MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeta wrote:ja też biorę się za robotę bo czas ucieka a robota czeka
Natalia jak czop odchodzi to na pewno już niedługo!
ja to jeszcze muszę czekać, bo u mnie jeszcze nie czas. a upały to jednak doskwierają.
Pragnę zimy i mrozu -20współczuje kobietom które rodzą w licpu, sierpniu, wrześniu. Masakra!!!!
Kolejne dziecko chce nosić i urodzić w zimie, nie ma opcji innej.
CZY JA NAPISALAM KOLEJNE DZIECKO? Przecież do niedawna mówiłam że nigdy więcej nie chce być w ciąży...:D
ivv, RewolucjaSięDzieje, Nalka, weronikabp, Mucha, Limerikowo, eta, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
Hejka laski
Wchodzę na forum i co ja tu czytam !!!! Akcje konkretne
Wow zaczyna się
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki
Ja dziś od rana na nogach - byłam pobrać krew i opisze Wam jakie jaja się stały. Dostałam skierowanie gdzie po drugiej stronie były zaznaczone badania. Pani wezwała mnie do pobrania krwi i patrzę a tam tylko jedna fiolka ? Pytam się Pani co tak mało ? A ona do mnie przecież dziś jest tylko mocz i morfologia - a ja co ? Przecież na drugiej stronie są zaznaczone inne badania. Ona zrobiła oczy i mówi przepraszam. Dodam że zdarzyła już wyciągnąć igłęI mówi przepraszam ale muszę Panią jeszcze raz kłuć
No nic jakoś wytrzymałam ale byłam w ciężkim szoku że mogła się tak pomylić ! A jak bym się wkurzyła gdyby mi tego nie pobrała i musiałabym robić jeszcze raz !
A pochwalę się Wam wcześniej łóżeczko było zamówione ale dopiero dziś do mnie dotarło - jupi jak ja się cieszęDziś USG nie mogę się doczekać
alexast, vikus001, Mucha, Limerikowo, eta, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
Natalia jak mnie to wku....ało przed porodem z Weroniką
Wszyscy dzwonili i pytali czy już urodziłam, a najgorsza była moja babcia - codziennie rano telefon z pytaniem czy nadal w dwupaku chodzę. Któregoś dnia tak się wkurzyłam, że jej krzyknęłam do słuchawki, że tydzień temu urodziłam, ale nie chciało mi się jej informować, po czym rzuciłam telefonem
Na szczęście babcia nie z obrażalskich i ma ogromne poczucie humoru
Tego samego dnia moja mama zabroniła jej do mnie dzwonić (bo mama - ach jak to kochana mama
- powiedziała, że nie dzwoni do mnie co chwila, żeby mnie nie stresować i będzie się odzywać jak wcześniej) i babcia skończyła z telefonami
vikus001, NataliaK, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, chcę kupić pieluszki dada w promocji w Biedronce. Jak myślicie, lepiej kupić 2x paczkę 156 dwójek, czy lepiej paczkę 156 dwójek i paczkę 128 trójek? Dodam, że w domu mam pakę 50 szt. dwójek i trzy małe paczki jedynek
Mam nadzieję, że się połapiecie o czym mówię -
Galanea wrote:Dziewczyny, chcę kupić pieluszki dada w promocji w Biedronce. Jak myślicie, lepiej kupić 2x paczkę 156 dwójek, czy lepiej paczkę 156 dwójek i paczkę 128 trójek? Dodam, że w domu mam pakę 50 szt. dwójek i trzy małe paczki jedynek
Mam nadzieję, że się połapiecie o czym mówię
Co do kupna to kupiłabym dwójki i trójkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:38
-
Galanea wrote:Dziewczyny, chcę kupić pieluszki dada w promocji w Biedronce. Jak myślicie, lepiej kupić 2x paczkę 156 dwójek, czy lepiej paczkę 156 dwójek i paczkę 128 trójek? Dodam, że w domu mam pakę 50 szt. dwójek i trzy małe paczki jedynek
Mam nadzieję, że się połapiecie o czym mówięLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Pragnę zimy i mrozu -20
współczuje kobietom które rodzą w licpu, sierpniu, wrześniu. Masakra!!!!
Kolejne dziecko chce nosić i urodzić w zimie, nie ma opcji innej.
CZY JA NAPISALAM KOLEJNE DZIECKO? Przecież do niedawna mówiłam że nigdy więcej nie chce być w ciąży...:D
Dokładnie, Młodego rodziłam zimą, a drugie teraz wypada przed zimą, summa summarum fajnie, nie puchnie się tak jak w lecie, jakoś lżej znosi wielki bęben przed sobą, dziecko wentylowane przy - 15 stopniach jakoś się nie kwapi do chorowania;) i można skryć kilosy pod grubymi płaszczami. Same plusyLimerikowo lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Dopiero nadgoniłam Wasze posty, kurczę, co za emocje!!! Vikus rodzi?? Martynika niedługo też będzie rodzić, rany rany! Trzymam kciuki Dziewczynki!
Weronika, o Tobie też cały czas myślę i czekam na wieści, co tam z tego wyjdzie.
Paula - to samoNiech Franio wychodzi
Powodzenia wszystkim!!!
Ja lecę do Biedronki zobaczyć czy coś zostało z pieluch
Aaa i też pragnę mrozu, zimy, burz, chłodu.. Ostatnio byłam załamana, że tak bardzo mi łydki przytyły, dziś się budzę, a łydki normalne, kostki wyraźne... Okazało się, że tak mi nogi puchnąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 12:02
weronikabp, vikus001, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Hmm to w takim razie ja też muszę trochę przewietrzyć ten materac, bo nawet o tym nie pomyślałam.
Tak, talię mam cały czas, z tyłu nie ogarniają, że jestem ciężarna. Ewentualnie po chodzie. Ale moja matka też tali w ciąży nie straciła, mimo, że brzuch miała o wiele większy i mierzy 155cm.
Dziewczyny tez macie takie dni, że jesteście dziwnie niespokojne? Widziałam, że chyba niektóre z was o tym pisały. Aż mnie głowa boli. Na przemian chce mi się płakać i śmiać. Chyba się przejdę, bo nie wyrobię. Jakaś nienaturalnie podniecona jestem (pomijając jaranie się porodami oczywiście). Z tego wszystkiego zapisałam się jednak na ostatnie USG sprawdzające przepływy, na 30 maja. Oby było ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 12:04
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiesforna wrote:To Ty jesteś w mswia? A nie na żelaznej?
Co w takim razie z Twoją położną? Będziesz rodziła z taką z dyżuru?
A umowa z Zelazna wtedy automatycznie wygasa.vikus001, Niesforna lubią tę wiadomość