MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
karolina1990 wrote:zolta galaretka mowisz...? to takie cos juz jakis czas temu zaobserwowalam, tak po troszeczku na raty sie pojawia. Weronika- trzymam kciuki !
dla mnie to wygladalo jak duzo wiecej smarkow:) no pozniej to juz taki lekko brazowy kolor mialam wiec pewnie zmieszalo sie troche z krwia...NataliaK, karolina1990, monalisa lubią tę wiadomość
-
Nie chcialam tego tak wprost nazywac ale skoro juz mowiszbo smarkach to sie zgodze
dokladnie tak to wygladalo. Wlasciwie wyglada nadal bo jakies tam mniejsze ilosci tego sie pojawiaja. Wiec smialo mozna mowic ze zwiastunem rychlego porodu to nie jest
Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
Mi czop odszedł dwa tygodnie przed porodem, a poród i tak miałam indukowany... Ale faktycznie tak wygląda - zresztą jak chcecie to pełno zdjęć jest w Internecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 09:14
vikus001, monalisa lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:Może tak:
Nalka – 23 lata, Gdańsk, 15 czerwca – Anna13.06.2014
Alee sobie datę wymyśliłam. ;P
Czop może odejść nawet 2-3 tygodnie przed porodem. Mam nadzieję, że jak mi odejdzie to będę czekać max 2-3 dni.
Nalka - 15 czerwca - Anna16 czerwca
I tak nie mamy danych wszystkich dziewczyn, a lista będzie wyglądała ładnie, jak będzie u każdej tak samo.
Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość
-
sunset - trzymam kciuki żeby wszystko było jak najlepiej!
weronika - spokojnie, na pewno dobrze się Tobą zajmą
vikus - dawaj, dawaj
zaczynam prasowanie! akcje się rozkręcają, czopy odpadają, więc torbę muszę pakować, bo już troche się cykamevas, vikus001, Galanea, sunset lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:Pewnie, może być. Tylko mi nie wykracz tego 16, bo datę planowanego porodu mam na 13.
A data mi się podoba 15 czerwca, urodzić sobie w niedzielę, dwa dni po terminie. Poniedziałków nikt nie lubi.
Nalka mój mąż mówi, że najlepiej żebym urodziła w piątek, to w sobotę może zrobić pępkowe i ludzie w poniedziałek spokojnie do pracy będą mogli iść(Z Weroniką tak miał, hehe
)
eta, Nalka, evas, vikus001, MonikaS, Evelineq, Galanea lubią tę wiadomość
-
spakuj spakuj eta ja mam spakowana od 35 tyg tak na zas:)troche tego koszenia mam, mam nadzieje ze po nim zrobie obiad wywieszenie pranie wykapie sie pojade na wizyte i po wizycie do szpitala hahaha ale mam niecny plan:) gdyby jeszcze Zuzia pomogla mi go zrealizowac to bylo by milo:)
eta, evas, Nalka, ivv, MonikaS, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
ivv wrote:Nalka mój mąż mówi, że najlepiej żebym urodziła w piątek, to w sobotę może zrobić pępkowe i ludzie w poniedziałek spokojnie do pracy będą mogli iść
(Z Weroniką tak miał, hehe
)
haha, a to sobie wymyślił no! Ja jestem urodzona w piątek, mąż w niedzielę. córka ma też się w piątek urodzić(i to trzynastego! no bez jaj!). Skoro już i tak jest do niego fizycznie podobna to niech się rodzi w niedzielę. Może za ojcem spokojna będzie. Taki mam plan.
vikus zrób proszę fotkę z ta kosiarką, chcę to zobaczyć, zanim zaczniesz rodzić.Moja bratowa tez w 9 miesiącu trawę kosiła i nic. Urodziła po terminie ale trzymam za Was kciuki żeby się ruszyło.
eta mój ma ostatnio "syndrom wicia gniazda". Wczoraj mi zapowiedział, że w przyszłym tygodniu bierze kolegę, żeby mu pomógł dywany trzepać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 09:44
vikus001, eta, ivv, Galanea lubią tę wiadomość