MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Weronika dobrej opieki życzę i powtórka szybkiego ze szpitala.
Nataliak czop odejdzie- Franio przyjdzie:)
Ja dziś babeczki rano dentysta, zakupy, obiad spaghetti, ciasto na zimno, 2pranka, prasowanko , sprząta ko.
Hania skacze w brzuszku.
Maz dopiero po 20 będzie. Oszaleje chyba w domu.
Jeszcze gorąco na dworze boje się wychodzić , rozwieszajac pranie na sloncu nie dawno zaczelo mi się duszno robić, uderzenia goraca w policzki miałam.
JejQ jak ten czas leci. 38tc czas start!Galanea, alexast, Evelineq, Agusia2312, Tusia84, Duchess lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, widzę że dużo się dzieje!! Kambel wielkie gratulacje Kaja jest przesłodka!
Staram się Was doglądać, ale ostatnio tyle piszecie, że jest ciężko!
Mam nadzieję, że u Weroniki już coś wiadomo, co było powodem tego omdlenia:/
Martynika też już troszke zazdroszczę, że dosłownie za chwilke Artur będzie z Wami:))
My w końcu doszliśmy do siebie po tych remontach, dzisiaj przyszło łożeczko i Misiek będzie skręcał wieczorem:))) nakupiłam jak głupia kwiatków na balkon i robiłam wielkie sadzenie, a moje nogi są ciągle kulkami:( podobno przejdzie po porodzie.
zrobiłam nawet dzisiaj zdjęcie..ja plus 23kg..ehh:D mówi się trudno
Pozdrowienia dla Wszystkich!!!!
aaaa i Evas proszę dopisz do mnie imię Lena:)Evelineq, Galanea, Limerikowo, MonikaS, Agusia2312, Tusia84, eta, Nalka, Duchess, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
Azi gdzie Ty masz te 23kg plus? ja tam nic nie widze oprocz laski z pileczka z przodu
wrocilam z 20min spacerku, padnieta, a nie chce mi sie 1y raz na wizyte na 7.30, moze dojde jeszcze te 300m na tramwaj i kolejne do gabinetu
zabojczy upal jak dla mnie
jak szlam dokladnie czulam jak mi dlonie puchna jak u Hulk'a doslownie takie pompowanie szlo w palcach, patrze a tam wzorek rozowo i bialo, maz mowi ze nigdy nie widzial czegos takiego, ja tez nie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 17:56
MonikaS, Agusia2312, monalisa lubią tę wiadomość
-
Topa na Hiszpanie w Pl w maju ja proponuje tylko figo fago nago, rozplywam sie na czesci drobne normalnie
wkldam leginsy i letnia sukienke, mam gdzies mode i spojrzenia innych
liczy sie tylko nasz wlasny komfort w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 18:01
monalisa lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Topa na Hiszpanie w Pl w maju ja proponuje tylko figo fago nago, rozplywam sie na czesci drobne normalnie
wkldam leginsy i letnia sukienke, mam gdzies mode i spojrzenia innych
liczy sie tylko nasz wlasny komfort w ciazy
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Topa to nozyce w ruch i tniemy na big rozporek
udanych łowow szopingowych jutro :--))
wielki wentylator air force poszedl w ruch i wentyluje mnie, uff jak goracoU MNIE TEŻ GORĄCO NIC DZIŚ NIE ZROBIŁAM PRZEZ TEN UPAŁ
NOGI SPUCHNIĘTE I BOLĄ
Limerikowo lubi tę wiadomość