MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
NataliaK wrote:Paula,Nutka,Fler,Bankierka,MagdaO i pewnie jeszcze kilka lasek ktore sie nie odzywaja... RODZICIE MAMUSKI?!
Sesjowałam sięA wczoraj byłam rano na pobraniu krwi i cały dzień odsypiałam:P
-
mąż wrócił - pizza zamówiona
a po kolacyji na zakupki
AZI dziewczyno - gdzie te 23kg na plusie? ja myślałam, że jak 23 kg to tu i ówdzie zaokrąglona jesteś hihi a tu masz jaka laskanie to, że coś złego w zaokrągleniu - sama ładnie zaokrąglona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 18:20
Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Azi wogole nie widać twoich kg:) szczuplutko wygladasz:) Też bym tak chciała..
Kurcze rozstępy mi wyszły a nie na brzuchu tylko po bokach mocno , tam nawet się nie smarowałam . w szoku jestemzawsze tylko brzuszek smarowalam..
Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Azi 23kg???? ja się pytam gdzie?? to Ciebie wcześniej widać nie było przed ciążą
ślicznie wyglądasz
ja sobie ucięłam drzemkę i niedawno co wstałam.. pojadłam truskawek z cukrem i śmietanąbo przed snem był z bitą śmietaną..
monalisa, evas lubią tę wiadomość
-
a że mi do głowy nie przyszło dzisiaj wyskoczyć po truskaweczki
nie szkodzi - jutro kupię
ja muszę stwierdzić, że dzisiejszy dzień był bardzo pracowity. Zrobiłam mega dużo prania, dom ogarnęłam jako tako a zaraz pójdę się ogarnę i na zakupy wyskoczymy jeszcze -
Ja dzisiaj jeszcze widziałam czereśnie, które uwielbiam ale 25zł za kg chcieli więc wolałam truskawki kupić
ale coś mi się nadal chce zjeść nie wiem co.. już myślałam, że może też pizze ale jednak nie.. i nie wiem
Wiecie już jest tyle babeczek z donoszoną ciążą tj skończonym 37tyg że możecie zacząć rodzić spokojniebo później to się tłoczno może zrobić
Galanea, excella, MonikaS, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Ja dziś się na truskawki w końcu załapałam. Wzięliśmy cały koszyk, po 14zł za kg, a 2 kilo w koszu... Ale mąż kazał mi się najeść póki mogę
Czereśnie też były, ale u innej pani, nie wiem po ile bo tylko ją minęliśmy.
Tylko widzę już, że te truskawki musimy dziś zjeść, albo chociaż przebrać i wymieszać na noc ze śmietaną, bo kilka popsutych już było...;(Tusia84 lubi tę wiadomość
-
To ja sie zglaszam juz po wizycie. Raport na skonczony 35 tydzien: Maja odwrocona glowa w dol, waga 2750, dlugie nogi, wszystko w porzadku
Niestety u mnie lekarz na USG dopatrzyl sie zastoju w prawej nerce i mam duzo pic, zrobic posiew zeby zobaczyc czy bakterii nie ma i duzo przebywac w pozycji kolankowo lokciowej.Galanea, nutka, Tusia84, eta, Evelineq, Agusia2312, Nalka, Duchess, MonikaS, monalisa, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:To ja sie zglaszam juz po wizycie. Raport na skonczony 35 tydzien: Maja odwrocona glowa w dol, waga 2750, dlugie nogi, wszystko w porzadku
Niestety u mnie lekarz na USG dopatrzyl sie zastoju w prawej nerce i mam duzo pic, zrobic posiew zeby zobaczyc czy bakterii nie ma i duzo przebywac w pozycji kolankowo lokciowej.
Mucha, super, że z malutką ok. Teraz możemy porównać, nasze niunie tyle samo ważą
Współczuję tylko tego zastoju w nerce. Pij dużo. Szkoda, że piwa nie można pić, ładnie by przepłukało nerkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 19:27
Mucha lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Topa haha a co bylo po bolu kregoslupa?
uloze sobie chronologicznie bieg wydarzen w razie W bo jeszcze musze na zakupy pojechac z mezem jak wroci
pewnie ze sie boi,tylko nie chce sie przyznac. Karmic tez nie chce, bo jej piersi zrobia sie flakami... no coz,nie wiem,jakbym byla modelka moze tez bym miala takie myslenie jak ona?nie! Takim czlowieczkiem trzeba sie urodzic
Spokojnie, moja koleżanka też nie karmiła piersią, bo nie będzie niszczyć piersi, a się okazało, że cycki jej po połogu wsiąkły i "musiała" zrobić sobie na nie operacjeModelka lubi tę wiadomość