MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia może celowo zbadali Cię mniej delikatnie... jak ja leżałam w szpitalu to kobietki co przychodziły po 38 tyg. czy dalej to brali codziennie albo 2 razy dziennie na badanie i traktowali konkretnie szyjkę.. żeby ruszył się poród.. i tak się zmieniały bo faktycznie działało to na nie.. szczególnie jak Pani ordynator je badała
haha baba dla baby mniej delikatna, a co się będzie szczypała..
Może i u Ciebie to coś ruszyNataliaK, weronikabp, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:I dopiero teraz nadrobilam
)
Bankierka gratuluje) MagdaO zostalysmy same na polu bitwy na 2 czerwca
Karolina i Paula, tuz tuz...) trzymajcie sie
)
Weronika,coz moge powiedziec,moze ginka ma jakis inny godny polecenia szpital?? Bo ja widze ze wala w standard kilka dni co by koszty zostaly zwrocone i wszystko... jakas masakra po prostu..NataliaK, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Natalia może celowo zbadali Cię mniej delikatnie... jak ja leżałam w szpitalu to kobietki co przychodziły po 38 tyg. czy dalej to brali codziennie albo 2 razy dziennie na badanie i traktowali konkretnie szyjkę.. żeby ruszył się poród.. i tak się zmieniały bo faktycznie działało to na nie.. szczególnie jak Pani ordynator je badała
haha baba dla baby mniej delikatna, a co się będzie szczypała..
Może i u Ciebie to coś ruszy
No mnie dzis badali 2 razy,bolalo jedno i drugie badanie, jesli ma cokolwiek pomoc to licze na to ze wlasnie to bedzie to)
Powiem Wam ze tu 99% kobitek sa po terminie... masakra jakas.
Tusia84, Duchess, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:No mnie dzis badali 2 razy,bolalo jedno i drugie badanie, jesli ma cokolwiek pomoc to licze na to ze wlasnie to bedzie to
)
Powiem Wam ze tu 99% kobitek sa po terminie... masakra jakas.
Ja chyba ubije mojego doktorka jak dotrwam do terminu albo co lepsze przenoszępo co było to całe panikowanie i leżakowanie, tabletkowanie
Dzisiaj stwierdził, że nie spotkamy się już po jego urlopie jednak miał taki jeden czy dwa przypadki... że już z rozwarciem na 3 czy 4 cm chodziły 2-3 tyg i oksy na nie nie działałoweronikabp, evas, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Ja dziewczyny nie mialam kilka dni internetu i strasznie ciezko was nadrobic.Gratulacje dla swiezo upieczonuch mam.U mnie nie zapowiads sie na przedwczesny poröd.szyjka dluga zamknieta brak skurczu.Ale jest mi juz bardzo ciezko
Limerikowo, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu leżakowanie było Ci potrzebne kochana
a teraz cóż wola Nieba
Moja córunia niech kilka dni zaczeka az Tatuś wydobrzeje, ale od Niedzieli może wychodzić Nasz Skarb Najdroższy.
Mati - trzymaj się, już bliziutko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 19:43
Tusia84, evas, Ala29 lubią tę wiadomość
-
A oczywiście zapomniałam Wam napisać jak się zdenerwowałam.. Zamówiłam przez internet ze sklepu wózek i było napisane, że dostępność od 3 do 5 dni.
Po chwili dzwoni do mnie Pani i mówi: Czy wiem, że wybrany przeze mnie kolor na białym stelażu będzie dostępny pod koniec czerwca.. Ja mówię jak to?? Ona, że mają wszystkie kolor prócz tego.. Obdzwoniłam wszystkie hurtownie w których mają te wózki i wszędzie ten kolor będzie pod koniec czerwca!!! ZMÓWILI SIĘ!!!
Jak wreszcie wybrałam wózek który mi się podoba to nie mogę go kupić.... buuuLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Mati, dobrze że u Ciebie wszystko w porządku.
Tusia, za chwilkę możemy rodzić i wiadomo, że każdej jest ciężko na końcówce i wolałaby rodzić w 38, a nie w 42 tygodniu.
Weronika, to trzymaj Polunię do niedzieli, a potem zapraszam na ŻelaznąTusia84 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj u synka w szkole był dzień Mamy i Taty i wchodzę do sali.. a jedna mama OOOO JEZUUUU! ja mówię co się stało.. a ona jaki brzuch ?? ostatnio jak Panią widziałam nie był taki.. hahaha
I już wszystkie nauczycieli i ludzie zaczynają dopytywać
JESZCZE NIE URODZIŁAŚ!!! hehe NIE! jak widać..evas, weronikabp, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
maggda wrote:u mnie ludzie mówią ze mam brzuch na 4-5 mc i wielkie oczy robią jak mowie ze to już 8 prawie 9
Tusiu zmienisz imię na liście na Zuzie?bo mąż jak widzi to się wkurza ze to nie jest Julka
Madzia Evas prowadzi listęjestem pewna, że zaraz zmieni
maggda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevas wrote:Weronika, to trzymaj Polunię do niedzieli, a potem zapraszam na Żelazną
No ale ja na porodówkę nie na patologięZobaczymy kiedy Cię wypuszczą, możemy się jednak minąć. Mam nadzieję, że jak będziesz jechać na poród też będzie miejsce.
Tusiu i co z tym wózkiem w końcu skoro nie jest dostępny? -
weronikabp wrote:No ale ja na porodówkę nie na patologię
Zobaczymy kiedy Cię wypuszczą, możemy się jednak minąć. Mam nadzieję, że jak będziesz jechać na poród też będzie miejsce.
Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie wiem co u Was od wczoraj, nie mam czasu zaglądać póki co.
U nas malutki remont m. in przemeblowanie w sypialni. ciężko było, trochę ciasno mamy, ale będzie super
łóżeczko skręcone, przewijak. M ma urlop i teraz dni lecą niemożliwie. cały dzień coś robię i padam, dnia brakuje
pogorszyły mi się wyniki krwi nieco, w piątek wizyta i zobaczymy. no mam np tak, że
hemoglobina 11,4
krwinki czerwone spadły 3,69
krwinki białe wzrosły do 12,4
nie wiem, może któraś z Was ma podobne wyniki i są ok?
do babci nie dzwonię, bo jest już po operacji, a guz w piersi okazał się średnio złośliwy
przy okazji mój M chyba ma anemię, bo robił sobie badania ze mną.
jutro remontu cd
strasznie swędzi mnie brzuch!!!
pozdrawiam dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:37
evas, sunset, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Monaaa, wydaje mi sie że hemoglobina na takim poziomie jest całkiem dobra. Moja pani doktor mówi, że jak na ten etap ciązy to ok. a też mam mniej więcej na tym poziomie. Oczywiście cały czas biorę żelazo i witaminy.
monaaa, Limerikowo lubią tę wiadomość