X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • ivv Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja idę myć szafę, którą zrobił mąż i mogę zabierać się powoli za pranie tych największych ciuszków :)

vikus001, eta, Evelineq, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój M. właśnie mi napisał że torbę będzie pakował, żeby wiedziec co gdzie jest to sobie jakoś to opisze :) nie wiem co on chce opisać, ale pewnie nie wie biedak jak wkładki laktacyjne wyglądają więc trochę mu zejdzie z tym pakowaniem i przyuczaniem się ;D

a pogoda piekna!! lato!

Modelka ja jestem pewna że Ciebie przyjmą do domu narodzin! masz fizjologiczną ciążę więc nie masz się co przejmować! :) bez stresu :D

vikus001, Modelka, monalisa lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to do dziela:) widzimy sie za jakis czas:)

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Śliczna pogoda :-)
    Weronika daj znać co powiedzieli w szpitalu
    Vikus szalejesz :-)
    Sunet trzymam mocno kciuki żeby było ok.
    A ja leżę od wczoraj mam strasznie spuchnięte nogi nawet przez noc nie przeszło :-( aj boli :-(

zem3i09keg891u11.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika, trzymajcie sie dzielnie z Polunia! :-*

f2wli09kll2jbdtn.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewiaty miesiąc i brak maskujacych kurtek mają swoje zalety - przynajmniej ustępują mi miejsca :)

A w Domu Narodzin wszystkie sale wolne :) czekam sobie spokojnie na wizytę, cisza i spokój :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 10:32

evas, eta, ivv, Limerikowo, Duchess, Evelineq, Galanea, Nalka, monalisa lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha, Galanea super brzuszki dziewczyny:)

Sunset trzymam kciuki , daj znać co u ciebie.
    Weronika napewno przez ta pogodę tak zareagowalas.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)

U mnie się suszy juz ostatnie pranie, takie suszenie na dworku jak jest cieplutko to ja lubie:D i dzis zakoncze prasowanie ciuszków, zostanie aby pościel i moskitiera:)

Ostatnio w nocy gorzej spis jakoś, budzę się częściej :P i mnie jakoś niekiedy kłuje jakby żołądek sama nie wiem..

evas, Mucha, Galanea lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • alexast Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fotki są super, każda z was jest śliczna

Sunset , weronika - trzymam za was kciuki.

Olek dzisiaj aktywny. Ja jeszcze w piżamie, muszę się ogarnąć. Moja mama dzisiaj do mnie przyjeżdża, więc muszę ogarnąć też mieszkanie. Na szczęście dużo nie mam. Mi się nic nie chce. Mam mega lenia :(
    Miałam prasować, ale nie wiem czy mi się chce.

evas, Mucha, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się źle czuję, że boje się z domu wychodzić. Ciśnienie sobie mierzyłam i jak na mnie to wysokie mi wyszło 128/83 a zazwyczaj mam 100/60. No nic, trzeba kontrolować, bo też od wczoraj puchnę.

9bsp388.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Agusia...:)

Ja znowu mam wrazenie ze mala sie przekrecila i nie jest juz poprzecznie, ale nie wiem czy glowa czy pupka do dolu. Dzisiaj na USG sie ujawni i pewnie trzeba bedzie zaczac podejmowac jakies decyzje.

Umylam wlasnie szafe, ktora wczoraj maz z bratem skrecili, zostalo jeszcze lozeczko do skrecenia i mebelki beda gotowe...teraz tylko mysle jak dokladnie je poustawiac.

Modelka, evas, Galanea, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas kontroluj, a moze jak nie musisz isc to zostan dzisiaj w domku i nogi do gory i duzo pij, zeby sie nie odwodnic.

evas, Evelineq lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexast wrote:
    Fotki są super, każda z was jest śliczna

Sunset , weronika - trzymam za was kciuki.

Olek dzisiaj aktywny. Ja jeszcze w piżamie, muszę się ogarnąć. Moja mama dzisiaj do mnie przyjeżdża, więc muszę ogarnąć też mieszkanie. Na szczęście dużo nie mam. Mi się nic nie chce. Mam mega lenia :(
    Miałam prasować, ale nie wiem czy mi się chce.

ALEEEE MARUUUUUUUDA!:D
    NIE CHCE MI SIE I NIE CHCE MI SIE :D dupki w gore :D

Muszka, co do foci Twojej, bo zapomnialam to po 1: laska,po 2: masz nisko brzuszek!!!po 3: slodziaszna muszka :D

Evas, ja wczoraj mialam najwiecej 125/75 jak na mnie to tez wysoko. Ale dzis totalnie odpuchlam,nawet stare baleriny moglam wlozyc na nogi!!!

evas lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny, jak dobrze pójdzie, to ja po weekendzie będę już z Arturem :).

W piątek o 13 zakładają mi cewnik, który ma rozewrzeć szyjkę, mam z nim spać, a od soboty rano jadą z oksytocyną.
    Będę musiała męża poprosić o podkłady na łóżko i te podpaski wielkie, bo jedna dziewczyna tu bardzo krwawiła po cewniku, ale nie martwię się, nie zniechęcam, co ma być to będzie :).
    Mam pozytywne nastawienie, wiem, że za tydzień już będę z synem :).

Mucha, alexast, ivv, NataliaK, excella, Nalka, balonik, Limerikowo, Agusia2312, eta, Duchess, Niesforna, evas, Galanea, Evelineq, MagdaO, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia bardzo Ci dziekuje, milo mi bardzo, ze tak mowisz. Co do wysokosci brzuszka to on tak juz od zawsze nisko przez poprzeczne ulozenie wlasnie.

NataliaK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musialam chwile wejsc do domu bo poprostu skwar!!!!polowa skoszona:) wlasnie chcialam pisac to samo co Natalia ze Muszka ma niziutko ten brzuchol....:)

NataliaK lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika - życzę Ci aby wszystko poszło szybko i sprawnie, bez komplikacji. Trzymam mocno kciuki i czekam na dalsze wieści :)

Natalka - tak dzisiaj to jestem straszną marudą. Jestem cała opuchnięta, a w mieszkaniu sauna (8 piętro - ostatnie). Jak się już rozruszam, będzie lepiej. Więc według rady : ruszam dupsko ;P

evas lubi tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika mimo tej oksy i cewnika szczerze Ci zazdroszcze, mega mega. Moze juz w sobote sie uda?kto wie.

Alexast wieeem wieeem i rozumiem, ja mam ,mieszkanie 2 poziomowe i to na poddaszu.. wiec wajtrak juz chodzi na pelnych obrotach ;-) cala noc dmuchal bo nie dalo rady spac. A to dopiero poczatek cieplych dni ;-((

Muszka nie za ma co, prawda prawda i szczera prawda ;-) kurcze,ciekawe czy Maja sie odwroci glowka w dol... wez z nia pogadaj dobrze ;-)

Mucha lubi tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK ja też mam od początku brzuch bardzo nisko. Taka czasami natura brzuszka. Cały czas się zastanawiam jak on ma niby opaść skoro już jest tak nisko. Cały czas mieści mi się ręka między biustem a żebrami. Także nie strasz nam tu Muchy. :D

Mucha, NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wow super życzę szybkiego porodu :-)
    Vikus ja nawet z domu nie wychodzę taki upał.

zem3i09keg891u11.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    na początku SUNSET trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.
    WERONIKA za Ciebie również, żeby Ciebie ze szpitala wypuścili - w końcu omdlenie w taką pogodę zdarza się nawet tym nieciężarnym a my mamy jeszcze gorzej ;) będzie dobrze :)
    MARTYNIKA no to ostatnie chwile w dwupaku przed Tobą :)

Dziewczyny - my tak marudzimy, ale zobaczcie są i plusy bo jak nasze dzidziole się urodzą to chociaż super pogoda spacerowa będzie :) jak ja urodziłam październiku to nie było tak różowo - ale i tak codziennie spacerowaliśmy :)

Natalia podobnie jak u Ciebie - dzisiaj totalnie opuchlizna zeszła :D nie mogę się nacieszyć. No może nie totalnie ale jest super :) o niebo lepiej jak wczoraj.

Piorę już 2 pralkę - jeszcze ze 3 dziś pójdą jak się wyrobię i jak ładnie wyschnie - a powinno bo pogoda jak złoto :)

Miłego dnia :)

NataliaK, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
‹‹ 1034 1035 1036 1037 1038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ