MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Z innej beczki. Weszłam sobie na informacje z mojego miasta i zobaczcie co mnie rozbawiło hihihi
to jest plan warsztatów pt. Tydzień Promocji Karmienia Piersią
W sobotę (31.05) w parku obok Akcentu ZOO: Krąg Opowieści Laktacyjnych, a w niedzielę (1.06) o godz. 12.00 - na placu przed Teatrem Węgierki - odbędzie się flashmob "Karmiące cyce na ulice."sunset, nutka, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
sunset wrote:Szkoda tylko że w tym czasie będziesz w szpitalu. Wyślij męża i potem zdaj relacje
szkoda, że nie mogę tego zobaczyć
ten flashmob może być niezły
intrygujący jest ten krąg opowieści laktacyjnych - wyjątkowo przypadł mojemu mężowi do gustu hehe
mówię dla męża o Twoim pomyśle a ten, że chętnie pójdzie cycki poogląda
no nic, wyłączam kompa bo mąż mnie zgania z kanapy - chce łóżko posłać
śpijcie smacznie i do jutra paWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:17
sunset lubi tę wiadomość
-
Ja jestem i czytam, ale jakos nie mam weny pisac.
Od dzisiaj nie biore juz luteiny, jeszcze tydzien i zobaczymy co sie bedzie dzialo, ale nie widze niczego co by wskazywalo na nadchodzacy porod...poczekamy, zobaczymy.Tusia84, weronikabp, Galanea, Limerikowo, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
czekajajaca wrote:Dziewczyny mam pytanie z innej beczki.
Jakie macie fotele- krzesła do karmienia? Jeszcze nic nie mam, a nie wiem na które warto zwrócić uwagę. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Fotela dla siebie nie mam,, bo nie mamy miejsca. Dla dziecka mam po brata córkach(jedna z niewielu nieróżowych rzeczy jakie miały:P) taki zwykły, obity ceratką, składany.Ala29 lubi tę wiadomość
-
Mucha wrote:Ja jestem i czytam, ale jakos nie mam weny pisac.
Od dzisiaj nie biore juz luteiny, jeszcze tydzien i zobaczymy co sie bedzie dzialo, ale nie widze niczego co by wskazywalo na nadchodzacy porod...poczekamy, zobaczymy.
W pon. odstawiłam luteinę i po dwóch dniach pojawiły się twardnienia brzucha
Paula - jak u Ciebie??weronikabp, Mucha, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Donoszona
Mogę już rodzić, Młody na start proszę
No i od miesiąca już nie tyję, a nawet lekko schudłam. Ale pytałam się położnej i to jest zupełnie normalne na tym etapie ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 07:02
excella, alexast, monalisa, balonik, weronikabp, Mucha, Niesforna, Galanea, eta, Agusia2312, Tusia84, monaaa lubią tę wiadomość
-
Modelka wrote:Donoszona
Mogę już rodzić, Młody na start proszę
No i od miesiąca już nie tyję, a nawet lekko schudłam. Ale pytałam się położnej i to jest zupełnie normalne na tym etapie ciąży
Super !
Ja za tydzień mogę rodzićteż już bedzie donoszona
weronikabp, Agusia2312, Modelka lubią tę wiadomość
-
Ja już spakowana. Mąż poszedł z psem i zaraz wyruszamy. Bardzo się stresuję
nie lubię niejasnych sytuacji. No nic wszystkiego dowiemy się na miejscu. Mam nadzieję że żadnych problemów nie będzie. Trzymajcie kciuki. Odezwę się jak będę coś wiedziała.sunset, monalisa, weronikabp, Galanea, Limerikowo, eta, vikus001, Agusia2312, evas, MonikaS, maggda lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny kurde ciezko nadrobić was po jednym dniu.
Wyniki odebrane GBS ujemny pozostale tez ok
Wczoraj od 20:07 do 23 mialam regularne skurcze od 17 do 7 minut i juz sie cieszylam ze akcja sie rozkręca no ale weszlama do wanny aby zrobić porządek "tam na dole" i co i dupa ;/ skurcze ustapily. Skurcze zaczely się po uwaga czopkach glicerynowych bo mam mega problem z zaparciami az mi lzy z bólu leca jak siedze na "tronie". Najpierw sie czyscilam , a teraz od paru dni musze czopki stosować zeby nie przeć na wc, a jak juz pisałam wcześniej ze co prawda lewatywa sprzyja skurczą to mysle ze czopki tez.
Kurcze mam ciemny mocz musze kupić pojemnik i jutro do szpitala zanieść niech sprawdzą czy znowu jakaś infekcja sie nie szykuje.
Alexas kochana nie stresuj sie na zapas.
Weronika ciesze się ze jesteś juz w domu choć teraz bede sie martwić aby się nie nasiliły zawroty.
Dziewczyny super zdjecia dzieciaczkow mala Weronika rozkoszna.
Banierka synuś boski male czarne cudo.
Martynika do domu!!!!!
Ale nie widze co z Paula chyba ze cos przeoczyłam.
Modelka gratuluje donoszonej ciazy i obys szybko urodziławeronikabp, Limerikowo, eta, Agusia2312, evas, Martynika, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak sobie mysle czy nie po wit.c biore bo m sie przeziebil ,psika , kaszle ,smarka, a po porodzie psiknac czy kaszlnac to bol masakryczny na rane.
Kurde ale mi sie spać chce chyba sie poloze bo ledwo na oczy widzę hihi ale ze mnie leniuszek ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 07:55
-
nick nieaktualnymonalisa wrote:Weronika mamy prawie ten sam termin ty 17 ja 14 . Tez na początku mialam 17 ale lekarz sie pomylił w obliczeniu na pierwszej wizycie
ale wierzę w moją córeczkę, że niebawem zechce się do nas przytulić, prosimy ją o to bardzo
-
Dziendobry w ten pochmurny dzień
Ja właśnie zbieram się na usg. Mam nadzieję, że z małym wszystko w porządku. No i się okaże czy mogę rodzić sn, czy czeka mnie cc.
Ehh stresik...
Trzymajcie się i miłego dnia wszystkimweronikabp, Galanea, Limerikowo, eta, Agusia2312, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Czesc mamusie
Od wczoraj myslalam ze mnie puszcza do domu,cisnienie a nawet niedocisnienie...czekalam na obchod a tu coz. Afi 7,jutro pierwsza proba oskytocynowa...Limerikowo, NataliaK, eta, vikus001, Galanea lubią tę wiadomość