MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
mój M. właśnie mi napisał że torbę będzie pakował, żeby wiedziec co gdzie jest to sobie jakoś to opisze
nie wiem co on chce opisać, ale pewnie nie wie biedak jak wkładki laktacyjne wyglądają więc trochę mu zejdzie z tym pakowaniem i przyuczaniem się
a pogoda piekna!! lato!
Modelka ja jestem pewna że Ciebie przyjmą do domu narodzin! masz fizjologiczną ciążę więc nie masz się co przejmować!bez stresu
vikus001, Modelka, monalisa lubią tę wiadomość
-
Dziewiaty miesiąc i brak maskujacych kurtek mają swoje zalety - przynajmniej ustępują mi miejsca
A w Domu Narodzin wszystkie sale wolneczekam sobie spokojnie na wizytę, cisza i spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 10:32
evas, eta, ivv, Limerikowo, Duchess, Evelineq, Galanea, Nalka, monalisa lubią tę wiadomość
-
Mucha, Galanea super brzuszki dziewczyny:)
Sunset trzymam kciuki , daj znać co u ciebie.
Weronika napewno przez ta pogodę tak zareagowalas.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)
U mnie się suszy juz ostatnie pranie, takie suszenie na dworku jak jest cieplutko to ja lubie:D i dzis zakoncze prasowanie ciuszków, zostanie aby pościel i moskitiera:)
Ostatnio w nocy gorzej spis jakoś, budzę się częścieji mnie jakoś niekiedy kłuje jakby żołądek sama nie wiem..
evas, Mucha, Galanea lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Fotki są super, każda z was jest śliczna
Sunset , weronika - trzymam za was kciuki.
Olek dzisiaj aktywny. Ja jeszcze w piżamie, muszę się ogarnąć. Moja mama dzisiaj do mnie przyjeżdża, więc muszę ogarnąć też mieszkanie. Na szczęście dużo nie mam. Mi się nic nie chce. Mam mega lenia
Miałam prasować, ale nie wiem czy mi się chce.evas, Mucha, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dzieki Agusia...
Ja znowu mam wrazenie ze mala sie przekrecila i nie jest juz poprzecznie, ale nie wiem czy glowa czy pupka do dolu. Dzisiaj na USG sie ujawni i pewnie trzeba bedzie zaczac podejmowac jakies decyzje.
Umylam wlasnie szafe, ktora wczoraj maz z bratem skrecili, zostalo jeszcze lozeczko do skrecenia i mebelki beda gotowe...teraz tylko mysle jak dokladnie je poustawiac.Modelka, evas, Galanea, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalexast wrote:Fotki są super, każda z was jest śliczna
Sunset , weronika - trzymam za was kciuki.
Olek dzisiaj aktywny. Ja jeszcze w piżamie, muszę się ogarnąć. Moja mama dzisiaj do mnie przyjeżdża, więc muszę ogarnąć też mieszkanie. Na szczęście dużo nie mam. Mi się nic nie chce. Mam mega lenia
Miałam prasować, ale nie wiem czy mi się chce.
ALEEEE MARUUUUUUUDA!
NIE CHCE MI SIE I NIE CHCE MI SIEdupki w gore
Muszka, co do foci Twojej, bo zapomnialam to po 1: laska,po 2: masz nisko brzuszek!!!po 3: slodziaszna muszka
Evas, ja wczoraj mialam najwiecej 125/75 jak na mnie to tez wysoko. Ale dzis totalnie odpuchlam,nawet stare baleriny moglam wlozyc na nogi!!!
evas lubi tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny, jak dobrze pójdzie, to ja po weekendzie będę już z Arturem
.
W piątek o 13 zakładają mi cewnik, który ma rozewrzeć szyjkę, mam z nim spać, a od soboty rano jadą z oksytocyną.
Będę musiała męża poprosić o podkłady na łóżko i te podpaski wielkie, bo jedna dziewczyna tu bardzo krwawiła po cewniku, ale nie martwię się, nie zniechęcam, co ma być to będzie.
Mam pozytywne nastawienie, wiem, że za tydzień już będę z synem.
Mucha, alexast, ivv, NataliaK, excella, Nalka, balonik, Limerikowo, Agusia2312, eta, Duchess, Niesforna, evas, Galanea, Evelineq, MagdaO, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość
-
Martynika - życzę Ci aby wszystko poszło szybko i sprawnie, bez komplikacji. Trzymam mocno kciuki i czekam na dalsze wieści
Natalka - tak dzisiaj to jestem straszną marudą. Jestem cała opuchnięta, a w mieszkaniu sauna (8 piętro - ostatnie). Jak się już rozruszam, będzie lepiej. Więc według rady : ruszam dupsko ;Pevas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika mimo tej oksy i cewnika szczerze Ci zazdroszcze, mega mega. Moze juz w sobote sie uda?kto wie.
Alexast wieeem wieeem i rozumiem, ja mam ,mieszkanie 2 poziomowe i to na poddaszu.. wiec wajtrak juz chodzi na pelnych obrotachcala noc dmuchal bo nie dalo rady spac. A to dopiero poczatek cieplych dni ;-((
Muszka nie za ma co, prawda prawda i szczera prawdakurcze,ciekawe czy Maja sie odwroci glowka w dol... wez z nia pogadaj dobrze
Mucha lubi tę wiadomość
-
NataliaK ja też mam od początku brzuch bardzo nisko. Taka czasami natura brzuszka. Cały czas się zastanawiam jak on ma niby opaść skoro już jest tak nisko. Cały czas mieści mi się ręka między biustem a żebrami. Także nie strasz nam tu Muchy.
Mucha, NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
na początku SUNSET trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.
WERONIKA za Ciebie również, żeby Ciebie ze szpitala wypuścili - w końcu omdlenie w taką pogodę zdarza się nawet tym nieciężarnym a my mamy jeszcze gorzejbędzie dobrze
MARTYNIKA no to ostatnie chwile w dwupaku przed Tobą
Dziewczyny - my tak marudzimy, ale zobaczcie są i plusy bo jak nasze dzidziole się urodzą to chociaż super pogoda spacerowa będziejak ja urodziłam październiku to nie było tak różowo - ale i tak codziennie spacerowaliśmy
Natalia podobnie jak u Ciebie - dzisiaj totalnie opuchlizna zeszłanie mogę się nacieszyć. No może nie totalnie ale jest super
o niebo lepiej jak wczoraj.
Piorę już 2 pralkę - jeszcze ze 3 dziś pójdą jak się wyrobię i jak ładnie wyschnie - a powinno bo pogoda jak złoto
Miłego dniaNataliaK, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość