MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja też wrzucę zdjęcia z bardzo szybkiej sesji domowej, którą zrobił mój mąż. Misiek to pierwszy prezent od Tatusia dla córeczki (już o tym pisałam niedawno).
Mam nadzieję, że dobre linki powrzucam i się pojawią zdjęcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:53
Tusia84, Nalka, evas, Limerikowo, weronikabp, AISAK, Evelineq, eta, kambel, Galanea, MonikaS, maggda, Duchess, excella, Agusia2312, alexast, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:Wy tu słodzicie, a dzieci powiedziały, że jestem gruba. Dzieci są szczere
Ale bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, bo już czuję się jak czołg :*
To ja już wiem, czemu na mnie dzieci tylko patrzą i nawet nie komentują...
Wyglądasz cudnie , a zdjęcie w sukience jest takie promienne, ahhhhhhhTusia84, weronikabp, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:To ja też wrzucę zdjęcia z bardzo szybkiej sesji domowej, którą zrobił mój mąż. Misiek to pierwszy prezent od Tatusia dla córeczki (już o tym pisałam niedawno).
Mam nadzieję, że dobre linki powrzucam i się pojawią zdjęcia.
No gdzie te zdjęcia??? Muszka! -
nick nieaktualny
-
Muszka ślicznie
szkoda że takie malutkie te zdjęcia
chciałaś oszukać optycznie nasze oko żebyś wydawała się z nas najszczuplejsza i najzgrabniejsza
udało Ci się
żartuję oczywiście, nie musisz nikogo optycznie oszukiwać
Cudowne zdjęciacudowna Ty i brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 21:08
weronikabp, Limerikowo, Mucha, Galanea lubią tę wiadomość
-
a mi wyswietla ze mam "1111" lajkow ;--))))))))))))))))))))))dzieki
co za szalona cyfra
wrocilismy z galerii pestka i praktikera ot takie dreobne czesci do chaty do napraw, kostki ok i dlonie nie puchna tak bardzo,a le raczej to juz ost chwile obraczki na palcu, 2x mydlilam i probowlam sciagnac uff udalo sie na szczescie bez szlifierki ;--))evas, weronikabp, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszko moje ulubione zdjęcie - z misiem
) śliczne nasza zgrabna Mamo Retro
Evas jak migrena przeszła? Martynika przekazała Ci liste? Bo nie widziałam zaktualizowanej z porodem Kambel
Mi troszkę lepiej, jak pomyśle ze do konca tyg ma być tak ciepło, to nie wiem jak to mój organizm zniesie.
Chyba 1 raz w życiu narzekam na pogodę, którą normalnie uwielbiam
Limerikowo jak zawsze rozwalasz mnie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 21:17
evas, Mucha, Tusia84, Limerikowo, Galanea, Duchess, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Weronika dzięki, migrena poszła sobie i oby nie wróciła.
Listy nie dostałam, ale jak usiądę do laptopa to zrobię aktualizację. Z tableta chyba nie dam rady.
Kupiłam dziś w końcu czapeczkę małemu na wyjście ze szpitala. Jakoś nie dawało mi spokoju to że jej ciągle brakuje. Zapłaciłam 35,90strasznie droga, ale tak mi się podobała.
weronikabp, Evelineq, Mucha, Galanea lubią tę wiadomość
-
Mucha super
piękna pamiątka
ja jakoś nie mogę się zabrać, żeby takie zdjęcia porobić a to już druga ciąża... ehhh trzeba będzie pomyśleć zanim nie będzie za późno
chociaż teraz taka spuchnięta - ajej jej aż w nogi gorąco
ale troszkę mi sił wróciłozszyłam już materacyk do łóżeczka turystycznego - co prawda nie wyszło tak ładnie jak miało wyjść, ale i tak jak włoży się go do łóżeczka to nie będzie widać
piorę poszwy pościelowe i już dzisiaj nic nie zrobię, ale jutro mam parę prań do wstawienia
koce, ręczniki - nazbierało się tego
nawet dywaniki łazienkowe do prania ehh i jutro już się zmobilizuję, żeby ten kącik zrobić dla maluszka - skoro łóżko już gotowe to trzeba je gdzieś ustawić
Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny