MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
topa42 wrote:Martynika Artur śliczny i do schrupania :-)i piszesz że leży w samym body i mnie się wydawało że jak będą takie upały to tak właśnie ubiorę mojego synka- powiedziałam to paru osoba to nakrzyczały na mnie że jestem nie poważna, że dziecku będzie zimno, że musi mieć długi rękawek
i teraz nie wiem co mam robić ? Może coś doradzisz ?
Niech się sami ubiorą w ten długi rękawek w 30 stopniach i pójdą kopać rów, bo takim mniej więcej wysiłkiem jest dla dziecka efektywne ssanie piersi.Jak się nie umordują, to podziwiam.
evas, Limerikowo, ivv lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
miałam dzisiaj jechać na ktg, ale wyjątkowo mi się nie chce. Nic się nie dzieje innego niż codziennie więc pewnie tak zostaniea jak coś się będzie dziwnego działo to pojadę...
jedziemy te rowy kopać... tzn mąż będzie pomagał a ja będę się wylegiwać gdzieś pod parasolką - niecierpię takiego wegetowania ehhh najwyżej zacznę marudzić, że źle się czuję i wrócimybo jakoś nie widzi mi się siedzieć cały dzień na podwórku w tym upale...
-
Martynika wrote:Niech się sami ubiorą w ten długi rękawek w 30 stopniach i pójdą kopać rów, bo takim mniej więcej wysiłkiem jest dla dziecka efektywne ssanie piersi.Jak się nie umordują, to podziwiam
.
-
nick nieaktualny
-
topa42 wrote:oj to chyba przepakuję wyprawkę do szpitala bo mam tam body ale chyba 3 szt a tak to długi rękawek - jezu już sama nie wiem
Topa ja zapakowałam i na długi i na krótki rękaw.. bo każdy szpital inny.. jeden stare mury i może być chłodno w innym upalnie.. i nie wiesz też jaka będzie pogoda kiedy ciebie poród złapie może akurat będzie to deszczowy tydzień z niższą temperaturą.. dlatego warto mieć kilka sztuk i z krótkim i z długim.. a jak się okaże, że gorąco to przecież w między czasie mąż może zabrać te na długi i dowiezie kilka sztuk na krótki i odwrotnieNataliaK, weronikabp, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
topa42 wrote:Dziewczyny zaczęłam 36 tydzień !!!!!! Hura !!!! I weszłam w 9 miesiąc
Dzień dobry wszystkim mamusiomktóra dziś chętna do porodu? Tylko nie wszystkie na raz
bo nie zdążę listy modyfikować
eta, weronikabp, Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ale Arturek jest piękny !!! Gratuluję Kochana
U mnie postęp, dziś z rana wyszło ze mnie spoooro krwi... Takiej ciemnej ale na prawdę sporo, parę skrzepów, boli mnie podbrzusze dość mocno
Czyżby wczorajsze szorowanie podłóg i wykorzystanie męza podziałało??
Oby ja też chcę już swoje maleństwo utulić...Tusia84, weronikabp, eta, Limerikowo, Martynika, Evelineq, evas, Galanea, alexast, ivv, nutka lubią tę wiadomość
-
hmm.. wiesz ja się nie znam, ale położne mówiły że jak pojawi się krwawienie to jechać do szpitala.
chyba że to krew od czopa???
wiem że jak czop odpadnie to można czekać i jak wody odejdą to czekać można maxymalnie 6 godzin. (chyba że wody zielone - to od razu jechać na szpital)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 10:33
weronikabp, NataliaK, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość