MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dzisiaj jakieś rozleniwienie.
Tusiu, odpoczywaj
Paula, ale byś miała prezent na Dzień Matki!
A pozostałe dziewczyny mają jeszcze szansę na Dzień Dziecka, zaś te z końca czerwca - na Dzień OjcaSame fajne terminy.
Paula222, Limerikowo, Tusia84, balonik, evas, eta, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Jakoś dziwnie się dziś czuję. Czuję duży napór na szyjkę, boli mnie kość łonowa tak, że każdy krok sprawia mi okropny ból. Mały przybiera dziwne pozy, brzuch mam bardzo nisko i bardzo wystający.
Chyba po kolacji pojedziemy na KTG i poproszę by lekarz mnie zbadał. Moja pani doktor jeszcze tydzień na zwolnieniu będzie, wiec dla własnego spokoju niech mnie ktoś obejrzy.Evelineq, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvas moze faktycznie lepiej sprawdzic co i jak, lepiej dmuchac na zimne
Eta ja dzis nie relaksuje sie z mezem bo mi dziala na nerwy, tak wiec ja u gory,on na dole, jeden dzien trzeba sie troche odseparowac z ksiazka w receevas, weronikabp, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeta wrote:ciesz sie Natalia że macie dwa piętra
ja na swoich 55 metrach to nigdzie nie ucieknę
) ale dobrze ze pieterko,jak wchodzi po schodach to slysze i wtedy udaje ze sie spie i mam swiety spokoj
) to moj dzisiejszy sposob na przetrwanie zlego dnia
)
Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
Evas i jak tam u Ciebie ?
Paula trzymam kciuki żeby akcja się rozkręciła
A mi wyszły czerwone kropki na dekoldzie jakieś uczulenie strasznie swędzi
Do tego od 2 dni mam mega dużo gęstego śluzu ! Nogi puchną, gorąco!
Moje ciśnienie 134/79 praca serca 99 - może takie być? Pierwszy raz mam takie wysokie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 17:48
-
Evas masz rację warto sprawdzić skąd takie odczucia u Ciebie...
Ja bez męża mąż w pracy, ale właśnie ucięłam komara i strasznie głodna się obudziłam, podbrzusze pobolewa... Ale zbyt szybka ta akcja to nie jestivv, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, kobietki. Ja wczoraj do południa popłakałam sobie, poużalałam się jak mi ciężko, gorąco, że Zuza od rana marudna i w ogóle wkurza mnie rozgardiasz w domu. O 13 wstał Dawid (odsypiał noc w pracy) zobaczył w jakim jestem stanie, szybciutko posprzątał bez gadania cały domek, ja tylko zajęłam się łazienką, bo wstyd mi było tak siedzieć z tyłkiem, gdy on się uwijał przy sprzątaniu. Zmienił mi nawet pościel w sypialni, mimo, że zmienialiśmy ją na początku tygodnia. Skwitował to tekstem, żeby mi się przyjemniej spało w "świeżej" pościeli. Później zadzwonił do swojej mamy, czy nie wzięłaby Zuzy na noc, żebym ja mogła sobie odpocząć. I zawiózł ją do teściowej, przed wyjściem na wieczór kawalerski. A ja zostałam samiutka, w czyściutkim domku, że mucha nie siada. Wzięłam odprężającą kąpiel, zjadłam dobrą kolację i resztę wieczoru spędziłam w pachnącej pościeli z książką... cisza, spokój, Zuza w dobrych rękach... o tak, tego mi było potrzeba
I jeszcze mi zrobił niespodziankę, bo wrócił około północy, w całkiem przyzwoitym stanieWięc raniutko odebraliśmy Zuzkę, zrobiliśmy sobie spacerek, razem upichciliśmy obiad i milusio spędziliśmy niedzielę, pogoda też o wiele dzisiaj łaskawsza, tylko 24 st., mimo, że w domu dalej duchota
Paula akcja nie za szybka, bo Franek czeka na Dzień MatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 18:13
NataliaK, Galanea, excella, Mucha, Tusia84, monalisa, alexast, maggda, Martynika, ivv, evas, eta lubią tę wiadomość
-
Martynika synuś cudny , gratuluję.
Paula trzymam kciuki aby szybko poszlo i abys jutro tulila tez swoje szczęście.
Limierinkowo ja też dziś nigdzie nie wychodzilam, przestałam od 11 do 16 bo cała noc latalam się czyścić i siusku do wc. Temperatura spadła za oknem wiec teraz sie zbieram i idziemy na spacer z psemLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Topa ciśnienie troszkę to pierwsze podwyższone ale bez alarmu kontroluj bo nie powinno przekroczyć 140/90
Ja jutro wizyta u mojego gina musi mnie wysłać do swojego szpitala na doplera i dokladne pomiary malej bo umrę z nerwów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 18:52
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Evas dawaj znac co sie dzieje!
Paula czekamy cierpliwie razem z Toba
Tusia relaksuj sie
Galanea ja to mam jeszcze po drodze kilka swiat...urodziny mojej mamy, urodziny moje moze w cos uda sie trafic (ja urodzilam sie w dzien ojca jako niezapomniany prezent)
Galanea, Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:Galanea ja to mam jeszcze po drodze kilka swiat...urodziny mojej mamy, urodziny moje moze w cos uda sie trafic (ja urodzilam sie w dzien ojca jako niezapomniany prezent
)
U mnie od pierwszego lipca zaczynają się imieniny po kolei w rodzinie, ale wolałabym nie dawać im w prezencie dziecka kosztem przenoszonej ciążyDuchess lubi tę wiadomość
-
Galanea wrote:U mnie od pierwszego lipca zaczynają się imieniny po kolei w rodzinie, ale wolałabym nie dawać im w prezencie dziecka kosztem przenoszonej ciąży
Doskonale to rozumiemja rowniez wolalabym kolo 4 czerwca miec juz malutka przy sobie.
Galanea lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Do tej pory miałam tyle energii, że góry mogłam przenosić a od przedwczoraj czuje się coraz gorzej: ciągle mi duszno, prawa ręka mi drętwieje tak że opuszków palców nie czuje, sił brakuje - każda czynność mnie męczy no i jest mi mega niewygodnie...A tu jeszcze niby 4 tygodnie!
A może Mała zrobi i nam niespodziankę, bo okazji ma wiele - 1 czerwca rocznica naszego ślubu, 3 - moje urodziny, 14 - urodziny mężusia...Galanea, alexast, Mucha, nutka, evas, eta lubią tę wiadomość