MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jestem
Tak jak galanea pisała, rozwarcie na 2 palce, główka mocno napiera więc czekać na skurcze. Miałam zrobione ktg , a krew od czopa, po prostu mam bardzo ,,krwisty'' bo nawet lekarka mnie zbadała i nie obyło się bez krwi...
Lekarka pytała skąd jestem, jak powiedziałam że z miasta tego co szpital to powiedziały że mogę jechać do domu i czekać na rozpoczęcie akcjiWięc czekam
Galanea, sunset, eta, evas, Mucha, Tusia84, Evelineq, NataliaK, Limerikowo, MagdaO, alexast, Agusia2312, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvas ja na slonce sie nie wystawiam,chcialabym byc taką BUKĄ z muminkow co jak idzie to za nią mróz -w sumie juz bardzo podobna do niej jestem
) na dzien dzisiejszy tylko wyskok po lody,oczywiscie nigdzie nie moglam dostac sorbetow bo lidl dzis wyjatkowo zajety
)i kisimy w domu pod wajtrakiem
)
Paula no to skoro tak,to pierwszy Franek lada chwila wyskoczy,zycze Ci tego z calego serca,ale moze bardziej na wieczor co by tak goraco nie byloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 14:29
Paula222, evas lubią tę wiadomość
-
Ale powiem Wam że mój gin mnie miło zaskoczył... Nie dość że napisałam mu sms bo w końcu niedziela jest i nie chciałam przeszkadzać, to ten zaraz oddzwonił do mnie, poradził mi aby jechać i polecił inny szpital , w dodatku ma jakieś kontakty w tym szpitalu i już pani położna na mnie czekała
I wiedziała co i jak .. Normalnie w szoku jestem
Trochę pokręcę bioderkami na piłceAle jak napatrzyłam się na te maleństwa w szpitalu... Ojej serce rośnie ! Nie mogę pojąć że mam takie maleństwo w brzuszku ... Ale się rozklejam
Natalia no pierwszy Franek będzie, ale u Ciebie już 39 tydz więc lada moment i drugi się pojawiNataliaK, Galanea, Evelineq, Limerikowo, Tusia84, Duchess, Mucha, evas, eta, ivv lubią tę wiadomość
-
A i mój gin mówił że przy takim krwistym czopie poród powinien się zacząć w ciągu 24 godzin
Więc chyba Franek chce mi prezent na dzień mamy zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 14:32
NataliaK, Tusia84, Galanea, Evelineq, Limerikowo, MagdaO, Mucha, evas, eta, monaaa, alexast, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula222 wrote:A i mój gin mówił że przy takim krwistym czopie poród powinien się zacząć w ciągu 24 godzin
Więc chyba Franek chce mi prezent na dzień mamy zrobić
Taaaak,za jakis czas i moj wyjdzie,poki co zadne znaki na niebie i ziemi na to nie wskazuja jednakuparty,nic go nie rusza
)
Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Excella, nie mamy na liście imienia Twojego synka.
Nie możemy zdecydować sie na imięAle na razie możesz napisać Tymon
Zobaczymy czy tak zostanie.
Bylismy na placu zabaw i w sklepie. Mąż mi powiedział ze strasznie nisko mam brzuch. Ja tez sie jakos slabo dzis czuje, jakby Mlody mial zaraz wyjsc, tak mi napiera na wszystkoLimerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Jej ja też miałam akcję już łzy mi płynęły po policzkach.. Pod koniec Mszy Św. złapały mnie skurcze promieniujące do dołu z lekkim bólem przy tym.. W domu zaraz nospa i lezenie ale nie przechodziło już byłam pewna że zaraz na ktg pojadę.. Ale całe szczęście przeszło... Uff już byłam lekko przerażona...
Paula kciuki za Ciebie i Franka oby szybko i sprawnie poszło..Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Paula no to najlepszy wymarzony prezent na dzien mamy bedziesz miec namacalny jak trza! brawo! czyli szorowanie podlog sprawdzilo sie u Ciebie ;--))
ja tam unikam slonca, pare dni temu malo nie odlecaialam w laz wieczorem jak nigdy
mielismy dzis jechac do Praktikera po pare drobnych czesci na naprwy do/po poludniu ale 28stop w cieniu za oknem to dziekuje nie ryzykuje, co by moj maz biedny zrobil jakbym mu na ul zemdlala, ehh lepiej przeczekac upal do wieczora pod wentylatorkiem a potem sie zobaczyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 14:54
evas lubi tę wiadomość