MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evas najważniejsze, że jesteście pod kontrolą lekarzy.. a co ma być to będzie.. oby Synek posiedział jeszcze troszkę u mamy
Weronika zobaczysz Pola wynagrodzi Ci wszystkie trudniejsze momenty w ciąży.. wiem, że to trudne ale postaraj się tak nie denerwować.. nasze skarby są już tak duże i odczuwają wszystko to co my.. a zapewne nie chcesz.. żeby Pola w brzuszku smuciła się razem z płaczącą mamą..
Dziś taki piękny dzień DZIEŃ MAMY:) Uśmiechnijcie się do swoich brzuszków.. do tych małych istot które są pod naszymi sercami lub już obok nas.. i można powiedzieć.. DZIĘKUJĘbo to właśnie to maleństwo kocha nas bezwarunkowo i czyni każdą z nas MAMUSIĄ najwspanialszą i najukochańszą
weronikabp, AISAK, evas, Mucha, monalisa, ivv, Evelineq, Galanea, eta, Agusia2312, vikus001, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Alexast, nie możesz się sama diagnozować i jeszcze przy tym zakładać najgorszą opcję.Idź do dermatologa i niech to obejrzy.W ciąży dzieje się z nami tyle rzeczy, że naprawdę trzeba brać poprawkę na różne "anomalie" i sprawdzać je u specjalistów.Myślę, że będzie dobrze, tylko się nie denerwuj
.
Evas, wysyłam mnóstwo pozytywnej energii, dobrze, że jesteś pod właściwą opieką, teraz zobaczymy co czas pokaże, ale zakończenie na pewno będzie szczęśliwe.
Ja wreszcie pospałam trochę w nocy, bo inne dzieci z sali były nad wyraz spokojne.Albo ja ich po prostu już nie słyszę.A Artur nie płakał, musiałam go tylko obudzić na jedzenie.Rano natomiast przeżyłam moją pierwszą "fontannę", he he, męża uczulałam, że siusiaka trzeba przykryć przy przewijaniu, a sama zapomniałam i Artur zrobił sobie prysznic
.Był mocno zdziwiony.
alexast, MonikaS, maggda, evas, Mucha, Niesforna, Tusia84, ivv, Galanea, eta, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
evas, paula- powodzenia! a ja mam dzis humor do d..y, jest dzien matki, niby mam dziecko, jestem matka mojego synka a Jego nie ma. Mija juz prawie rok a mnie to boli wciaz tak samo a w taki dzien jak dzis jest strasznie...
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Evas, trzymam kciuki aby Bartuś jeszcze troszkę posiedział. Na pewno bedzie dobrze, najwazniejsze ze teraz jestes pod dobrą opieką.
Weronika, nie smuć sie. Niedługo zobaczysz swoją śliczną dziewczynkę i zapomnisz o wszystkich smutkach.
Bedzie dobrze dziewczyny !
Ja wczoraj byłam tak zmeczona ze tylko raz wstalam na siku. Zwykle wstaje co dwie godziny.Mam nadzieje ze dzis bedzie dobry dzien. Jak na razie leże w lozku z synem i nie mam zamiaru wstawać, musze sie do niego troche poprzytulać w taki dzien, bo za.kilka lat już moze nie chciećweronikabp, evas, eta lubią tę wiadomość
-
HEJKA - MAMUŚKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!
Evas to czekamy spokojnie dobrze że jesteś pod dobrą opieką.
Weronika dziś będzie lepszy dzień !
Ja do toalety wstawałam co pół godziny -szok mam już tego dosyć !evas, weronikabp, Mucha, Evelineq, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Karolina strasznie mi przykro... nie wyobrażam sobie jaki to ból po stracie dziecka.brakuje mi słów... teraz będziesz musiała zebrać się w sobie i uśmiechać się dla swojego drugiego maleństwa
trzymaj się cieplutko
:*
Evas super, że traiłaś na specjalistów i ludzi odpowiedzialnycho takich to ostatnio coś trudno... nie martw się tylko - dzidzia już jest wystarczająco duża więc będzie dobrze
czekam na dobre wieści
Paula - jak się czujesz?
ja zaraz muszę synka zagonić do wanny i wybierać się na badania krwi... a najpierw poszukiwania ubrań - kompletnie nie mam się w do ubrać a nie ma sensu już kupować czegokolwiek bo przecież byle do końca tygodnia wytrwać...evas, Mucha, Galanea, eta, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Gratuluję synka Artura Martynika, jest przepiękny i z niecierpliwością oczekuję opisu porodu.
Karolina1990 - nie jestem w sobie wyobrazić co czujesz, to musi być dla Ciebie bardzo ciężkie.
Evas mam nadzieję, że Bartuś jeszcze trochę poczeka z przyjściem na świat.
Tusia84 - my też wózka jeszcze nie mamy. Chcieliśmy kupić 1 czerwca ale chyba ruszę z tym szybciej.
Alexast - najlepiej jak pójdziesz do dermatologa, jak poradziła Martynika. Może jakiś hormon tak zadziałał. Mojej matce po porodzie (musiała mieć cc ze względu na biodra) wypadły prawie wszystkie zęby, a tuż przed ciążą miała wszystkie porobione. Tylko u niej to wynik kolejnej narkozy i dramatycznego osłabienia organizmu. Zęby nie odrastają a włosy jak najbardziej.
Paula jak tam?
Dziewczyny od piątku bardzo dziwnie się czuję. Jestem niespokojna. Nawet nie mam słów, żeby opisać ten stan. Zdarzają się bóle miesiączkowe ale rzadko. Dzisiaj rano dostałam biegunkę i zaatakowały mnie wymioty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 08:25
evas, Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Evas trzymaj sie tam w dwupaku jak najdluzej
Paula pewnie juz w szpitalu bo chyba sie nie odzywala?
Weronika nie denerwuj sie przeciez mierzyl Ci to Afi kilka razy i chyba na koncu bylo ok? Spokojnie jestes pod opieka!
Mamusiom ktore juz maja malenstwa przy sobie szczesliwego Dnia Matki...ukochajcie swoje malenstwa! Tym ktore jeszcze czekaja zycze zeby spoznionymi prezentami byly zdrowe malenstwa urodzone w odpowiednim momencieevas, weronikabp, Evelineq, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Przespałam się trochę, bo noc była pełna wrażeń. Teraz czekam na śniadanie i obchód. Mam nadzieję na USG, bo martwię się wagą Bartusia. Oby miał powyżej 2,5 kg.
Skurcze nadal są, ale nie tak często jak w nocy, oby tylko wody nie zaczęły odchodzić, bo wtedy to już do porodu.
Wszystkiego najlepszego Wam życzę w tym najpiękniejszym dla nas dniu.
Smutno mi tylko, że nie mogę być dzisiaj ze swoimi starszymi synkami.Limerikowo, MonikaS lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Przespałam się trochę, bo noc była pełna wrażeń. Teraz czekam na śniadanie i obchód. Mam nadzieję na USG, bo martwię się wagą Bartusia. Oby miał powyżej 2,5 kg.
Skurcze nadal są, ale nie tak często jak w nocy, oby tylko wody nie zaczęły odchodzić, bo wtedy to już do porodu.
Wszystkiego najlepszego Wam życzę w tym najpiękniejszym dla nas dniu.
Smutno mi tylko, że nie mogę być dzisiaj ze swoimi starszymi synkami.evas lubi tę wiadomość
-
Evast trzymaj brzusio chociaż jeszcze z tydzien
Martynika synuś w ten sposób pewnie uczcil Dzień Matki
Karolina ja ronilam kilka razy i do dziś boliale nie wyobrażam sobie straty dziecka. Teraz jesteś solenizantką
Usmiechni sie di brzusia
Topa znam ten ból wstawania w nocy
Nalka objawy jak przed akcjąmoże coś się rusza.
Alexas to napewno sprawka hormonów idz do lekarza. Nie diagnozuj się sama bo zwariujesz tyle przyczyn znajdziesz.
Weroniczko trzymam kciuki kochana.
Wszystko porobilam obiad przygotowany don posprzatany. Moge isc spac bo od po 2 nie śpię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 08:50
weronikabp, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Karolinko myślę, że nie ma nic gorszego niż strata dziecka
Życzę Ci aby Twoja Perełka zesłała na Ciebie i Twoją rodzinę, a przede wszystkim na córeczkę dużo szczęścia, zdrowia i miłości
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Matki!Nie zapomnijmy tylko o swoich
weronikabp, evas, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Matki
dla wszystkich które są w szpitalu trzymam & za dobre wieści, a dla tych które chcą już rodzic życzę aby w końcu akcja się zaczęła
Ale dzisiaj jestem radosna w końcu rozstawiamy łóżeczko Zuzievas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Nalka, ja wczoraj rano tez 2 razy odwiedziłam toaletę, a zazwyczaj mam zaparcia. I też dziwnie się czułam. Czasem to jest objaw zbliżającego się porodu.
Trzymam kciuki by to było to, bo u ciebie ciąża juz donoszona.
Maluszki chyba nam chcą zrobić prezenty na Dzień Matki -
hej Dziewczyny
3mam kciuki za szpitalne Mamuski:*
u nas dzis koszmarnie duszno myslalam ze padne na dworze!
Moja córa pojechala na wycieczke z przedszkola o 6:30 juz wstala i sie pakowala:D ja sie biore za sprzatanie zmywanie i gotowanie
zycze Nam Wszystkim zebysmy zniosly dobrze te upaly chociaz to trudne
buziaki dla Kazdej :*
evas, Limerikowo lubią tę wiadomość