MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Witambabeczki.
Evelineq mija w zeszły piatek ważyła w granicach 2700-3000 G.terminek mamy taki sam i córeczki Hanie. Lol:)
U mnie wczoraj wieczorem znowu bol krzyza, silne kłucie podbrzusza. Mala strasznie się wiercila aż łzy leciały i tak do 1. Miałam brać juz drugi prysznic ale m mi rozmasowal plecy i usnelam. Moze się przekrecila, bo takie uciski miałam ze nie byłam w stanie chodzić.
Dziewczynki szpitalne czekamy na dobre info. Tuli tuli.
Lece zrobić napad na karmniki w biedrone i lidluevas, Limerikowo, Evelineq, monalisa lubią tę wiadomość
-
Vikus, ja bym już pewnie skakała z radości, że się poród rozkręca
Ale weź sobie prysznic ciepły i jeśli nie pomoże, to jak pisze Evas - porodowe
A ja dziś weszłam w 37 tydzień, więc za parę dni będę miała ciąże donoszonąI już się nie mogę doczekać, będę skakała, chodziła, masowala i co tam jeszcze, żeby urodzić
Jedynie męża nie będzie już pod koniec przyszłego tygodnia, więc z seksu nici
Weronika, odezwij się dziś co u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko okej, ale jesteśmy już na samej końcówce, więc maluchom już nawet poród teraz nie strasznyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 08:08
evas, vikus001, weronikabp, eta, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Paula pewnie urodziła - tak myślę.
Cześć tak w ogóle
ja już po śniadanku. Od ostatniej wizyty - czyli od 24 czy 25 kwietnia mam 2kg na plusie. 1k kg to pewnie mały a drugi ja hehehehe bo taka spuchnięta jak słoń
ja też msuzę dziś nalot na karmniki zrobić ale mam te 90 w obwodzie to może nie wykupią zanim doczłapię
jeszcze Misiek śpi to nie mogę nigdzie wyjśća zaraz musimy mocz na badania zawieźć...
evas lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio kupilam taki extra pojemnik ze mi sie wszystko wylalo w torebke
wiem ze to nie jest zadne nadcisnienie ale na mnie jest wysokie i czuje sie jakbym miala explodowac. W tej ciazy upal zdecydowanie mi nie sluzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 08:39
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
karolina1990 wrote:Ja ostatnio kupilam taki extra pojemnik ze mi sie wszystko wylalo w torebke
wiem ze to nie jest zadne nadcisnienie ale na mnie jest wysokie i czuje sie jakbym miala explodowac. W tej ciazy upal zdecydowanie mi nie sluzy
No ja właśnie dziś to samo. Dobrze, że w plastikowej torebce miałam... Pielęgniarka mi powiedziała, że źle zamknęłam, ale tego się nie dało dobrze zamknąć... -
Musialam posprzatac jeszcze dom bo inaczej bym nie mogla jechac rodzic gdybym zostawila nielad:) co by bylo jak bym miala wrocic z dzieckiem do domu do takiego syfu? nie przezyla bym hehe teraz juz moge z czystym sumieniem rodzic...skurcze tak co 7,9,4,5,3 min wypije kawe i pojde pod prysznic...
ivv, weronikabp, eta, evas, Limerikowo, Nalka, Galanea, Duchess, monalisa lubią tę wiadomość
-
Mucha super wieści
tak przesledzilam forum myślami wstecz i chyba tylko u mnie mały jest miednicowo położony z mamus czerwcowych
no cóż takie życie.. Damy jakie radę ważne żeby wszystko było ok
Vikus trzymam kciuki, jestem ciekawa czy to u ciebie już coś się rozkręca.
Ja jakoś dobrze znoszę upały, ciśnienie w normie wiec tylko się cieszyc:) Jutro z rana jadę na badania
evas, vikus001, Mucha lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
vikus pod prysznicem musisz być 0,5 - 1 h - tak mówiły połozne na szkole rodzenia, taki czas jest potrzebny na "test skurczów". nie zapeszajmy ale chyba będzie sie u Ciebie już działo
vikus001, evas, Limerikowo, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość