MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze tak sie martwie bo my mamy 2 godz jazdy samochodem do Poznania bo u nas nie chce rodzic i tak sie zastanawiam czy jak sie cos ruszy to zdazymy dojechac co myslicie dziewczyny szczegolnie te ktore juz rodzily??
Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Agusia2312 wrote:jeszcze tak sie martwie bo my mamy 2 godz jazdy samochodem do Poznania bo u nas nie chce rodzic i tak sie zastanawiam czy jak sie cos ruszy to zdazymy dojechac co myslicie dziewczyny szczegolnie te ktore juz rodzily??
Jeśli wszystko przebiega prawidłowo w trakcie porodu, to spokojnie dojechałabyś i nawet dalej, jednak nigdy nie możemy przewidzieć co się wydarzy i w jakim momencie się zorientujesz że to już i wyruszysz w podróż... Ja osobiście bym nie zaryzykowała, bałabym się, chociaż zdaje sobie sprawę że w 2 godziny to ja nie urodzę :)Lepiej być pod opieką ...Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
No i jest decyzja, wychodzimy dzisiaj do domu
Pani doktor wyznaczyła mi trasę spacerów:
łóżko - łazienka - łóżko
Żadnego gotowania i sprzątania, a już o wychodzeniu z domu nie ma mowy. I tak przez najbliższe 2 tygodnie, potem mogę robić co mi się podoba.Evelineq, Limerikowo, ivv, eta, NataliaK, nutka, maggda, Agusia2312, sunset, weronikabp, Paulina1986, Galanea, Niesforna, Modelka, Tusia84, MagdaO, monalisa lubią tę wiadomość
-
Agusia mysle, ze to czy zdazysz do Poz na porod to zalezy od fazy zaawansowania Twego porodu oraz kierunku z ktorego i godziny o ktorej bedziesz wjezdzala do city, ja np kierunek od Suchego Lasu od str Szczecinka rano kolo 9 jak jade to zawsze klne-straszne korki przez male miejscowosci, auto za autem plus potem swiatla -sprzeglo/jedynka w kolko, postep 1 metr plus
wez tez pod uwage ze jak bedzie jakas odpukac kolizja to tez roznie moze byc, wtedy or razu tel i erke wolaj stojac w korku, erka sie przebije do WasAgusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNalka wrote:No wiem, wiem kochana, że trzymasz kciuki i starasz się wspierać nas wszystkie na duchu.
zaraz będziemy Ciebie dopingować na porodówce.
Evas a co z tymi przysiadami?nie robisz,zeby zostac na Zelaznej?
Nalka, evas lubią tę wiadomość
-
tak sobie sprawdzam czy zdjęcie wkleja się od razu na forum czy jako link (taka trochę niewyedukowana jestem w tym zakresie)
a na zdjęciu moja Weronisia jak miała 9 dni
eta, Nalka, NataliaK, alexast, excella, nutka, maggda, evas, Limerikowo, Agusia2312, Evelineq, weronikabp, Paulina1986, Galanea, Martynika, Modelka, Tusia84, MagdaO, monalisa lubią tę wiadomość
-
Evas no to super, oszczędzaj się w domku.
Kobity, dalsza część czopu nie odpadła(w sensie nie zauważyłam tego), ale coś mnie dzisiaj czyści jak tylko coś zjem. I jakieś przeczucia mam, mam nadzieję nie złudne.
Zaraz wstawiam osatatnie pranko Gabrysiowe, wieczorem po ostatnie rzeczy do sklepu skoczę i przed snem jeszcze go powyganiamy. I zobaczymy czy moje przeczucia mają rację bytu.
No i śluz wodnisty jakiś się zrobił, że czuję cały czas mokro. Aczkolwiek wody to nie są raczej, bo nie aż tak mokro.ivv, Nalka, Limerikowo, evas, eta, Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:Dziewczyny przyszła dzis paczka z karuzelą Tiny Love:) Mielismy jeszcze nie kupowac ale mój mąż to taki w gorącej wodzie kąpany
Oto ona: Ale dodam że my kupowalismy uzywanąStan bardzo dobry wogóle nie zniszczona, i za połowe ceny
A propo truskawek , ja już mam takie duze, pysszne i czerwoniutkie w ogródku:)Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
NataliaK skurcze wspierające masz jak w banku. Ale najpierw podeśle trochę Pauli, tylko coś nie chcą działać.
Musicie pomóc dziewczyny! Dzisiaj wszystkie skupiamy się na swoich skurczykach i przekazujemy je Pauli.
Ivv przepiękna córcia. Rozpływam się nad tą fotką.ivv, evas, eta lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Poprosze rowniez o skurcze wspierajace
Evas a co z tymi przysiadami?nie robisz,zeby zostac na Zelaznej?
Limerikowo, NataliaK lubią tę wiadomość
-
u mnie alarm odwolany nic juz nie leci ufff ;--))
Nutka mego meza tez dzis "czysci" jesli to Cie pocieszy,a to samo prawie jedlismy wczor w sumie restuaracji, ale u niego to na stres raczej w zw z dzis. nerwowa sytuacja zakrwawienia po wizycieweronikabp, monalisa lubią tę wiadomość
-
Margotka mi wg mej ginki min 4 ruchy na h, jak 8 i plus to ok, dziecko juz zaczyna miec ciasnawo w brzuszku
jak nie wyjdzie to licz kolejna godzine, masz moze podrecznego dopplera do tetna/ruchow?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:36
-
nick nieaktualnyEvas wez sobie na wszelki wypadek obczaj jakis dodatkowy szpital w Wawie
tak na wszelki wypadej,zeby Cie nie odeslali gdzie popadnie... ja obecnie leze na Solcu i jest naprawde opieka super,warunki tez ok
i tez mam 2 opcje do szpitali bo wiadomo ze z miejscami bywa roznie...
Limerykowo a mnie znow zalewaja brazowe plamienia. Albo jestem taka delikatna,albo cos sie dzieje. Oby to drugie,bo delikatna nigdy nie bylam hahahaLimerikowo, evas, eta, monalisa lubią tę wiadomość