MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak u Evas w szpitalu i w waszych..
Ale mój gin mi mówił, że jeśli zacznie się coś przed skończonym 37 tyg to też mam nie jechać tu do nas do szpitala bo mimo iż dziecko da sobie radę to jednak to jest poród przed czasem i trzeba jechać do szpitala z oddziałem dla wcześniaków przystosowanym do tego..
No chyba, że główka w kroku to nie odeślą..
Nie wiem jak tam i dlaczego odesłali.. ale u nas jest tak jak napisałamLimerikowo, NataliaK, eta lubią tę wiadomość
-
Wracam ze spaceru a tu takie rzeczy...
Evas trzymam kciuki za Was, bądźcie dzielni z Bartusiem, mam nadzieję że jeszcze akcja się wyciszy i synio jeszcze troszkę pomieszka pod twoim serduchem
Paula mam nadzieję że w nocy coś ruszy
Limerikowo, Paula222, evas lubią tę wiadomość
-
Evas niech Bartus nie szaleje, wytlumacz mu ze zagoraco:)
Paula czekam na rozwoj akcii, zycze ci abys jeszcze tej nocy tulila swojego Franka.
Ja powiem wan , ze z dnia na dzien Hanka uciska mi tak na dole, ze normal az mnie paralizuje, nie jestem w stanie zrobić kroka. Skurczyki miewam dość długie nieprzyjemne, ale nie bolesne. Jutro mam wizytę przez te piatkowe skurcze na ktg. Sprawdzimy czy się mala obróciła i pewno jutro zapadnie decyzja co do porodu. Moze jeszcze majowa mama zostane:) oby corcia była zdrowa i nic jej niegrozilo. Jeziuuu jak to juz blisko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 22:01
Galanea, Limerikowo, Paula222, evas, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:a ja bylam jednak po 5 na miescie, upal zelzal i tu duzy sukces ;--)), ale za dnia musialo dobrze dawac, jeszcze co prawda asfalt nie plynal
maz wskoczyl szukac w Praktikerze tego i owego a ja bum, na szopy do C&A i inne, a obkupilam sie ciut plus drogerie
maruda sie zrobila z tym kupowaniem ze mnie, bo nada oszacowac czy po porodzie rozmiar bedzie ok, ale kupilam jednak pare ciuszkow bo mysl jedna, ze potem to juz moge nie pojsc tak szybko i swobodnie jak teraz
po zakupach zasluzne cappucino i galeretka i zwedzilim pare str dodatku do gazety poz a tam uwaga: "w oczekiwnaiu na dziecko" - aktualny opis poz porodowek, cos Polna mizernie wyglada przy innych udogodnieniach w szpitalach :--((
bedziem dzis studiowac razem z mezem gazetke
a porobie fotki i rzuce na watek poznanski, moze sie komus przyda ;--))Limerikowo lubi tę wiadomość
-
AISAK, my to jakoś razem musimy się trzymać
mamy obie Hanie i obie z terminem na 11 czerwiec
Czekam na wieści z jutrzejszej wizyty, ja mam KTG 30 maja dopiero i wtedy zapadnie decyzja... chyba że się coś zacznie dziac szybciej
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Wow takie tu akcje ! Evas ostatnio pisałaś która z nas wcześniej urodzi - pamiętasz? trzymam kciuki żeby było dobrze !
Paula sex z mężem to i skurcz się zaczną
Ja na razie odstawiłam luteinę i nie stosuję niczego - za tydzień będę myśleć co tu zrobić żeby urodzićA wy bierzecie magnez ? muszę zapytac mojego gina kiedy i czy odstawiamy magnez ?
evas lubi tę wiadomość