X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • excella Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudny Artur, przypomina mi Mojego synka zaraz po porodzie :)

My wczoraj byliśmy w zoo, pogoda piekna ale w sloncu cieżko spacerować. Ale i tak było lepiej jak siedzenie w domu.
    Mąż bał sie ze mna.jechać, sadzil ze zaraz urodze. Śmialam sie do niego ze na pewno w zoo ktos sobie poradzi z odbiorem porodu .
    Dziś chyba bedzie leniwa niedziela :)

vikus001, evas, ivv lubią tę wiadomość

• Evelineq Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie i życzę spokojnej niedzieli bez wnerwów już :D

vikus001, evas, eta lubią tę wiadomość

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowniez takiej zyczymy:))) czekamy na obchod i decyzje... Trzymajcie prosze kciuki

weronikabp, benitka, Evelineq, Tusia84, Agusia2312, Modelka, Mucha, NataliaK, Duchess, Limerikowo, MagdaO, evas, eta, Galanea, ivv, monalisa lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Artur w tej ciemnej czuprynie cudny <3 i widzę podobieństwo do Martyniki chociaż męża już nie pamiętam :-)
    A mi sie wydaje ze Arturo ma słodkie rudawe włoski na tym zdjęciu :-) śliczny.
    Rowniez zycze wszystkim dobrej niedzieli, niech ta burza w końcu przyjdzie...!
    Vikus kciuki mocno, dawaj znać jaka decyzja, Tatuś juz z fotelikiem w pogotowiu ? :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 07:51

Martynika, Tusia84, NataliaK lubią tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudawe? Nieee :D

A na burzę i my czekamy z utęsknieniem.Oboje się pocimy, Artur leży w samym body z pieluszka tetrową, a jak widzę tu maluchy poubierane w pajace i czapki, czerwone od gorąca i duchoty, to aż mi się słabo robi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:13

weronikabp, NataliaK, Limerikowo, evas, Galanea, ivv lubią tę wiadomość

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest:) caly czas pisze czy juz cos wiem... A ja wciaz czekam... Jakie to stresujace...

weronikabp, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vikus trzymam kciuki za Wasze wyjście :)

Ja dzisiaj dziwnie się czuję..obudziłam się przed 5 i nie mogłam spać.. leżałam.. męczyłam się trochę na forum weszłam.. i czuję, że muszę do toalety trochę mnie przeczyściło i już zaczęłam myśleć.. oby to nie było oczyszczanie organizmu.. i tak nie mogłam spać po 6 przed 7 zasnęłam i obudził mnie tel od mamy o 8.00 więc wstałam już zjadłam śniadanie z dziećmi z teraz znowu to toalety musiałam.. i jakoś tak nic się nie dzieje ale dziwnie się czuję tak wewnątrz.. nawet nie wiem jak to opisać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:54

vikus001, evas lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam na targach na stoisku z bielizną Alles kupiłam sobie taki zestaw podkładów dla maluszka tzn one są całe bawełniane 2 mniejsze i jeden duży do tego w zestawie gratis niedrapki były.. jestem z tego mega zadowolona bo są tak delikatne i bawełniane.. nawet do przykrycia maleństwa latem.. czy przy wizytach u lekarza do położenia dziecka.. nawet żałuję.. że nie wzięłam 2 kompletów.. nie mogę się doszukać na stronie żeby wam pokazać.. :)

weronikabp lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturek to śliczny chlopak:) i ta czuprynka cudna:)

No co do tej niani też jeszcze nie kupujemy ale jak już to taks zwykłą żeby np jak będziemy na dworze czy coś słyszeć czy śpi maluszek czy nie:) Jeszcze się zastanowimy po porodzie:) I jak tego to chyba jakas tańsza :)

My wczoraj robiliśmy grila , pogoda była w sam raz :) Dziś jedziemy po południu w odwiedzinki do teściów :P

Miłej niedzieli kochane :)

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiu mnie tez czyści w ostatnich dniach i to samopoczucie, no ale jeszcze nie rodzę ;-) musimy jeszcze ciut wytrzymać. Mam nadzieje ze tak bedzie, trzymam kciuki zebys za 2 tyg urodziła, przeciez wózek jeszcze musisz kupić :-)
    Poluniu za tydzień o tej porze mozesz juz byc z nami kochanie, czekamy na Ciebie baaaardzo :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:51

Tusia84, vikus001, evas, Niesforna, Galanea, ivv lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe i chyba tylko na to czeka moja mała.. myśli: MAMO NIE WYJDĘ NIE KUPIŁAŚ MI JESZCZE MOJEGO PIERWSZEGO WOZU!! ;) to niech siedzi grzecznie i czeka, a jak wózek będzie to może się powoli szykować :)

weronikabp, vikus001, maggda, Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, to słuchaj swojego organizmu :) Może Ci coś mówi?

Ja Wam za to opowiem rozmowę z kolegą mojego męża: gadalismy o mojej ciąży i o ciąży jego żony. Ja mówię, że mi się nic nie dzieje, że czuje się dobrze itp. On na to, że jego żona to troszkę problemów miała i dodaje "Ale ona to już starsza była, a wiek robi swoje, miała 28lat jak urodziła". Ja na to : "No tak... Ja mam 32...#

Tusia84, NataliaK, Duchess, Limerikowo, evas, eta, Niesforna, Galanea, ivv lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika Artur przepiekny, a jakie ma fajne geste i dlugie wlosy :) na pierwszy rzut oka widac ze zdrowy chlopak ;)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    hehe i chyba tylko na to czeka moja mała.. myśli: MAMO NIE WYJDĘ NIE KUPIŁAŚ MI JESZCZE MOJEGO PIERWSZEGO WOZU!! ;) to niech siedzi grzecznie i czeka, a jak wózek będzie to może się powoli szykować :)
    No tak, no bo jak to laska bez wozu hehe w dzisiejszych czasach ;-)

Tusia84, evas lubią tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika Artur śliczny i do schrupania :-)i piszesz że leży w samym body i mnie się wydawało że jak będą takie upały to tak właśnie ubiorę mojego synka- powiedziałam to paru osoba to nakrzyczały na mnie że jestem nie poważna, że dziecku będzie zimno, że musi mieć długi rękawek :-( i teraz nie wiem co mam robić ? Może coś doradzisz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 09:01

zem3i09keg891u11.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    Rowniez takiej zyczymy:))) czekamy na obchod i decyzje... Trzymajcie prosze kciuki
    Trzymam kciuki

vikus001 lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zaczęłam 36 tydzień !!!!!! Hura !!!! I weszłam w 9 miesiąc :-)

Tusia84, Mucha, Limerikowo, Modelka, MagdaO, evas, eta, Paula222, Evelineq, Galanea, alexast lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Artur super chlopak ;-)) ahh.. <3

Kurde Was czysci,cos Was tam pobolewa,a mnie? NIC.... :D :D :D

Wow, widze dzis w Wawie ochlodzenie! Z wczorajszych 32 stopni ma byc dzis tylko 30! Swietnie ;-)) z tej radosci chyba juz teraz wlacze sobie wajtrak ;-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 09:08

weronikabp, Tusia84, Mucha, evas, eta, Evelineq, Galanea lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Artur super chlopak ;-)) ahh.. <3

Kurde Was czysci,cos Was tam pobolewa,a mnie? NIC.... :D :D :D

Wow, widze dzis w Wawie ochlodzenie! Z wczorajszych 32 stopni ma byc dzis tylko 30! Swietnie ;-)) z tej radosci chyba juz teraz wlacze sobie wajtrak ;-))
    Bo u Ciebie Nati to bedzie szybka akcja, zobaczysz jeszcze sie spotkamy na porodowce :-)

NataliaK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Bo u Ciebie Nati to bedzie szybka akcja, zobaczysz jeszcze sie spotkamy na porodowce :-)

TAKTAKTAKTAKTAK :D

‹‹ 1080 1081 1082 1083 1084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ