MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, nie czytalam wad od niedzieli bo bylam na wsi bez dostepu do internetu i z kiepskim zasiegiem na komorce. Kto urodzil oprocz bankierki (gratulacje jest sliczny!) ?
Ja mialam dzisiaj regularne skurcze przez 4 godziny a potem doszly do tego bole krzyzowe. Wracałam sama autem i mialam lekkiego stresa ze to porodale jak tylko weszlam do domu zeby wziac prysznic i jechac do szpitala to wszystko mi przeszlo! Mala tez byla malo ruchliwa przez caly dzien, ale teraz szaleje. W piatek mam wizyte to sie dowiem czy cos ruszylo na dole
alexast, eta, Agusia2312, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
czekajajaca wrote:Dziewczyny mam pytanie z innej beczki.
Jakie macie fotele- krzesła do karmienia? Jeszcze nic nie mam, a nie wiem na które warto zwrócić uwagę. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
My mamy dwa (oba dostaliśmy) i dwa się przydały
Jak Weronika jeszcze nie siedziała zbyt stabilnie to była w odchylanym tego typu
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-caretero-magnus-gratis-i4241154559.html
a teraz je dokładnie w takim:
http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dziecka/tchibo-wysokie-krzeselko-ze-schodkiem-rozowe-32694.html
Wg mnie to drugie fajniejszeOdchylane stoi w kącie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:01
weronikabp lubi tę wiadomość
-
My mamy takie krzesełko:http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4245251377
Tak jak pisze Ivv, dobre jest jak dziecko jeszcze nie siedzi stabilnie.
Mamy też takie zwykle z Ikeii, ale rzadko uzywamy.
Bankierka, gratulacje. Cudny Maluszek. Zakochać sie można.
Objadłam sie arbuzem i mogę iśc spacweronikabp lubi tę wiadomość
-
excella objadłam się truskawkami i właśnie dlatego nie mogę spać
ps. Weronika znowu kaszle!!! Masakra jakaś z tym żłobkiem
Miłego wieczoru, nie piszcie za dużo, bo nie dam rady was nadrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:18
excella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy kupujemy bloom fresco, Jest praktyczne bo od 3 miesiąca do kilku lat, zdrowe dla dziecka i podoba nam sie wizualnie. Kupujemy za granica, w Polsce podobnie jak było z wózkiem ceny mocno zawyżone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:26
Tusia84, eta, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Bankierka gratulacje jeszcze raz! Synek śliczny!
Ja właśnie sprawdziłam swoje wyniki, które ostatnio robiłam. Mocz najlepszy od początku ciąży, morfologia w normie, obniżony troszkę wskaźnik aptt ale nie wiem co to znaczy. Muszę dopytać jutro gina.
A najważniejsze, że gbs ujemny! Uhhh!
Idę dziś już spać bo jakas zmęczona jestem, a rano pobudka i usg. Zaczynam się chyba denerwować...
Miłej nocki dziewczyny
A Paula i Natalia rodzić proszę! Oczywiście szybko i bezproblemowoweronikabp, NataliaK, nutka, Galanea, Modelka, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyivv wrote:Weronika była taka bajka Jetsonowie
tak mi się jakoś skojarzyło jak zobaczyłam ten fotelik
Fajny
a teraz czas na senDobranoc!
Widziałam je na żywo, jest naprawdę fajne i wygodne, na początku jest przechylane do kołyski a starcza spokojnie do 6,7 roku życia aż dziecko dorośnie do normalnego krzesła.Limerikowo, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiesforna wrote:Bankierka gratulacje jeszcze raz! Synek śliczny!
Ja właśnie sprawdziłam swoje wyniki, które ostatnio robiłam. Mocz najlepszy od początku ciąży, morfologia w normie, obniżony troszkę wskaźnik aptt ale nie wiem co to znaczy. Muszę dopytać jutro gina.
A najważniejsze, że gbs ujemny! Uhhh!
Idę dziś już spać bo jakas zmęczona jestem, a rano pobudka i usg. Zaczynam się chyba denerwować...
Miłej nocki dziewczyny
A Paula i Natalia rodzić proszę! Oczywiście szybko i bezproblemowo
Niach niach ^^ z takim dopingiem Franek wyleci jak z procy
?...Poki co leniwiec pospolityevas lubi tę wiadomość
-
Nalka wrote:Pobolewa mnie brzuchol cały dzień. Mała coś dzisiaj bardziej leniwa niż zwykle. Naczytałam się w internetach o tej hipotrofii i łeb mi spuchł dosłownie. Idę pooglądać porody.
Ja juz wole o tym nie czytać, bo też świruje jak mała dłużej sobie pośpi i trzęsę brzuchem żeby ją obudzić. A ma dni ze jest bardzo leniwa. dobrze że mam zafarbowane włosy bo pewnie przybyło sporo siwych...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:50
-
swoją drogą kupiłam farbę do włosów a teraz zaczęłam sie zastanawiać czy pomalować hehe kobieta zmienną jest
wczoraj się rozmyśliłam, dzisiaj już znowu się zastanawiać zaczęłam, może jednak jutro pomaluję. Jeszcze nigdy nie malowałam na jasno heheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:05