MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaS wrote:no właśnie ja też tak miałam i mam
póki co nie boję się, tzn wiem, że tak naprawdę tam w głębi boję się, ale nie dopuszczam tego do siebie
BOŻE znowu mi pod oknem nadają - ogródków ciąg dalszy grrrrrrrrrrrrrrr
człowiek odpocząć nie może bo tylko te gderanie i gderanie... nie no ja po prostu nie nadaję się do mieszkania wśród ludziMonikaS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytopa42 wrote:Zaczął boleć brzuch jak na okres - wody położna przebiła mi w szpitalu.
Tym czasem poszedl kolejny kawal czopa. Wczesniej myslalam ze to wszystko-oj jak bardzo sie mylilamMonikaS, eta, alexast, Galanea, vikus001, nutka lubią tę wiadomość
-
okno zamknęłam i drzwi na balkon - troszkę ciszej, tylko dlaczego muszę kurcze w taki piękny dzień się w domu kisić zamiast wietrzyć... wkurzają mnie te babska...
Natalia to ten seks - chyba musiało być ostrooohihi żartuję oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 15:41
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze postanowiłam wyprać pokrowiec od naszego małżeńskiego materaca i wszystkie firanki, ale zadanie mnie przerosło, pokrowiec jak nabrał wody w moczeniu to nie wydrę go sama z wanny
nie wiem co to za materiał
ale z kołdrą nawet nie było takiego problemu, no nic, pozostaje czekać na wsparcie męża
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Evelineq ja też jak się z tym praniem rozkręciłam to postanowiłam, że może jutro jeszcze firankę wyprać i małego kołdrę i poduchę. Naszych teraz prać nie będę bo wczoraj świeże poszwy ponakładałam, ale jak już te zabrudzą się to wtedy wypiorę i poszwy i środek
bo są tak brudne, że masakra - wczoraj jak poszewki zdjęłam z kołdry i poduszek to się przeraziłam
jeszcze koce mi zostały takie duże i dywaniki łazienkowei będzie gites
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 15:45
Agusia2312, Evelineq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale sie rozkręcacie z tym praniem na koniec;)
Co do puchnięcia to nie widze żebym nogi miała spuchniete ale obrączki i pierścionka już nie nosze jakis miesiac czasu bo wieczorem jest mi iezko zdjąć, a teraz w te upały to bym miała stracha że bym wogóle nie sciągła:)
Sunset trzymaj sie , ważne ze jesteście w dobrych rękach:)MonikaS, Limerikowo, sunset lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
NataliaK wrote:MonikaS csiiii hahahhaha
)
Wiecie, Weronike chyba jednak zostawia w szpitalu bo przewiezli ja do innego,bardziej wykwalifikowanego szpitala z Zelaznej do Mswiana sam koniec ciazy jeszcze takie przygody....
jejciu a niby zwykłe omdlenie - ale to dobrze, że tak dmuchają na zimne...a może jakieś wyniki nie tak wyszły? trzymam kciuki i za Weronikę i za Polę
Agusia ja też bez obrączki i pierścionka od jakiegoś już czasu. Jeszcze wtedy tak nie spuchłam. Dzisiaj trochę opuchlizna zeszła, ale nie do końcapatrzę, że znowu nogi bardziej wzięło, ale jeszcze nie jest fatalnie
żebym obrączki nie zdjęła w porę to już parę dni temu byłby koniec, rozcinanie jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 15:50
-
nick nieaktualnyMonikaS wrote:jejciu a niby zwykłe omdlenie - ale to dobrze, że tak dmuchają na zimne...a może jakieś wyniki nie tak wyszły? trzymam kciuki i za Weronikę i za Polę
-
DObrze że weronika jest pod dobrą opieką
A ja dziś zauważyłam że weszłam w 9 miesiąc:) HURA !!ojejku to już tak blisko..
szok
No ja własnie MonikaS tez sciagałam juz dawno obrączke bo nie chce rozcinaćNalka, Evelineq, Limerikowo, Galanea, monalisa, evas lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
NataliaK Twoja koleżanka najprawdopodobniej wyparła całą wiedzę z zakresu biologii. Albo wyznaje solipsyzm tj. tylko ja jestem prawdziwa, a to co wydaje mi się, że jest w okół to są jedynie moje przedstawienia. Ave Berkeley!
Trzymamy za Weronikę kciuki. Oby wyszła do domu jeszcze przed porodem.
NataliaK lubi tę wiadomość
-
chyba dzisiaj nakażę mężowi zamówić pizzę hihi a co tam - dawno jedliśmy
ogólnie to bym tortille zjadła taką z dużą porcją warzyw i frytek
ale tam gdzie są najlepsze to trzeba by pojechać bo nie da się przez tel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 16:15
-
nick nieaktualny