MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvikus001 wrote:Ja rowniez podwijajalam a mi kazdy mowil ze trzeba wymywac octeniseptem wokol i tyle. Weronika moze dwa razy sypnelam tym puderkiem a powoedz mi normalnie mozna go do pupy rowniez uzywac jak by cos bylo nie tak tak?
puder jest przeznaczony do gojenia/wysuszania ran, w instrukcji jest napisane, że na przykład na poranione sutki też mozna, o dupce nie piszą, dupka jest odparzona raczej, wtedy sudocrem lub alantan.evas lubi tę wiadomość
-
Hejka. Ja teraz z zakupów wróciłam i zdążyłam Was nadrobić
Co do kłucia w kroczu to dziś w sklepie aż musiałam się zatrzymywać bo miałam dosyć mocne, brzuch twardniał ale nic po za tym. Wszyscy mi wróżą że w wekend urodzę a ja bym wolała urodzić po 6 czerwca bo wtedy jest ciąża donoszonaLimerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Martynika trzymaj się dzielnie.. wiem, że łatwo się pisze, a mama przeżywa wszystko co związane z jej maleństwem.. Ja leżałam z Kuba i z Hanią po 5 dni i wydawało mi się, że to wieczność.. życzę Ci dużo siły.. dobrych wyników i szybkiego powrotu do domku
vikus001, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:Mi brat wróży, że urodzę 14 czerwca. Twierdzi, że był pewny od początku co do płci, to i data będzie trafna
Nie wiem skąd to wziął, ale to jeszcze kawał czasu
Galanea lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Weronika, przepiękny ten pokój, masz styl!
Miałam dzisiaj konsultację anestezjologiczną, zostałam zakwalifikowana do znieczulenia podpajęczynówkowego. Ale zmartwiłam się nieco, gdy usłyszałam, że cięcie będę miała 5 czerwca, ale o której nie wiadomo, bo "różnie może być w tak obleganym szpitalu jak nasz". Innymi słowy, równie dobrze czeka mnie kilkanaście godzin na czczo i bez wody.
I wysiadł mi kręgosłup wczoraj zupełnie. Mąż był przekonany, że zaczyna się poród i to bóle krzyżowe. Akcja porodowa to nie jest, ale chodzenie to wyczyn
Przyjemnego wieczoru dziewczyny.
weronikabp, Galanea, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadamama wrote:Dzień dobry
Weronika, przepiękny ten pokój, masz styl!
Miałam dzisiaj konsultację anestezjologiczną, zostałam zakwalifikowana do znieczulenia podpajęczynówkowego. Ale zmartwiłam się nieco, gdy usłyszałam, że cięcie będę miała 5 czerwca, ale o której nie wiadomo, bo "różnie może być w tak obleganym szpitalu jak nasz". Innymi słowy, równie dobrze czeka mnie kilkanaście godzin na czczo i bez wody.
I wysiadł mi kręgosłup wczoraj zupełnie. Mąż był przekonany, że zaczyna się poród i to bóle krzyżowe. Akcja porodowa to nie jest, ale chodzenie to wyczyn
Przyjemnego wieczoru dziewczyny.a co do picia i jedzenia, to chociaż kroplówki CI dadzą, łaknienia nie będzie
madamama lubi tę wiadomość
-
a do mnie już telefony się rozdzwaniają z pytaniem czy jestem gotowa na jutro i czy się denerwuję i czy spakowana i tysiąc innych pytań... denerwujące bo ja nie mam czasu o tym myśleć bo biegam za Michałem i sprzątam tylko a te telefony wyprowadzają mnie z równowagi.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanie może trochę dziwne ale nie wiem , a wiec czy podczas skurczu/ twardnienia brzucha czujecie jak dziecko się rusza?
co do kucia tam na dole to ja mam od tyg jakoś i strasznie mnie to denerwuje, chociaż i ciesze się bo wiem co to oznacza
jakoś słabo się ostatnio czuje ciągle bym spala głowa boli, brzuch się robi twardy a Zuzia wariujeLimerikowo lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:trzymaj się kochana, już tylko kilka dni
a co do picia i jedzenia, to chociaż kroplówki CI dadzą, łaknienia nie będzie
Z takim parciem na jedzenie to pewnie sobie odgryzę rurkę od kroplówki i zacznę wypijaćGdzie ten obiecany spadek łaknienia w końcówce ciąży? Przyznać się, która ma mniejszy apetyt?
Limerikowo, weronikabp, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
maggda wrote:dziewczyny mam pytanie może trochę dziwne ale nie wiem , a wiec czy podczas skurczu/ twardnienia brzucha czujecie jak dziecko się rusza?
co do kucia tam na dole to ja mam od tyg jakoś i strasznie mnie to denerwuje, chociaż i ciesze się bo wiem co to oznacza
jakoś słabo się ostatnio czuje ciągle bym spala głowa boli, brzuch się robi twardy a Zuzia wariuje
Tak, przy przepowiadających czuje się ruchy - tako rzekła położna, gdy dzwoniłam do niej w panice. Przy porodowych podobno już się nie rusza maleństwo.maggda, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
madamama wrote:Z takim parciem na jedzenie to pewnie sobie odgryzę rurkę od kroplówki i zacznę wypijać
Gdzie ten obiecany spadek łaknienia w końcówce ciąży? Przyznać się, która ma mniejszy apetyt?
Ja mam wrażenie, że dopiero teraz złapałam apetytA kg lecą w górę
Limerikowo, MonikaS lubią tę wiadomość