MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
ale dzisiaj jest pięknie od 8 rano na krótkim rękawku na dworze jak w lato normalnie
ja właśnie wróciłam z usg mam mala Julcie z waga 2090wszystko w porządku i lekarz śmiał się ze ciężko ja zbadać bo taka ruchliwa
MonikaS, Mucha, ivv, Agusia2312, alexast, vikus001, evas, Galanea, Tusia84, Nalka, AISAK, monalisa lubią tę wiadomość
-
Natalia wlasnie gadam, gadam, ale nie wiem czy nie jest uparta jak mamusia
Nalka juz teraz na szczescie sie tym nie stresuje, ale na poczatku jak patrzylam na zdjecia dziewczyn to juz wymyslalam ze cos jest nie tak.
Kurcze juz nie moge sie doczekac USG!!!Agusia2312, NataliaK, vikus001, evas, Galanea, Nalka lubią tę wiadomość
-
Mucha jestem ciekawa jak u ciebie jest dzidzia ułożona, u mnie ani razu synek nie był ułożony glowkowo i już straciłam nadzieje, już się nie obroci ale tak jak pisałam nawet tak myślę ze może i dobrze ze wzgdledu na tasme mieć cesarke. Wiadomo naturalny poród to odrazu można funkcjonować a po cięciu gorzej to jest minus i myślę ze pomimo ciecia będę miała pokarm do karmienia !!
Vikus taki upal a sty z kosiarka:P hehe nieźle wymyslilas.
Ja to przez te temperatury duzo wody pije:)Mucha, vikus001, evas lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Agusia kardiolog, która dała mi skierowanie na cc mówiła, że ona po sn miesiąc na d* siadać nie mogła, więc to też nie takie pewne
ja zamiast wody zjadłam właśnie pół arbuza, ale dla pocieszenia powiem, że był wyjątkowo niedobryWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:09
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
ja jeszcze jutro badanie moczu muszę zrobić a w piątek wizyta i wreszcie dowiem się jakiego klocusia przyjdzie mi rodzić
plus taki, że mogę dzisiaj jechać na małe zakupki bo w końcu kasa jakaś wpłynęłanie wiem tylko jak się czasowo wyrobię
IVV mój Michaś z 19 października 2011Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:12
ivv, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Mucha może rzeczywiście mała się obróciła główką w dól, kto wie
dziś już będziesz wiedziała co i jak
Martynika - to wielkie chwile przed Tobą! będzie super!trzymam kciuki żeby gładko i szybko poszło!
ja na szczęście mam mieszkanie narożne i w salonie z kuchnią słońce mam popołudniu więc jak na razie mnie oszczędza i ogólnie temperatura jest okej. zobaczymy co będzie dalejlato lato drogie Panie
już nam tak niewiele zostało że damy radę
co mają mówić lipcowe i sierpniowe Mamuśki
Mucha, Martynika, vikus001, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
Ja też jutro jadę na badania już te do porodu
U mnie synuś ułożony główką w dół więc jak będzie wszystko ok rodzimy naturalnie
?Mucha jest szansa że dzidzia się obróciła a jak nie to przynajmniej nie będziesz darła sie z bólu na porodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:15
vikus001, evas, Mucha lubią tę wiadomość
-
Martynika to krwawienie nie jest regula. Ja mialam tez cewnik na noc, pojawilo sie tylko plamienie. Potem skurcze ale falszywe bo trwaly dwie godz i minely wiec nastaw sie tez na to ze tak moze byc. A drugiego dnia rano o 8 podali mi oxy a o 12.10 urodzilam. Cewnik malo co zadzialal bo po wyjeciu rozwarcie bylo tylko na 2 cm. Za to innej dziewczynie ktorej to zakladali wypadl juz w nocy tak zadzialal na szyjke, jednak mimo to ur 8 godzin pozniej niz ja i to przez cc
Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
Wczoraj trochę mi się łezka w oku zakręciła, bo uświadomiłam sobie, że to już naprawdę ostatnie chwile z brzuszkiem, a nie spędzę ich w domu z mężem, w naszym przytulnym grajdołku, tylko sama, tutaj.
Naszły mnie też takie myśli, że już przecież będzie Artur, a nie my sami i ostatnie takie chwile wieczorów we dwoje minęły.Mąż napisał mi wtedy, że wrócimy z naszym największym, najdroższym Skarbem i to ma znaczenie.Ma rację.
Ja się przecież cały czas boję, że Artura zatrzymają na leczenie cmv, chociaż to się wydaje takie nierealne, bo wszystko dobrze się układa, jest duży, silny, musi wyjść z nami do domu i korzystać z tej pięknej aury, jaka szykuje się na jego narodziny.
MonikaS, alexast, vikus001, evas, Galanea, ivv, eta, Limerikowo, Agusia2312, Tusia84, Nalka, monalisa lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:Evas kontroluj, a moze jak nie musisz isc to zostan dzisiaj w domku i nogi do gory i duzo pij, zeby sie nie odwodnic.
Mucha, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, wczoraj nie czytałam i już ciężko nadrobić. nie wiem co u kogo, wiem, że Kambel urodziła-gratulacje!
Ostatnio nie mam weny pisać..nastrojowo jakoś kiepsko. Dowiedziałam się ostatnio, że moja babcia (ta gin, to moja 3-cia babcia-moja mama wyszła 2gi raz za mąż) ma guzka w piersi
w tym tyg ma być operacja..staram się myśleć pozytywnie, ale zawsze coś..teraz każde pytanie o ciążę typu "czemu kłuje" itp. wydaje mi się takie błahe, więc nawet nie dzwonię do niej w tych sprawach..
pogoda piękna, trochę za ciepło, ale póki co-nie puchnę.
Od pon. mój M ma urlop, także będziemy robić kącik dla maluszka w sypialni.
Ostatnio M powiedział:
wiesz, jak zaczynaliśmy się starać, to się trochę bałem, czy sobie poradzę. a teraz już tak nie mogę się doczekać! będę go nosił cały czas na rękach i tulił.
no i miał łezki w oku, zresztą ja również, ehh...
Wózek zamówiony-granatowy-jest piękny
powodzenia dziś na wizytach, jeśli któraś ma. ja cofam się o kilka stron i nadrabiam, a potem idę prać, wieszać, prać i wieszać..
vikus001, evas, ivv, eta, Agusia2312, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Monika przypomnialas mi ze musze wydrukowacwyniki badan przed wizyta
Sunset jak tam?
Weronika zajeli sie Toba tak jak trzeba?
Weronika ma badania obecnie, jeszcze nic nie wiadomo.
A mi sie zachcialo muffinek, to tez robie!a co bede sobie zalowala..
)
vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
Monaaa a może właśnie dobrze jak babci zajmujesz głowę takimi błahymi problemami - przynajmniej nie myśli o swoich...
przestrzegam przed noszeniem dzieci na rączkach bo później nie będzie odwrotui tak już będzie musiało zostać hihi a zobaczycie, że jeszcze przyjdą w odwiedziny ludzie i też pewnie zechcą maluszka potrzymać... najlepiej jest wtedy jak dziecko śpi hehe bo wtedy nikt na siłę nie bierze - chociaż różnie bywa
ivv, monaaa, Limerikowo lubią tę wiadomość