekanie to coś strasznego, wolałabym mieć synka już przy sobie
Margotka chociaż będziesz wiedzieć kiedy urodziszLimerikowo lubi tę wiadomość
-
alexast ja tez sie boje pomimo ze juz cc mialam ale wtedy bylo z zaskoczenia po 24 godzinach porodu a teraz planowane i juz wiem jakie moga byc komplikacje itd ale staram sie nie nakrecac bo to nic nie da ale lekko nie jest
Paula lec lec i daj znac!Limerikowo, alexast lubią tę wiadomość
-
Paula będzie dobrze. Nie denerwuj się bo maleństwo stresujesz.
Trzymajcie dziewczynki kciuki, bo dziś w pracy jest kontrol projektu UE który prowadziłam. Mam nadzieje ze dziewczyny sobie poradzą ze znalezieniem dokumentów i nie będę musiała jechać do pracy czegoś tłumaczyć.
Powodzenie kobitki na ktg, usg i wizytach.
Ja też się zastanawiam kiedy wizytę miec będę by sprawdzić czy mala się obróciła. Jutro bedzie juz ciąża donoszona. W piatek ktg, moze wtedy lekarz da info co i jak. Jakoś dziwnie mi z myślą o cc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 10:52
sunset lubi tę wiadomość
-
Kambel- gratuluję, odważna jesteś a Kaja jest cudna
Paula- Wszystko będzie dobrze, ja tez takie straszne sny miewam, wszystko przez to, że się martwimy jak bobas nie fika, a on nie ma miejsca i słodko sobie śpi przed porodem, dla niego to też spory wysiłek będzie i musi naładować akumulatory do pełnaJuż wnet będziesz miała Synka w ramionach
Ja po ciężkiej nocy... też oka nie zamknęłam , brzuch jak skała, kilka bolesnych ale nieregularnych skurczy, kłucie i drapanie w szyjce i ten niepokój, który teraz towarzyszy większości z nas... jak się dziecko rusza za bardzo, albo jak się nie rusza, oszaleć idzie, ale już niedługo
O 13:00 mam wizytę i już najchętniej siedziałabym pod gabinetem, bo umieram z ciekawości co tam u małej, ile urosła i jak z wagą, bo do tej pory tez była drobniutka raczej ...
Kochane miłego dnia i jak najmniej stresu , relaksujmy się , bo piękna pogoda i ostatnie dni/tygodnie ku temu
Aaaaa i ta ochota na truskawki ...
Nalka, Limerikowo, Agusia2312, sunset, Galanea, eta, evas lubią tę wiadomość
-
widze ze jestesmy dzis wrecz atakowane przez marzenia senne
szkoda ze nie sa takie erotyczne bo raz dwa po freudowsku by je przetlumaczyl na dlugosc i okraglosc znaczy he he
w Irl leje jak z cebra jak mi dziewczyny donosza z watku irl,musze zatem podeslac im sporo slonca by przynajmniej "kostium nurka" obeschl, bo bez niego podobno ani rusz teraz
pransko poschnie szybko na balkonie bo dzis przepiekna wprost pogoda, do niedz wlacznie upaly zapowiadane na 30stop, rozplyne sie jak wczor lody normalnie
nie chce byc prorokiem, ale mnie matka rodzila wlasnie w majowe upaly 35 lat temu, czyzby powtorka z historii..
mam nadz ze na nast tydz wytrzymam jakos i pogoda zelzeje, w koncu to maj a nie lipiec
a dzis ide sama "bez asysty" meza na drobne zakupy-lekkie, maz nie chcial mnie puscic poczatkowo rano ale i tak musi pracowac z domowego biura do 6pm a ja nie niewolnik w koncu i skoro ok sie czuje ;--))))why not? ;--))
bo to takie zakupy nie zakupy-zbieraczki znaczy, polukac i podotykac , oczy nacieszyc po prostu , bo z mezem to jak z mysliwym zlapac i do kasy bieg he he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 10:52
Agusia2312, AISAK, monalisa lubią tę wiadomość
-
ja w sumie jak slabo czuje ruchy baby, moze teraz akurat przez to lozysko na przedniej scianie to oczyw maszyna w ruch
juz pare x mowilam do meza,ze to chyba jeden z najlepszych naszych zakupow w ciazy, wlasnie detektor, a co ciekawsze jak kolo polnocy cisza to maszynka budzi ciut mala kopnie raz i drugi i uff ulga dla obojga,mozna isc spokojnie lulac ;--)))monalisa lubi tę wiadomość
-
Kambel gratulacje , córeczka jest prześliczna
co do snów to macie racje są one mega realne, też mi się parę razy takie koszmary snily związane z maleństwem aż strach myśleć..
Paula napewno u ciebie śpi sobie i dlatego tak czujesz..
Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyKambel najserdeczniejsze gratulacje !!! Córcia cudo !!!
Ale mnie ciary przeszły, że to już czas na nas czerwcówki
Weronika - ja też mam stracha. Dziś mi się śnił poród i córcia, ale nie pamiętam jej twarzy.Bóli też nie pamiętam, ale wiem że nie było łatwo. Psychika zaczyna siadac jak takie sny zaczynam mieć.
Wiem natomiast, że wszystkie damy radę,w końcu czekamy na upragnione skarby
Moja mała dziś buszuje od samego rana, cóż za cudowne uczucie
Miłego słonecznego dnia dziewczyny !Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
tak sobie mysle jak Kambel miala troche klopot-brak juz sil dokladnie by urodzic 2kg Baby to jak ja sobie poradze z 3.5kg plus??
troche sie martwie, zaczelo do mnie moze bardziej teraz wlasnie docierac, ze latwo to raczej nie bedzie..plus mam b niski prog bolu :--((
oczyw slyszy sie ze kobitki i 4 i 5kg rodza, ale... ze rozrywa na wszyskie strony, sama znam 2 takie przypadki z miejsca pracy, wiadomo nacinaja tez
mowie do meza, ze zanim sie pupa zagoi to bedzie mial b busy wokol mnie i dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 11:06
monalisa lubi tę wiadomość
-
A ja wam powiem , że już nie mogę się doczekać kiedy będę tuliła naszego synka
Tak mnie lekarz uspokoił, że będzie ok że aż skrzydła mi urosły. Mam do Was pytanko czy ten GBS paciorkowce z pochwy robiliście odpłatnie ? Bo ja nie dostałam na to skierowania mam po prostu gdzieś iść i zrobić.
sunset, Agusia2312 lubią tę wiadomość