X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    no właśnie ja też tak miałam i mam :) póki co nie boję się, tzn wiem, że tak naprawdę tam w głębi boję się, ale nie dopuszczam tego do siebie :)

BOŻE znowu mi pod oknem nadają - ogródków ciąg dalszy grrrrrrrrrrrrrrr
    człowiek odpocząć nie może bo tylko te gderanie i gderanie... nie no ja po prostu nie nadaję się do mieszkania wśród ludzi ;)
    współczuję ! ja bym oszalała ;-)

MonikaS lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Zaczął boleć brzuch jak na okres - wody położna przebiła mi w szpitalu.
    Spoko, dzieki a info:D

Tym czasem poszedl kolejny kawal czopa. Wczesniej myslalam ze to wszystko-oj jak bardzo sie mylilam ;D

MonikaS, eta, alexast, Galanea, vikus001, nutka lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okno zamknęłam i drzwi na balkon - troszkę ciszej, tylko dlaczego muszę kurcze w taki piękny dzień się w domu kisić zamiast wietrzyć... wkurzają mnie te babska...

Natalia to ten seks - chyba musiało być ostrooo ;D hihi żartuję oczywiście :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 15:41

NataliaK lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Evelineq Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze postanowiłam wyprać pokrowiec od naszego małżeńskiego materaca i wszystkie firanki, ale zadanie mnie przerosło, pokrowiec jak nabrał wody w moczeniu to nie wydrę go sama z wanny :D nie wiem co to za materiał :D ale z kołdrą nawet nie było takiego problemu, no nic, pozostaje czekać na wsparcie męża :D

Agusia2312 lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelineq ja też jak się z tym praniem rozkręciłam to postanowiłam, że może jutro jeszcze firankę wyprać i małego kołdrę i poduchę. Naszych teraz prać nie będę bo wczoraj świeże poszwy ponakładałam, ale jak już te zabrudzą się to wtedy wypiorę i poszwy i środek :) bo są tak brudne, że masakra - wczoraj jak poszewki zdjęłam z kołdry i poduszek to się przeraziłam :)
    jeszcze koce mi zostały takie duże i dywaniki łazienkowe :) i będzie gites :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 15:45

Agusia2312, Evelineq lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS csiiii hahahhaha ;-))

Wiecie, Weronike chyba jednak zostawia w szpitalu bo przewiezli ja do innego,bardziej wykwalifikowanego szpitala z Zelaznej do Mswia :-( na sam koniec ciazy jeszcze takie przygody....

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale sie rozkręcacie z tym praniem na koniec;)

Co do puchnięcia to nie widze żebym nogi miała spuchniete ale obrączki i pierścionka już nie nosze jakis miesiac czasu bo wieczorem jest mi iezko zdjąć, a teraz w te upały to bym miała stracha że bym wogóle nie sciągła:)

Sunset trzymaj sie , ważne ze jesteście w dobrych rękach:)

MonikaS, Limerikowo, sunset lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    MonikaS csiiii hahahhaha ;-))

Wiecie, Weronike chyba jednak zostawia w szpitalu bo przewiezli ja do innego,bardziej wykwalifikowanego szpitala z Zelaznej do Mswia :-( na sam koniec ciazy jeszcze takie przygody....

jejciu a niby zwykłe omdlenie - ale to dobrze, że tak dmuchają na zimne...a może jakieś wyniki nie tak wyszły? trzymam kciuki i za Weronikę i za Polę :)

Agusia ja też bez obrączki i pierścionka od jakiegoś już czasu. Jeszcze wtedy tak nie spuchłam. Dzisiaj trochę opuchlizna zeszła, ale nie do końca :) patrzę, że znowu nogi bardziej wzięło, ale jeszcze nie jest fatalnie :) żebym obrączki nie zdjęła w porę to już parę dni temu byłby koniec, rozcinanie jak nic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 15:50

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    jejciu a niby zwykłe omdlenie - ale to dobrze, że tak dmuchają na zimne...a może jakieś wyniki nie tak wyszły? trzymam kciuki i za Weronikę i za Polę :)
    Za wiele nie wiem, ale miala wczesniej problemy z blednikiem(na poczatku ciazy) i pewnie podejrzewaja nawrót, ale to tylko moje przypuszczenia bo napisala ze w mswia sa specjalisci od tego blednika i dlatego ja tam przewiezli.

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie miała coś z błędnikiem... dobrze, że specjaliści się nią zajmą...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że weronika jest pod opieką w takim razie. dobrze że nie machneła ręką na to omdlenie tylko lekarz i szybka reakcja. Weronika - trzymamy kciuki za same dobre wyniki!!

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu pokazywali w wiadomościach tego kota co uratował chłopca przed psem - a ja oczywiście się popłakałam - te emocje w ciąży potrafią zaskoczyć hehe

Limerikowo lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DObrze że weronika jest pod dobrą opieką:)

A ja dziś zauważyłam że weszłam w 9 miesiąc:) HURA !! :) ojejku to już tak blisko..:) :D szok :P

No ja własnie MonikaS tez sciagałam juz dawno obrączke bo nie chce rozcinać:)

Nalka, Evelineq, Limerikowo, Galanea, monalisa, evas lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK Twoja koleżanka najprawdopodobniej wyparła całą wiedzę z zakresu biologii. Albo wyznaje solipsyzm tj. tylko ja jestem prawdziwa, a to co wydaje mi się, że jest w okół to są jedynie moje przedstawienia. Ave Berkeley! :D

Trzymamy za Weronikę kciuki. Oby wyszła do domu jeszcze przed porodem.

20120810580117.png

26ympwo.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba dzisiaj nakażę mężowi zamówić pizzę hihi a co tam - dawno jedliśmy :) ogólnie to bym tortille zjadła taką z dużą porcją warzyw i frytek :) ale tam gdzie są najlepsze to trzeba by pojechać bo nie da się przez tel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 16:15

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Weronika, oby wypuścili ją szybko. Na koniec ciąży takie ekscesy :(

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a co z Paula wcale się nie odzywa od wczoraj może rodzi??

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula,Nutka,Fler,Bankierka,MagdaO i pewnie jeszcze kilka lasek ktore sie nie odzywaja... RODZICIE MAMUSKI?!

evas lubi tę wiadomość

• Duchess Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Spoko, dzieki a info:D

Tym czasem poszedl kolejny kawal czopa. Wczesniej myslalam ze to wszystko-oj jak bardzo sie mylilam ;D
    NataliaK, torbe masz spakowana? ;-) ja mysle, ze jestes blisko spotkania z malym czlowiekiem:-)

f2wli09kll2jbdtn.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę i ja w końcu torbę spakować :) jakoś się nie mogę zebrać :)

Duchess lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
‹‹ 1040 1041 1042 1043 1044 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ