MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelineq wrote:Kochana wchodzisz na http://pl.tinypic.com
Wybierz plik ze zdjęciem, rozmiar: message board , i kliknij prześlij teraz, byc może pojawi sie napis do przepisania w ramce to trzeba przepisać, jesli nie to zdjęcie załaduje się na serwer automatycznie, i wyskoczy kilka kodów z których wybierzesz: Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych - skopiuj ten kod z ramki i wklej w wiadomościMam nadzieje że sie uda
Widziałam że MonikaS juz mnie uprzedziła,obie jak widac z niecierpliwościa czekamy na fotke twojego synusia
Dziekuje Ci bardzo za pomoc -
nick nieaktualnyBankierko, u mnie sie nie wyświetla na ipadzie. Sama chce wypróbować te stronę do wysyłania zdjec z tel, żeby moc Wam przesłać zdjęcie Poli ze szpitala.
Ostatni element układanki)
Ciekawe czy to sie wyświetliWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 18:44
Nalka, eta, Galanea, Limerikowo, NataliaK, Tusia84, nutka lubią tę wiadomość
-
Noo jest słodki. Ma bujną czuprynę
. Boże jaka jestem szczęśliwa, że mamy to za sobą. Wczoraj pierwsza kąpiel i pierwsza noc w domku. Budzi się tylko do karmienia co 3-4h. Karmie piersią.
Życzę Wam szybkiego rozwiązania najlepiej przed terminem.
weronikabp, Nalka, eta, excella, Galanea, sunset, Limerikowo, ivv, nutka, Ala29, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁo jejku Jaka ogromna fota sie wkleiła, sorry, 1 raz próbuje te stronę, muszę poszukać gdzie sie zmniejsza zdjecia
uff chyba zmniejszyłam, ale Twoja fotka Bankierko nadal u mnie niewidoczna, ciekawe czemu.
Udało mi sie otworzyć Twoj link - śliczny Synuś i jakie fajne włoskitylko całować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 18:48
-
eeee na fotosik.pl sprawniej
u mnie też się zdjęcie małego nie wyświetla na forum, ale sobie w drugim oknie otworzyłam
po spaghettitakie sobie wyszło, ale reszcie rodzinki smakowało więc ok
może ja znowu wybrzydzam
Bankierka fajniutki
Paula jak tam sytuacja? -
nick nieaktualny
-
jak bedzie Was Kobiety łupalo jak mnie dzis kregoslup nad pupa to polecam gel z kasztanowca uwaga ..do nog, dziala/lagodzi łupanie idealnie ;--))
nie ma jak to domowe sposoby ratuj sie kto moze hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 19:48
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny