MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudny Artur, przypomina mi Mojego synka zaraz po porodzie
My wczoraj byliśmy w zoo, pogoda piekna ale w sloncu cieżko spacerować. Ale i tak było lepiej jak siedzenie w domu.
Mąż bał sie ze mna.jechać, sadzil ze zaraz urodze. Śmialam sie do niego ze na pewno w zoo ktos sobie poradzi z odbiorem porodu .
Dziś chyba bedzie leniwa niedzielavikus001, evas, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Artur w tej ciemnej czuprynie cudny
i widzę podobieństwo do Martyniki chociaż męża już nie pamiętam
śliczny.
Rowniez zycze wszystkim dobrej niedzieli, niech ta burza w końcu przyjdzie...!
Vikus kciuki mocno, dawaj znać jaka decyzja, Tatuś juz z fotelikiem w pogotowiu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 07:51
Martynika, Tusia84, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Rudawe? Nieee
A na burzę i my czekamy z utęsknieniem.Oboje się pocimy, Artur leży w samym body z pieluszka tetrową, a jak widzę tu maluchy poubierane w pajace i czapki, czerwone od gorąca i duchoty, to aż mi się słabo robi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:13
weronikabp, NataliaK, Limerikowo, evas, Galanea, ivv lubią tę wiadomość
-
Vikus trzymam kciuki za Wasze wyjście
Ja dzisiaj dziwnie się czuję..obudziłam się przed 5 i nie mogłam spać.. leżałam.. męczyłam się trochę na forum weszłam.. i czuję, że muszę do toalety trochę mnie przeczyściło i już zaczęłam myśleć.. oby to nie było oczyszczanie organizmu.. i tak nie mogłam spać po 6 przed 7 zasnęłam i obudził mnie tel od mamy o 8.00 więc wstałam już zjadłam śniadanie z dziećmi z teraz znowu to toalety musiałam.. i jakoś tak nic się nie dzieje ale dziwnie się czuję tak wewnątrz.. nawet nie wiem jak to opisać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:54
vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam na targach na stoisku z bielizną Alles kupiłam sobie taki zestaw podkładów dla maluszka tzn one są całe bawełniane 2 mniejsze i jeden duży do tego w zestawie gratis niedrapki były.. jestem z tego mega zadowolona bo są tak delikatne i bawełniane.. nawet do przykrycia maleństwa latem.. czy przy wizytach u lekarza do położenia dziecka.. nawet żałuję.. że nie wzięłam 2 kompletów.. nie mogę się doszukać na stronie żeby wam pokazać..
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Arturek to śliczny chlopak:) i ta czuprynka cudna:)
No co do tej niani też jeszcze nie kupujemy ale jak już to taks zwykłą żeby np jak będziemy na dworze czy coś słyszeć czy śpi maluszek czy nie:) Jeszcze się zastanowimy po porodzie:) I jak tego to chyba jakas tańsza
My wczoraj robiliśmy grila , pogoda była w sam razDziś jedziemy po południu w odwiedzinki do teściów
Miłej niedzieli kochane
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyTusiu mnie tez czyści w ostatnich dniach i to samopoczucie, no ale jeszcze nie rodzę
musimy jeszcze ciut wytrzymać. Mam nadzieje ze tak bedzie, trzymam kciuki zebys za 2 tyg urodziła, przeciez wózek jeszcze musisz kupić
Poluniu za tydzień o tej porze mozesz juz byc z nami kochanie, czekamy na Ciebie baaaardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:51
Tusia84, vikus001, evas, Niesforna, Galanea, ivv lubią tę wiadomość
-
hehe i chyba tylko na to czeka moja mała.. myśli: MAMO NIE WYJDĘ NIE KUPIŁAŚ MI JESZCZE MOJEGO PIERWSZEGO WOZU!!
to niech siedzi grzecznie i czeka, a jak wózek będzie to może się powoli szykować
weronikabp, vikus001, maggda, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Tusia, to słuchaj swojego organizmu
Może Ci coś mówi?
Ja Wam za to opowiem rozmowę z kolegą mojego męża: gadalismy o mojej ciąży i o ciąży jego żony. Ja mówię, że mi się nic nie dzieje, że czuje się dobrze itp. On na to, że jego żona to troszkę problemów miała i dodaje "Ale ona to już starsza była, a wiek robi swoje, miała 28lat jak urodziła". Ja na to : "No tak... Ja mam 32...#Tusia84, NataliaK, Duchess, Limerikowo, evas, eta, Niesforna, Galanea, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:hehe i chyba tylko na to czeka moja mała.. myśli: MAMO NIE WYJDĘ NIE KUPIŁAŚ MI JESZCZE MOJEGO PIERWSZEGO WOZU!!
to niech siedzi grzecznie i czeka, a jak wózek będzie to może się powoli szykować
Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
Martynika Artur śliczny i do schrupania :-)i piszesz że leży w samym body i mnie się wydawało że jak będą takie upały to tak właśnie ubiorę mojego synka- powiedziałam to paru osoba to nakrzyczały na mnie że jestem nie poważna, że dziecku będzie zimno, że musi mieć długi rękawek
i teraz nie wiem co mam robić ? Może coś doradzisz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 09:01
-
nick nieaktualnyArtur super chlopak
) ahh..
Kurde Was czysci,cos Was tam pobolewa,a mnie? NIC....
Wow, widze dzis w Wawie ochlodzenie! Z wczorajszych 32 stopni ma byc dzis tylko 30! Swietnie) z tej radosci chyba juz teraz wlacze sobie wajtrak
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 09:08
weronikabp, Tusia84, Mucha, evas, eta, Evelineq, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Artur super chlopak
) ahh..
Kurde Was czysci,cos Was tam pobolewa,a mnie? NIC....
Wow, widze dzis w Wawie ochlodzenie! Z wczorajszych 32 stopni ma byc dzis tylko 30! Swietnie) z tej radosci chyba juz teraz wlacze sobie wajtrak
)
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny