MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nadrobiłam Was!
Kambel - jeszcze raz gratulacje!!! Kaja śliczna! wielkie gratulacje dla dzielnej mamy i córeczki!
Martynika to u Ciebie się dzieje, trzymam kciuki!
na zdjęciach same laski
u mnie dzisiejsze KTG prawidłowe, na razie nic się nie dzieje. Usg prawidłowe, Ignaś waży 2450 g. przepływy, łożysko, płyn owodniowy - norma. więc cieszę się i czekam spokojnie
co do ruchów, to też mnie ostatnio stresował ten temat bo przez 2 dni Ignaś ruszał się mniej niż zawsze, więc się bardzo niepokoiłam, ale dzieciaczki też mogą mieć bardziej senny dzień, a poza tym maja mniej miejsca, więc bardziej się wypychają niż kopią. teraz, odpukać, Ignaś wrócił do normalnej swojej ruchliwościGalanea, alexast, Mucha, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:A mi jakoś tak dziwnie słabo, w głowie mi się kręci i niedobrze mi, chyba od tej pogody..
normalnie bym sie cieszyla a tak tez, slaba jakas jestem, na dowod slabosci nogi sie dzis poplataly i sie przewrocilam
i bym spala i spala... jutro bedzie lepiej
chociaz pogoda wcale nie lepsza
Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Kambel, jeszcze raz powiem, że masz prześliczną i przesłodką córeczkę, pozazdrościć
A Wy Dziewczyny rewelacyjnie wyglądacie, śliczne brzuszki. Tak pisałyście o zdjęciach, że też namówiłam K. na małą sesję, bo faktycznie, czas ucieka i już nie wrócę do tych chwil
Zobaczcie jaka już jestem WIELKA, zamiast sukienki mogłabym nosić tropik od namiotu, hihi
Przepraszam, że w bieliźnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc1afe70d4fd.jpg
A tu ze spaceru, z którego przed chwilą wróciliśmy:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/edcc2675e7cc.jpg
Mijaliśmy grupkę dzieci i usłyszałam "Ale gruba!". Przez chwilę mi się przykro zrobiło, a później dostałam ataku śmiechu, nigdy nikt tak o mnie nie powiedziałTusia84, NataliaK, alexast, vikus001, maggda, weronikabp, eta, AISAK, Martynika, balonik, Agusia2312, kambel, Mucha, Nalka, Duchess, RewolucjaSięDzieje, Evelineq, evas, Limerikowo, ivv, monaaa, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
Weronika, pogoda faktycznie ciężka. Mi po spacerze spuchły stopy, ledwie palce u rąk zginałam i ogólnie było mi cholernie ciężko. Mam nadzieję, że na nasze porody będzie znośna pogoda.
Dziękuję Tusiu, może na zdjęciach tak tego nie widać, ale jestem duuużaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 19:42
weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Galanea jak Tyś wielka to ja nie znam nazwy obszaru wielkosci dla siebie
pieknie wygladasz
)
Natalia dawaj zdjęcie bo Ty już praktycznie jedną nogą bez brzucha jesteś
My zaraz znajdziemy adekwatne określenia na Twój obszar wielkościNataliaK, weronikabp, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea te zdjecia w bieliznie, no wow! Boże jak ja zazdroszczę takich genów
)
Ide sie położyć, naprawdę bardzo mi słabo, masakra..
Eta o dziwo ciśnienie w normie, prawie zawsze mam za niskie a teraz to wręcz wysokie 120
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 20:25
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Natalia dawaj zdjęcie bo Ty już praktycznie jedną nogą bez brzucha jesteś
My zaraz znajdziemy adekwatne określenia na Twój obszar wielkości
Hyhy pisalam ze mam dzis facjatke lekko nie wyjsciową nie chce tu straszyc,co by fali porodow nie wywołaćjutro,jutro,jutro... moze
Tusia84, weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:Wy tu słodzicie, a dzieci powiedziały, że jestem gruba. Dzieci są szczere
Ale bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, bo już czuję się jak czołg :*
hahaha bo nie wszystkie dzieci wiedzą co to ciążaja też miałam takie przypadki w sklepie dziecko patrzy i patrzy i do mamy : Mamuś, a co ta Pani zjadła że ma taki duży brzuch ??
Więc wiesz.. my Ci prawdę powiemyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 19:51
Galanea, weronikabp, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ogladam zdjecie coreczki Kambel i nie moge uwierzyc, ze my takie malenstwa nosimy w brzuchu. NIby wiem, ze jestem w ciazy i mam dziecko, ale jakos jest to totalnie nierealne, ze w srodku sobie buszuje po lodach taka slodka istotka.
evas, Galanea, monaaa lubią tę wiadomość
-
Galanea cudnie wyglądasz. Dzieci nie ogarniają do końca co to ciąża. Upływ czasu też mają zupełnie inny. Gdy pracowałam na kolonii jako wychowawca, moja wychowanka powiedziała, że mam trzydzieści lat.
A dopiero co skończyłam ogólniak, byłam najmłodsza z całej kadry.
evas, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość