MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny

U mnie podobnie z opuchlizną. Puchną mi ręce i stopy od 3 dni, na pewno przez pogodę. Po za tym czuję się dobrze, choć coraz mi ciężej. Muszę częściej odpoczywać jak chodzę na spacerek. Ja za długo siedzę w jednym miejscu i potem wstanę, to ciągnie mnie i kuje w dole brzucha, zdarzy się też czasami pojedynczy skurcz. Brzuszek mam natomiast jeszcze w górze. Chciałabym urodzić w tym tygodniu, ale zobaczymy kiedy mała zażyczy sobie przyjść na ten świat.
Miłego wieczorku dziewczyny.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
topa42 wrote:Dziewczyny ja też nie mogę się doczekać. Mały może zrobi niespodziankę mężowi bo 18 czerwca ma urodziny
ale byłoby fajnie 
No to ja mam termin ustalony na 11 czerwiec i to są urodziny mojego męża
Chodzi całą ciąże dumny jak paw, że córa mu się urodzi w prezencie hehe , w prawdzie czuję że jednak będzie to szybciej , ale kto wie
-
nick nieaktualnyA ja bym najchetniej urodzila bez okazji,po prostu byle jak najszybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 19:53
Galanea, weronikabp, maggda, Tusia84, Duchess, monalisa, Limerikowo, MagdaO, ivv, Martynika, evas, eta lubią tę wiadomość
-
A ja za tydzień mam ciążę donoszoną i najśmieszniejsze jest to, że minęły mi twardnienia brzucha, raczej żadnych objawów nietypowych nie czuję. Nie chcę przenosić Kluski

Jutro odstawiam luteinę, może to coś zmieni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 19:58
-
Galanea wrote:A ja za tydzień mam ciążę donoszoną i najśmieszniejsze jest to, że minęły mi twardnienia brzucha, raczej żadnych objawów nietypowych nie czuję. Nie chcę przenosić Kluski

Jutro odstawiam luteinę, może to coś zmieni.
U mnie to samo czuje sie dzisiaj tak jakbym nie była w ciąży w ogóle i w nocy też sie nic nie działo
a luteine odstawiłam po kilku dniach od wyjścia ze szpitala , z tydzien już nie biorę ...
Galanea lubi tę wiadomość
-
Ja tez juz bym mogła urodzić. Wróciliśmy ze spaceru i strasznie mnie ciagnie do teraz. Moja ginka z poradni patologii powiedziała ze od przyszłej niedzieli mam chodzić na ok 1h spacery ale takim szybkim marszem ale zeby zadyszki nie dostac i sobie co wieczór robić lekką lewatywe no i sex sex sex póki czop nie odpadnie. Lewatywa podobno działa naskurczowo i ułatwia zejście małej w dół. Na dzień dzisiejszy to kurcze juz bym mogla zacząć stosować się do tych zaleceń
ale jeszcze tydzien moze dwa zaczekam zeby ten okruszek nabrał ciałka. Wiesiolek biore juz od 36 tc herbatę z liść pije od wtorku bo zapomniałam o niej
ale herbata wiem po sobie ze nie działa naskurczowo lecz wzmacnia macice i jak się juz zacznie poród to idzie sprawniej.
A wy co stosujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 20:52
-
a u mnie cisza, nic sie nie dzieje, zbytnio brzucho nie twardnieje, mala nie zeszla w dol i b spokojna po polud rusza sie dopiero po obiedzie jak jej sie chce w ogole, czop siedzi sobie dalej jak zaklety, nie chce mi sie seksowac a mezowi tak i badz tu czlowieku madry ;--)))))))))))))))))))))
Natalia czy stosujesz sposob z czekolada z orzechami na te Twoje nerwy?
wieksza to juz nie bedziesz na finale od paru kosteczek na nastroj ;--))
PolecamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:14
NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
ja cały dzień spędziłam na słoneczku
odpoczęłam sobie jak nigdy
Michałek padł już w samochodzie w drodze powrotnej a i tam miałam od niego odpoczynek bo się sam całkiem dobrze sobą zajmował
mąż pomagał na tyle na ile jeszcze miał sił przy kopaniu fundamentów. Marudziłam bo trochę nie podobało mi się jechać w takim dla nas okresie, ale w sumie na dobre wyszło bo sobie odpoczęłam 
tak czytam, że u Pauli coś zacznie się dziać
trzymam kciuki, żeby otrzymała największy prezent w dniu swojego święta
genialna data 
u mnie skurcze są częste, ale bezbolesne
dalej te bh
jutro jadę na morfologię a pojutrze na ktg
zanim się człowiek obejrzy a już piątek będzie 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:14
Limerikowo, Galanea, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:a u mnie cisza, nic sie nie dzieje, zbytnio brzucho nie twardnieje, mala nie zeszla w dol i b spokojna po polud rusza sie dopiero po obiedzie jak jej sie chce w ogole, czop siedzi sobie dalej jak zaklety, nie chce mi sie seksowac a mezowi tak i badz tu czlowieku madry ;--)))))))))))))))))))))
Natalia czy stosujesz sposob z czekolada z orzechami na te Twoje nerwy?
wieksza to juz nie bedziesz na finale od paru kosteczek na nastroj ;--))
Polecam
Proste ze stosuje
) poszlo w ruch pól czekolady na raz, biala z kokosem
juz teraz te pol tabliczki phi...
)
Sexowac sie z mezem masz!
to dzidziaka wywolasz
)
Powiedziala ta, ktora od tygodnia wywoluje dzidziaka bez skutku tym oto sposobem haha
)
Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
a ja bylam jednak po 5 na miescie, upal zelzal i tu duzy sukces ;--)), ale za dnia musialo dobrze dawac, jeszcze co prawda asfalt nie plynal
maz wskoczyl szukac w Praktikerze tego i owego a ja bum, na szopy do C&A i inne, a obkupilam sie ciut plus drogerie
maruda sie zrobila z tym kupowaniem ze mnie, bo nada oszacowac czy po porodzie rozmiar bedzie ok, ale kupilam jednak pare ciuszkow bo mysl jedna, ze potem to juz moge nie pojsc tak szybko i swobodnie jak teraz
po zakupach zasluzne cappucino i galeretka i zwedzilim pare str dodatku do gazety poz a tam uwaga: "w oczekiwnaiu na dziecko" - aktualny opis poz porodowek, cos Polna mizernie wyglada przy innych udogodnieniach w szpitalach :--((
bedziem dzis studiowac razem z mezem gazetke
a porobie fotki i rzuce na watek poznanski, moze sie komus przyda ;--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:28
Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
kurcze Natalia co to za seksio pod przymusem he he he
a widzisz i Franki i Karolki uparte od malego
jak bede w szkole wywolywane to tez nie pojda do tablicy ;--)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:27
NataliaK, ivv lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]