X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuski z samego rana :))

Powodzenia na wizytach :))

Sunset, trzymaj sie, jakby bylo bardzo baaardzo zle to juz by pewnie wywolywali Ci ciaze na tym etapie bo lepiej dzidziakowi byloby poza brzuszkiem niz w brzuszku, nie panikuj, podejdz do tego racjonalnie-o ile potrafiszl to bedzie to najlepsze rozwiazanie.

Wiecie co...hm, odszedl mi czop :P :P

Duchess, weronikabp, vikus001, Mucha, Limerikowo, evas, Nalka, eta, MonikaS, Galanea, monaaa, sunset, Tusia84, czekajajaca, Paulina1986, monalisa lubią tę wiadomość

• Duchess Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milego dnia wszystkim mamom! Czopy odchodza, torby spakowane i sloneczko za oknem:-)
    tak ma byc bo w koncu juz prawie czerwiec!

Sunset, pomyslnych informacji po badaniu. Trzymam kciuki!

vikus001, NataliaK, Limerikowo, evas, MonikaS, Evelineq, Galanea, sunset, czekajajaca lubią tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w koncu natalia;) mi juz odszedl pare dni temu ale niestety cisza.... Sunset trzymam kciuki!!! Pisz jak tylko czegos sie dowiesz. Zycze abysmy dzis wizytujace przyniosly same dobre wiesci:)))

NataliaK, Limerikowo, Duchess, MonikaS, Evelineq, Galanea, sunset, czekajajaca lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja juz spac nie moge, rano pobudka jak trza, czuje wyraznie nawet jak leze spinania sie brzuszka, chyba dzis melatonina na wieczor bo na zasniecie tez sie krece jak fryga w tym lozku, jest zawracanie na 4 z bebolkiem na 2gi bok
    ja dzis takze wizytuje ale na sma wieczor na 7.30
    mam nadz ze mala Kluska duzo juz nie urosla, bo kto ją wypchnie? to nie wiem
    od dzis bedzie zodiakalna Blizniaczka juz nie Byczkiem, to bedzie w domu wesolo dopiero, bieganie wokol stolu,upor nad wlasna kwestia, rozniesiem obie chate na czesci drobne he he
    jak Wy to robicie ze czopy macie juz za soba, u mnie leniowy jak trza, trzyma razem z szyjka uparcie ;--))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:05

Duchess, NataliaK, vikus001, Agusia2312, MonikaS, Galanea, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.

Sunset wracaj z dobrymi informacjami koniecznie!

Natalia to dawaj, dawaj...juz czas ;)

Powodzenia na wizytach i trzymajcie tez za mnie i Maje dzisiaj kciuki kolo 16tej!

Duchess, NataliaK, evas, MonikaS, Evelineq, Galanea, sunset lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    a ja juz spac nie moge, rano pobudka jak trza, czuje wyraznie nawet jak leze spinania sie brzuszka, chyba dzis melatonina na wieczor bo na zasniecie tez sie krece jak fryga w tym lozku, jest zawracanie na 4 z bebolkiem na 2gi bok
    ja dzis takze wizytuje ale na sma wieczor na 7.30
    mam nadz ze mala Kluska duzo juz nie urosla, bo kto ją wypchnie? to nie wiem
    od dzis bedzie zodiakalna Blizniaczka juz nie Byczkiem, to bedzie w domu wesolo dopiero, bieganie wokol stolu,upor nad wlasna kwestia, rozniesiem obie chate na czesci drobne he he
    jak Wy to robicie ze czopy macie juz za soba, u mnie leniowy jak trza, trzyma razem z szyjka uparcie ;--))

Ja nic nie zrobilam, to moj maz wczoraj sie dorwal, to on nabroił tego czopa :D ;-)))

Muszka csiii mnie nie wolno poganiac,bo ja sie zamkne w sobie i nie urodze :D

Limerikowo, evas, ivv, MonikaS, monalisa lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Natalia nic nie mowilam...dawaj swojego meza to z nim pogadam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:14

NataliaK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha juz rozumiem, sex in the city :--)), zatem my wstrzemiezliwi wiec czop siedzi :--)))

NataliaK, MonikaS, monalisa lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo nie martw się czopem, ja dwa razy rodziłam i nawet nie wiem jak on na żywo wygląda.
    U mnie też dziś od rana brzuch się spina, ale nieboleśnie. Wieczorem KTG, zobaczymy co tym razem wyjdzie.

Limerikowo, NataliaK, vikus001, MonikaS, Galanea, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    aha juz rozumiem, sex in the city :--)), zatem my wstrzemiezliwi wiec czop siedzi :--)))
    A to o to chodzi :P To już wiem dlaczego u mnie go nie było ;)
    W takim razie za 2 tyg wypróbuję sposób Natali, może tym razem się uda go zobaczyć :P

Limerikowo, NataliaK, vikus001, MonikaS, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie. A mozna zapytac jak wyglada ten czop? jaki duzy jest itd? bo mi niby cos odeszlo ale po kawalku i tak diabli wiedza czy to bylo to

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Dobra Natalia nic nie mowilam...dawaj swojego meza to z nim pogadam ;)
    Jemu juz sie spodobalo,on sie juz nie boi hahahaha :-)

Limerykowo, mowilam ze bierem sie po czasie takiej posuchy za wypedzanie Franka na swiat haha nie wiem moze to zbieg okolicznosci ;-))

Mucha, evas, Limerikowo, Galanea, Paulina1986, monalisa lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Jemu juz sie spodobalo,on sie juz nie boi hahahaha :-)

Dzielny chlopak ;) :p

NataliaK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz będę w szpitalu :-( zemdlałam i moja gin natychmiast wysłała mnie do szpitala.

Limerikowo, madamama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    A ja zaraz będę w szpitalu :-( zemdlałam i moja gin natychmiast wysłała mnie do szpitala.
    To pewnie przez tą pogode ;-/ to meka dla ciezarowek ;-( daj znac co i jak, mam nadzieje ze dadza ci jakas kroploweczke i wypuszcza do domu ;-)

evas, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas ja jestem za tym, żeby obok pozostawić datę przewidywanego porodu.

np. kambel 19.05.2014 córka Kaja <3 12.06.2014

To fakt, pogoda nie sprzyja ciężarnym dzisiaj. Nie idzie oddychać, chociaż zazwyczaj lubię taką pogodę. Trzymaj się Weronika!

20120810580117.png

26ympwo.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka wrote:
    evas ja jestem za tym, żeby obok pozostawić datę przewidywanego porodu.

np. kambel 19.05.2014 córka Kaja <3 12.06.2014

To fakt, pogoda nie sprzyja ciężarnym dzisiaj. Nie idzie oddychać, chociaż zazwyczaj lubię taką pogodę. Trzymaj się Weronika!
    Tylko wtedy musiałabym usuwać pozostałe dane, bo dużo tego i nieczytelne się robi.

monalisa lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika koniecznie dawaj znaka co sie dzieje!!!!! mogly bysmy juz byc po porodach bo to prawda ze upaly w tym stanie nam nie sprzyjaja.... A co do czopa to u mnie na poczatku byla przezroczysta galaretka zabarwiona troche na zolto a pozniej to juz taka jasno brazowoa i nie ze tak na raz tylko pare razy jak bylam w ubikacji to wychodzilo....nic przyjemnego dla oka;)

karolina1990, Evelineq, monalisa lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zolta galaretka mowisz...? to takie cos juz jakis czas temu zaobserwowalam, tak po troszeczku na raty sie pojawia. Weronika- trzymam kciuki !

monalisa lubi tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może tak:
    Nalka – 23 lata, Gdańsk, 15 czerwca – Anna <3 13.06.2014

Alee sobie datę wymyśliłam. ;P

Czop może odejść nawet 2-3 tygodnie przed porodem. Mam nadzieję, że jak mi odejdzie to będę czekać max 2-3 dni. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 09:04

20120810580117.png

26ympwo.png
‹‹ 1032 1033 1034 1035 1036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ