MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Excella mi liście kapusty najbardziej pomagały przy zapaleniach piersi - ale ja miałam wszystkie możliwe przeszkody w karmieniu - zastoje, nawały, zapalenia i tak w kółko przez cały czas karmienia. Karmienie to była dla mnie sprawa honoru, więc się nie poddałam
-
Martynika łatwego i lekkiego porodu
I tak sobie myślę, że ten kurier specjalnie chciał zobaczyć nagranie - liczył, że wcale żadnego nagrania nie ma i że będą mogli was zrobić w ch..A tu taka przykra niespodzianka
Limerikowo, Martynika lubią tę wiadomość
-
Alexast zadzwon do swojej ginki, najprawdopodobniej odeśle Cię do szpitala a wtedy już będziesz miała argument
Jeśli nie wyczuwasz ruchów to jest niepokojące i nie ma prawa nikt nic Ci zarzucać, w końcu zdrowie i życie naszych maluszków najwazniejsze , dzwoń a później jedź na IP
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Chyba Olek się przestraszył babek z IP i mnie kopnął z 2 razy
Co ja się tam wydzierałam, jak mój ojciec tam był, z rozciętą ręką i odcięctym palcem. Nic to nie dało, zlewali nas jeszcze bardziej. Dlatego jadę do innego miasta na poród.Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość
-
Super że Oluś się rusza:) U mnie najlepiej działa słodkie na Hankę, jak coś tylko słodkiego wtrynię, to seria kopniaków idzie jak złoto, ale fakt czasami się zdarzały wyjątki i tez się martwiłam niestety... ale już się przekonałam że jak się coś dzieje to od razu do mojej ginki dzwonię i ona decyduje co mam zrobić i jest ok
Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem jestem kochane, jeszcze sie naradzają specjaliści, prof powiedział ze chyba mi sie porod powoli rozkręca, no nic zobaczymy.. Trzymam za Was wszystkie kciuki! Natalia sie odzywala?
Tusia84, Galanea, Duchess, monalisa, excella, ivv, maggda, Limerikowo, Agusia2312, evas, madamama lubią tę wiadomość
-
Od rana emocje
Martynika - powodzenia, oby poszło szybko. Kciuki za Ciebie i Artura!
Weronika, Za Was tez trzymam kciuki, nie mogę uwierzyć, że możliwe, że niedługo będziesz z Polą. W końcu jesteśmy na tym samym etapie ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:08
weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
Witam. Ale się rozkręcilo. Vikus gratulacje!!! Martynika trzymam kciuki, myśl że każdy skurcz przybliża cie do Arturka
A ja znalazłam sposób na uniknięcie szpitala, tylko musze szybko załatwić sobie detektor tętna. I teraz wielka prośba do was. Których nie polecacie? Pamiętam ze niektóre z was kupiły i nie za bardzo chciały działać. Prośba tez do dziewczyn zadowolonych z zakupów o podanie typu detektora. Bardzo wam z góry dziękuję za odpowiedzi. -
alexast wrote:hehe - galanea my musimy niestety jeszcze poczekać na nasze skarby
No niestetyOkoło 30 dni do daty porodu, a przecież za około tydzień ciąża donoszona. To się robi coraz bardziej realne
Jako ciekawostkę powiem, że dziś moją znajomą z UK wzięli na wywołanie. Jest już 2 tyg. po terminie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:14
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Alexast, no to słabo traktują w tym szpitalu ludzi. Szkoda ze nie masz blizej innego. A może jakas przychodnia, zeby podejsc i zeby ktg położna zrobiła. Tak dla świetego spokoju. Moj Mały jak sie.nie rusza to atakuje go słodyczami i u mnie działa.
Słabo sie dziś czuje, bolą mnie pachwiny i pod żebrami coś. Chcialam jutro zrobic wycieczke do zoo z synkiem ale nie wiem co z tych planow nam wyjdzie.