MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia, tez chce swiderka
a z ciekawości jaki rozmiar butów nosisz, ze 43 pasuje teraz
))
Tusiu no z tą klimą to współczuję, mojego k wczoraj prosilam zeby odgrzybil i oczyścił na przyjście małej.
I co teraz z tym wózkiem, gdzie kupisz?
Co do wymiarów to sie nie przejmuj, u mnie na Żelaznej i w MSWiA tego samego dnia miałam inne pomiary, na pewno wszystko jest dobrze.evas lubi tę wiadomość
-
Jejjj jak gorąco!
Co do butów ja miałam 39-40 a teraz tylko w 41 wchodzęCzuję się taka ,,wielkostopa'' tym bardziej że idąc do sklepu butów nie mają w tym rozm jakie mi się podobają...
Topa usiądz spokojnie przez godzinę i licz ruchy -
nick nieaktualnyweronikabp wrote:Natalia, tez chce swiderka
a z ciekawości jaki rozmiar butów nosisz, ze 43 pasuje teraz
))
Tusiu no z tą klimą to współczuję, mojego k wczoraj prosilam zeby odgrzybil i oczyścił na przyjście małej.
Co do wymiarów to sie nie przejmuj, u mnie na Żelaznej i w MSWiA tego samego dnia miałam inne pomiary, na pewno wszystko jest dobrze.
Moglas pisac to bym Ci przywiozla,bylam niedaleko mswia) nie wiem w jakim bylby stanie ale by byl!
A co do buciwa to normalnie rozmiar 41 nosze a wlasciwie nosilam. Serio,nie dopuszczam mysli ze rozmiar 43 zostanie ze mna) ja rozumiem ze Bozia mnie obdarzyla i wzrostem i tylkiem i wszystkim,aleeee no bez przesady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 17:52
weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula222 wrote:Jejjj jak gorąco!
Co do butów ja miałam 39-40 a teraz tylko w 41 wchodzęCzuję się taka ,,wielkostopa'' tym bardziej że idąc do sklepu butów nie mają w tym rozm jakie mi się podobają...
Topa usiądz spokojnie przez godzinę i licz ruchy
-
mój też dziś mało się rusza, ale ja to akurat się cieszę, bo ostatnio tak się przepychał, że mało przyjemne już mi to było. Teraz mogę odpocząć
raz na jakiś czas się ruszy i git
u mnie właśnie deszczyk pokropił i od razu powietrze przyjemniejsze...
a ogólnie to strasznie ciężki dzień dzisiaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:15
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa ogólnej liście Limerikowo na 1 miejscu, Natalia na drugim itd.. Dziewczyny trzymam kciuki żebyście szybciutko puściły liste w ruch
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 19:45
Limerikowo, Duchess, NataliaK, evas, eta lubią tę wiadomość
-
Martynika gratuluję
Muszę się pochwalić co usłyszałam dziś od męża"Idź sobie na spacer z Weroniką a ja posprzątam" - i posprzątał tak ładnie, że mi szczęka opadła - starł nawet kurze, odkurzył i umył podłogi
Siostra to skomentowała "spokojnie, przejdzie mu
"
Limerikowo, weronikabp, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
topa42 wrote:Tusia współczuję
Kochana który ty masz tydz ? Drobna będzie ? mój też waży 2558 g i lekarz powiedział, że jak doczekam do terminu to będzie wielki chłop.
Natalia ja ciągle słyszę, że mam wielgaśny brzuch i że jestem już na wylocie.
Co do rozmiaru buta to ja miałam zawsze 37 teraz musiałam kupić 39
Topa 35 tydz i 3 dni. mówił, że długa a szczupła będzie.. ale to tam na targach.. wiadomo, że inny sprzęt inny lekarz.. we wtorek chyba dla spokoju poproszę mojego żeby sprawdził ten brzuszek.. -
Martynika, gratuluję!
ivv, zazdroszczę
Paula, trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie. Niech już wychodzi!
Jeju, fatalny dzień. Rozpoczęłam seansem płaczu - wylazły mi rozstępy na brzuchu, 12 dni do końca, a to cholerstwo wylazłoPotem oczywiście kryzys ubraniowy, bo przecież spuchłam niemiłosiernie, jakby mało było tych 18 kg na plusie... W buty się również nie mieszczę więc poszliśmy szukać klapek, nie japonek, bo mam za krótkie palce i niewygodnie. Zlazłam wielkie centrum handlowe i nic! Jeśli są klapki to na koturnie. A ja na płaskim chodzę aktualnie jak kaczka i tracę równowagę. Chyba boso do porodu pójdę.
Ale przynajmniej dorwałam wygodne spodnie i powiem Wam, że w giga kolejce w h&mie, gdzie wszyscy omijali wzrokiem mój wielki brzuch jakaś miła Pani z początku kolejki podeszła do mnie i zaprosiła na sam przód. Myślę, że ją kocham
Naprawdę, to było takie miłe i takie ludzkie. Proszę Pani, gdziekolwiek Pani jest - dziękuję!
ivv, weronikabp, Limerikowo, evas, monaaa, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Tusiu no z tą klimą to współczuję, mojego k wczoraj prosilam zeby odgrzybil i oczyścił na przyjście małej.
Co do wymiarów to sie nie przejmuj, u mnie na Żelaznej i w MSWiA tego samego dnia miałam inne pomiary, na pewno wszystko jest dobrze.
Nie wiem co z tym wózkiem.. płakać mi się chce bo chciałam pomacać pojeździć, a teraz się okazuje, że będę musiała znowu jechać do hurtowni we Wrocławiu albo dalej.. a tak się cieszyłam, że wrócę z wózkiem.. chociaż wybranym.. a tu.. ech..
No wymiarami staram się nie przejmować bo ten lekarz sam powiedział, że jest ok tylko że drobna.. ale pytał jakie rodziłam dzieci i mówię, że 3050g i 3150j więc powiedział, że to właśnie też takie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 20:23
weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość