MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronika, samych pozytywnych wiadomości życzę
Vikus, ja myślę że to jednak poród się zaczyna
Magda, może się okaże, że koszenie trawy to bardzo dobry sposób na wywołanie porodu
Agusia, a jak będzie miał na imię Wasz synek? Bo chyba nie mamy na liście.vikus001, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Vikus z Weroniką też miałam masaż szyjki, ale oprócz tego, że się zwijałam do wieczora z bólu nic więcej się nie działo. To musi być KOSIARKA!
a ile zapłacisz za wodę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:16
evas, vikus001, Limerikowo, Martynika, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
mowicie ze to ta kosiara? no byc moze byc moze:))) no wlasnie jaki bedzie rachunek za wode????nie chce nawet myslec;) kurcze wszystko pieknie ladnie ale jak przychodzi skurcz to hmmmm zgina w pol....nic fajnego....
evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Witam Kobitki, nadgonilam juz Was elegancko od wczor wieczor :--))
nam sie dzis zaczal 40 tydz, niesamowite, nie myslalam ze tak daleko zawedruje w tygodniach
macie racje upal szalony, o 9 juz na chacie 22stop w cieniu
podskocze tylkodo pasazu Tesco po krotkie spodenki dla siebie i meza bo takich upalow my nie przewidzielismy, a w leginsach robi sie za goraco po prostu
maz juz ogolil owieczke na glowe u fryzjerki z samego rana wiec chlodzenie ma jak trza od wierzchu
Vikus a propos pomyslu z prysznicenm to b dobry, moze sama go wykorzystam
a propos stania to moze masz jakies krzeslo plastkiowe lub maly stolek, przez 30min plus sie nie rozplynie raczej
zacieszam z naszej listy Ciezarowek ze jestem druga jak przez caly ogolniak hi hi a na liscie bedzie w imionach jedna jak na razie Karolina moja :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:50
vikus001, ivv, Agusia2312, Mucha, Galanea, czekajajaca, evas lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczyny
ja kolejna noc moge zaliczyc do nieprzespanych tym razem z powodu alergii:/ jak nie urok to sraczka:/ w nocy az sie poplakalam
Vikus w pierwszej ciazy tez mialam nieregularne i odpadl czop pojechalam na ip i mnie zostawili no i urodzilam
a co do prysznica jak mialam mega skurcze regularne juz to dali mnie na 30min pod prysznic wyszlam i mi sie akcja porodowa zatrzymalaja sie chcialam spakowac i do domu isc a oni mi podali oksytocyne niestety
trzeba sie do bierdony przejsc ale nie bede leciala na spokojnie sie wybiore najwyzej nic nie kupiepozdrawiam i milego dnia Wam zycze
Limerikowo, vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
Jestem tak podniecona skurczami Vikus, że zaraz sama dostane skurczy. Już mi się brzuch spina. Vikus wspieramy Cię!
Kurcze a ja nie mam kosiarki. Chyba będę dywany trzepać.
Matko kochana jeszcze ostatni esej nie napisany!
Where is Paula and NataliaK?vikus001, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Vikus, trzymam kciuki, żeby to było to, akcja rusza!
A ja też mam dobre wieści, nie założą mi cewnika, bo szyjka sama jest gotowa do porodu, nie trzeba jej już pomagać, wczoraj po masażu szyjki miałam parę bolesnych skurczy, a w nocy odpadł mi czop.
Także jutro ruszamy od rana z oksytocyną.
Trzymajcie mocno kciuki, żebym na nią dobrze reagowała i żeby skurcze się szybciutko rozwijały.
Jeżeli będę miała zbyt duży problem z pisaniem na forum,to skrobnę SMSa do Evas.
vikus001, Agusia2312, Limerikowo, Nalka, Niesforna, Mucha, eta, Tusia84, ivv, alexast, Margotka87, Evelineq, maggda, Galanea, Paulina1986, evas, Duchess, nutka, monalisa lubią tę wiadomość
-
Nalka nie moge z Ciebie:) nie sadzilam ze tak bedziesz mnie wspierac ze az sama dostaniesz skurczy:) to dawaj dawaj i jedziemy razem na porodowke... ja sie poprostu boje dziewczyny ze panikuje niepotrzebnie ze to nie jest to co mysle i czuje....bo w sumie skad mam wiedziec jak to moja 1 ciaza...
Nalka, Limerikowo, eta, evas lubią tę wiadomość
-
Margotka ja tez mam nerwowke na sama koncowke,wiec wczoraj bralam melatonine 5mg i spalam jak zabita
ale i melatonina nie pomogla i kurs nocny do przybytku musial byc he he
za to czuje sie dzis wypoczeta, raz dwa zasnelam i spalam po kursie momentalnie
pomyslam, ze dziecku nie zaszkodzi a ja juz nie chce sie bic przed spaniem i w srodku nocy z myslami jak to wszystko bedzie
maz to strzeli browarka rzadko bo rzadko teraz by sie odstresowac i ma z glowy, w ciazy to w ogole abstynent sie zrobil raczej a na mnie meliska nawet podwojna juz nie dziala