MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronika z początku zużywała 12 pieluch na dobę, myślę, że nie warto przesadzać z ilością, bo dziecko szybko wyrasta. Zresztą to samo dotyczy ubrań - kuzynka miała mało rozmiarów 50/56, więc jej sporo dosłałam, a urodziła takiego klocka, że po dwóch tygodniach wyrastał już z 62
Przypomniało mi sięjak dziś Weronika w nocy nas zalała to chciałam ją rozebrać, ale ona się wyrywała, że chce spać. Więc mówię do niej "Weronisiu zrobiłaś siusiu muszę Cię przebrać, bo jesteś mokra", a ona klaszcze i krzyczy przez sen "BRAWO"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 12:11
maggda, Martynika, Limerikowo, Galanea, eta, MonikaS, Duchess, MagdaO, evas lubią tę wiadomość
-
karolina1990 wrote:Martynika, mozesz powiedziec jak wyglada. taki czop w calosci, jakiej jest wielkosci? w poprzedniej ciazy go nie widzialam i tak mnie ciekawi
Największy, zbity, glutowaty smark, jaki byłaś kiedykolwiek w stanie wysmarkać.
ivv, Nalka, Niesforna, Limerikowo, Galanea, eta, Mucha, karolina1990, Duchess lubią tę wiadomość
-
masaz szyjki robila mi polozna dwa razy podczas skurczu i boli bardziej niz same skurcze!
zakupilam chusteczki z pudelkiem w biedronie
co do czopu to u mnie byl jednym wielkim glutem takim zbitym o konsystencji galaretki koloru brunatno-zoltego z nitkami krwifuj!
-
Wracam ze sklepu, żeby nie przesadzić z małymi rozmiarami, to kupiłam paczkę dwójek i paczkę trójek. Za to w Rossmanie sporo promocji na chusteczki nawilżane.
Jest gorąco nie do wytrzymania, deszczu!!!!
Vikus - powodzenia!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 13:13
vikus001, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale emocje!!! zaczyna się na dobre i tak już poleci.
Czy Wasze dzieciaczki też czasami się tak strasznie wiercą, że boli? mój jak się kładę do spania. wczoraj musiałam co chwilę wstawać, kołysać się i mówić do niego, bo nie wyrabiałamdostałam kuksańca w jajnik, aż krzyknęłam. mężulek spał oczywiście o niczym nie wie
Byliśmy w lidlu-kupiłam biustonosz, bodziaki i bluzkę. a mąż dostał majty- i tym sposobem każdy obdarowany
Najlepsze to te starsze babole-kopały w tych ciążowych rzeczach, aż śmiać mi się chciałomoherów więcej niż kobiet w ciąży
Dzieczyny powodzenia w szpitalach, na wizytach, i w rozpoczynających się akcjach!
Aaaaaaaa i dziś zaczęłam kolejny tydzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 13:23
Galanea, eta, alexast, Nalka, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
monaaa wrote:Dziewczyny, ale emocje!!! zaczyna się na dobre i tak już poleci.
Czy Wasze dzieciaczki też czasami się tak strasznie wiercą, że boli? mój jak się kładę do spania. wczoraj musiałam co chwilę wstawać, kołysać się i mówić do niego, bo nie wyrabiałamdostałam kuksańca w jajnik, aż krzyknęłam. mężulek spał oczywiście o niczym nie wie
Byliśmy w lidlu-kupiłam biustonosz, bodziaki i bluzkę. a mąż dostał majty- i tym sposobem każdy obdarowany
Najlepsze to te starsze babole-kopały w tych ciążowych rzeczach, aż śmiać mi się chciałomoherów więcej niż kobiet w ciąży
Dzieczyny powodzenia w szpitalach, na wizytach, i w rozpoczynających się akcjach!
Aaaaaaaa i dziś zaczęłam kolejny tydzień!
Mnie bardzo często boli jak mały naciska lub bawi sie tam na doleczasem to aż zegnie mnie w pół
A jak coś robi z pęcherzem to jest takie dziwne uczucie
No dzieciaczki są już większe to i ma prawo boleć
monaaa lubi tę wiadomość