MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Galanea przypomnij mi ile dokladnie Twoja niunia wazy?
Jeszcze dodam, ze przeplywy dobre, ilosc plynu owodniowego w normie, lozysko ok...kurcze ile bym dala zeby tak codziennie moc podgladac mala!
Teraz za dwa tygodnie na ktg mam isc i chyba juz bedzie w miare regularna kontrola. Bede pila i pila.Tusia84, Galanea, Agusia2312, eta, weronikabp, evas, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje wszystkim za troskę. Leze w szpitalu, jeszcze nic nie wiem, moze to tylko od pogody a moze to moj blednik. Rano sie wiecej dowiem, Pani doktor kazała juz przywieźć rzeczy małej, ze w każdej chwili moze byc indukcja. Trzymajcie nas kciuki...ja trzymam za wszystkich innych będących w szpitalach.. Buziaki. Bedzie dobrze, prawda?
Galanea, vikus001, Agusia2312, nutka, Evelineq, Modelka, MonikaS, madamama, eta, Niesforna, monalisa, maggda, Limerikowo, evas, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Azi cudownie wygladasz.... ja po wizycie niestety bez ktg bo gin zapomniala ze soba zabrac...jestem zmartwiona rozwarcie na ponad 2cm ale od ostatniej wizyty mala nie przybrala:(wazy okolo 2900 nie mogla ginka sprawdzic przeplywow bo przeszkadza glowka, wymasowala mi szyjke ze ledwo moge chodzic no i jutro na ktg sprawdzi czynnosc skurczowa i jak mala sie zachowuje przy skurczach...o ile nie zaczne dzis w nocy rodzic....jestem zalamana:( moje biedne malenstwo dlaczego nie przybierasz????
caly czas wszystko bylo dobrze....ehhh martwie sie
monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Weronika, zdrówka dla Ciebie i Poli! Trzymajcie się tam cieplutko, dobrze, że jesteś pod opieką. Główka do góry, jesteśmy z Tobą
Vikus, za Ciebie i Zuzię też trzymam kciuki. Może pomiary były niedokładne? Nie martw się, na pewno będzie ok.
Muszka - Zosia dziś ważyła 2765gWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 20:24
vikus001, weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość
-
Weronika trzymam kciuki za Ciebie i Polę oby to tylko od pogody i obyś mogła wyjść do domku.. doczekać spokojnie do akcji porodowej o czasie..
Vikus nie martw się skoro jest już rozwarcie i miałaś masaż szyjki to może cię dzisiaj ruszy i będziesz miała maleństwo przy sobie..
Ja już sama nie wiem co z tymi przepływami jest..echWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 20:26
vikus001, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Weronika bedzie dobrze!!!! wiesz o tym ze musi byc dobrze!!!!! Dziekuje dziewczyny za wsparcie ale nie ukrywam ze zaczelam sie martwic...wszystko szlo dobrze od poczatku i teraz nagle co? dlaczego mala nie przybrala?
nie chce nawet czytac w tym internecie bo na glowe dostane....ehhh
weronikabp lubi tę wiadomość
-
vikus001 wrote:tak powiedzial powiedzial ale wiesz mimo wszystko sie martwie... jutro ide na ktg ma sprawdzac jak mala sie zachowuje przy wywolanych skurczach u mnie a pozniej przeplywy ktorych dzis nie mogla sprawdzic...
Wiem co czujesz pewnie też bym mimo wszystko się martwiła.. ale to są właśnie te granice błędu.. pamiętasz jak było z Martyniką wyszło, że Artur się skurczył.. a to tylko mniej dokładny pomiar był.
wierzę, że będzie wszystko dobrze kochana -
nick nieaktualny
-
VIkus, wg mojego lekarza Artur przez 2 tygodnie nic nie przybrał, a u innej lekarki nagle urósł 500 gram w trzy dni, trzeba brać poprawkę na to, że teraz naprawdę trudno zmierzyć porządnie te dzieciaki.
Grunt to nie martwić się na zapas, nic to nie da, w niczym nie pomoże.A zero przyrostu a wręcz "zrost"przez tyle czasu, przecież jakbym zaczęła to analizować, to bym zeszła.
Mucha, urolog mmi jakiś czas temu powiedział, że połowa kobiet w ciąży ma w nerkach zastoje i nawet o tym nie wiedzą, przebiega to bezobjawowo i wraca do normy po porodzie, dlatego nie robi się raczej w ciąży rutynowego usg nerek, żeby nie siać paniki.
To tak na uspokojenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 21:20
vikus001, Tusia84, monalisa, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość