MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika wrote:Monika, oni miednicę mierzą takimi specjalnymi szczypcami metalowymi, nie zwykłą miarką.Przytykają oba końce do różnych punktów, to były w sumie ze trzy różne pomiary.
ale dzięki
u mnie opuchlizna z dnia na dzień coraz gorsza. Ciśnienie w razie co kontroluję ale jest 120/87 np więc oknajgorsze, że dzisiaj w nocy tak spuchłam, że dłoni nie mogłam w ogóle zaciskać a do tego lewa ręka po prostu mi tak bolała, że masakra jakaś. Dalej taka opuchnięta jestem i to chyba cała a nie, że tylko ręce i nogi. Byle do piątku
jakoś muszę to wytrzymać
a teraz mają te upały wyskoczyć to może być tylko gorzej... to dziwne jak organizm różnie na ciążę reaguje. W pierwszej nic a nic takich dolegliwości nie miałam a przecież całe lato przechodziłam bo dopiero w październiku rodziłam. Do pracy normalnie latałam jak na skrzydłach hihi i to na obcasach a tu masz ci los - tenisówki i sandały...
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Babki czekamy z Tusia i na Wasze kwitnace i czaderskie fotki, bo uwazam ze wszystkie jestemy piekne w ciazy,takie sexy Mamy po prostu!
Zgadzam się z Limerikowo która pięknie wyglądaże czekamy na zdjęcia.. słuchajcie to już końcówka zaczynamy się rozpakowywać więc nie ma na co czekać trzeba wstawić zdjęcie
-
dawajcie sie tu na tapete Brzuchatki szybciutko jeszcze dzis, bo nie wiadomo kiedy i jak szybko sie akcja rozkreci :--)))
a nie wstydzic mi sie czasem Kobitki, bo pamietajcie, ze sie przeciez juz znamy 9 mcy ha ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:31
Evelineq, MonikaS, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Monika, oni miednicę mierzą takimi specjalnymi szczypcami metalowymi, nie zwykłą miarką.Przytykają oba końce do różnych punktów, to były w sumie ze trzy różne pomiary.
Bo u mnie Jaś tez wychodzi na duuuużego chłopaka i lekarz radzi żebym się zastanowiła nad cesarką, bo mam wąską miednicę.
Chciałabym z kimś porównać te wymiary... -
nick nieaktualnyNo wszystkie laski jak trzaaaa
Limerykowo ja zawsze sobie Ciebie jako taka wiecznie usmiechnieta lasencje wyobrazam i tak jest,superancko
A ja dzis chyba spasuje,walnelam sobie lekka drzeme popoludniowa,ma facjata dzis nie do konca "wyjsciowa"takze dzis raczej mojej foci nie bedzie,Franek spal razem ze mna, przewalil sie na jeden bok i tak spi jak glaz nic go nie ruszajuz nawet spiewac mu zaczelam haha biedny Franus
)) to sie przeciagnal kilka razy porzadnie i dalej kima, tak biedaka to ktg zmeczylo
) ojj jak ja juz bym chciala zeby byl poza brzuszkiem
)
vikus001, weronikabp, Tusia84, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
synek usnął, mąż wrócił a ja zmieniałam pościel i tak się zmęczyłam, że nie skończyłam hehe no nie mogę się zmobilizować do porządków
jak wchodzę do siebie do domu to od razu robię się mega zmęczona - dziwna sprawa
już taka ociężała jestem, że tylko bym siedziała tyłkiem na kanapie pod telewizorem i nic nie robiła. Teraz zazdroszczę tym Wam, które czekają na swojego pierworodnego/ną i mogę sobie poleniuchować. Przy moim Miśku jest to niemożliwe
Żebym była egoistką to bym najzwyczajniej w świecie podrzuciła go komuś, ale zamiast odpoczywac bym siedziała i się zastanawiała co mój Misiek robi
ot i taki byłby mój wypoczynek. Nie mówiąc o tym, że nie mam sumienia kogoś obarczać moimi obowiązkami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:45
-
Niesforna, oni tam mówili na głos te pomiary, ale nie pamiętam już, niestety, a dokumentacji medycznej nie mam pod ręką.
Ha, chyba opłaca się być miłym.Pożartowałam ze studentami, pouśmiechałam się do położnych i lekarzy, pozagadywałam stażystę, byłam grzeczna i dostałam właśnie piękne miejsce w dwójce na patologii ciąży.Sala ładna, czysta, nie duszna, z przestronną łazienką, towarzyszka nie gaduła, nie maruda, z cholestazą, niebo a ziemia pomiędzy warunkami tu, a na porodówce.A mogli przenieść każdą z nas, poza tą, co ma już poród wywoływany, he, he
.Trzeba było nie narzekać i nie mówić profesorowi, że się nie zna
.
Nalka, eta, Tusia84, Mucha, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A to Kaja w całej okazalisci
To tak dla zachecenia waszych pociech aby po malutku zaczęły pokazywać sie po drugiej stronie brzuszkaalexast, Nalka, weronikabp, AISAK, NataliaK, Bankierka, vikus001, Agusia2312, excella, Niesforna, MonikaS, eta, Galanea, czekajajaca, Tusia84, maggda, Martynika, Kota, Mucha, Duchess, Evelineq, evas, Limerikowo, ivv, monaaa, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKambel - CUDOWNA
))) tylko całować!
Ja również się trochę zdrzemnęłam, a teraz jem najlepszy deser na świecie, truskawki ze śmietaną!!!))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 18:18
NataliaK, kambel, Galanea, czekajajaca, Mucha lubią tę wiadomość
-
Wcale nie wygląda na 2kg! Cudowna jest!
Nie mogę się napatrzeć. Kochane maleństwo.
No to od piątku mogę rodzić. nawet jak Anna będzie dwukilogramowa.
też jem truskawki ze śmietaną. Mniam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 18:20
weronikabp, NataliaK, kambel, Galanea, Evelineq, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ślicznie wygladacie a brzuszki cudowne:) ja może w weekend coś pstrykne bo jakoś nie lubię fot swoich:P i twierdze ze brzydko wyglądam teraz jakoś.. Twarz to masakra pryszcze mi na koniec powylazily i tyle:P
Kambel córeczka boska, fajnie ze już jesteś po wszystkim i masz swoja mala księżniczkękambel, Limerikowo lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
a ja mam załamania. Jak widzę małą Kaję to też chciałabym mieć Olka w ramionach, ale jak dzisiaj w galerii widziałam matki z dziećmi, które wrzeszczą i broją to mi się odechciewa. Chyba jakaś nienormalna jestem
Ale jedno pewne Kaja jest słodziutkaevas, Limerikowo lubią tę wiadomość