X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widze ze na naciagansko Administrator zareagowal :--))))
    juz mialam dac odp ze tyle kasy poszlo na 1sza wyprawke ze mam nadz ze pepkowa krew nei bedzie potrzebna jeszcze

nie ma to jak zupki Knorra w ciazy :---)))) Pamietacie?

a post napisala nowa zalogowana osoba-wpisowe do Ovufrienda im przepadnie
    pewnie na kilku watkach finalowych ciazy dali taki sam wpis i kobitki pozglaszaly

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:05

nick nieaktualny, evas, MonikaS, Agusia2312, nick nieaktualny, Galanea, alexast, eta lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten usunięty post to była reklama banku komórek macierzystych.

nick nieaktualny, Agusia2312 lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie Admin jeszcze ani razu nie usunal jak napsioczylam niezle na irl system med opieki nad ciezarna ;--))))))))))))))))))))))))))))))))
    tks a lot

nick nieaktualny, evas, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Natalia i Paula się dziś odzywały?

9bsp388.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    no widze ze na naciagansko Administrator zareagowal :--))))
    juz mialam dac odp ze tyle kasy poszlo na 1sza wyprawke ze mam nadz ze pepkowa krew nei bedzie potrzebna jeszcze

nie ma to jak zupki Knorra w ciazy :---)))) Pamietacie?

a post napisala nowa zalogowana osoba-wpisowe do Ovufrienda im przepadnie
    pewnie na kilku watkach finalowych ciazy dali taki sam wpis i kobitki pozglaszaly

Sam by nie zareagował;P Zgłosiłam post, bo jestem uczulona na takie reklamy:P

evas, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja też nie mam robionego KTG (nie licząc tego co miałam robione w szpitalu). Gin mówił mi że od czerwca zacznę jeździć na KTG w poniedziałek mam wizytę to się dowiem co i jak.
    Tusia wiesz nie wierzyłam że wytrzymamy tak długo w dwupaku :-) Bo miałyśmy niezłe akcje :-) a tu popatrz udało się i dzieciątka nam w brzuszkach rosną :-)

Agusia2312, Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja tez tak czasami mam i ostatnio sie zastanawialam co to... :)

Ciekawe jak Natalia i czy cos sie ruszylo.

Tak samo Paula.

Magda ale mlody szaleje, niby chcialby wyjsc, ale jednak nie...a skad ta krew?

Tusia84 lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Judi2014 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,28.05.2014 o 17.15 urodzilam zdrowego synka Mikolajka. Porod drogami natury,bez znieczulenia. Pozdrawiam:-)

nick nieaktualny, nutka, balonik, Mucha, MonikaS, Niesforna, Tusia84, excella, Limerikowo, Evelineq, nick nieaktualny, monaaa, maggda, evas, sunset, karolina1990, AISAK, vikus001, Agusia2312, Galanea, alexast, Paulina1986, azi, MagdaO, ivv, eta lubią tę wiadomość

1usaqps6cyfnwikb.png
    a052c56e99.png
    f2wl2n0awww87lf9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi2014 wrote:
    Dziewczyny,28.05.2014 o 17.15 urodzilam zdrowego synka Mikolajka. Porod drogami natury,bez znieczulenia. Pozdrawiam:-)
    Gratulacje kochana!! Buziaki dla małego :-)

• nutka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi pięknie! Gratuluję!

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi2014 wrote:
    Wow następna :-) Super gratuluję - napisz jak przebiegł poród i jak znajdziesz chwilkę wstaw zdjęcie maluszka :-)

MonikaS lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi2014 wrote:
    Judi gratulacje! :)
    Oczywiście standardowo czekamy na relacje i zdjęcie Synka :)

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi2014 wrote:

Wielkie gratulacje wspaniale <3

ggfxf7q.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Tusia ja też nie mam robionego KTG (nie licząc tego co miałam robione w szpitalu). Gin mówił mi że od czerwca zacznę jeździć na KTG w poniedziałek mam wizytę to się dowiem co i jak.
    Tusia wiesz nie wierzyłam że wytrzymamy tak długo w dwupaku :-) Bo miałyśmy niezłe akcje :-) a tu popatrz udało się i dzieciątka nam w brzuszkach rosną :-)

Dokładnie jestem bardzo szczęśliwa bo strachu trochę było... z tą skróconą w 2 tyg szyjką..

Jeszcze 5 dni i mogę rodzić, a Ty zaraz za mną :) wow nie mogę w to uwierzyć

evas, Limerikowo lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi,cudownie ! Ogromne gratulacje :):)

• nutka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki wlasnie mi odszedl kolejny kawalek czopu, tym razem duzo wiekszy:)

Limerikowo, excella, evas, eta lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam czekam dalej na moje czopy i bida ogolna z objawami
    juz widze wywolywansko od pon/wt łeeeeeeeeeeeeeeee. co za uparte dziecko, mam za swoje
    mam nadz, ze ktg o 5.30 przynajmniej wyjdzie ok na weekend

evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H,m limerikowo my wczoraj z mezem ten teges tak ze moze to od tego? :P

evas, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • Evelineq Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo – książka superowa, i podziwiam że czytasz do późna, bo ja mam problem w dzien nawet z czytaniem bo zaraz przycinam komara :P

Tusia – to rytmiczne pulsowanie to może czkawka? Ja tak odczuwam czkawkę małej … czasami nawet kilka razy dziennie, ale minimum raz :D Lekarz mi powiedział że to bardzo dobry objaw : )

Agusia ja mam takie bóle bardzo często, rano to codziennie, ale często też w nocy i w trakcie dnia również, dzisiaj np. od rana mnie boli i dalej nie przeszło : ) Wszystko się rozciąga i szykuje do porodu …

Ivv – zazdroszczę beztroskiego weekendu :D u mnie się zapowiada totalnie odwrotnie, zaczynamy przeprowadzkę od moich rodziców na wyremontowane mieszkanie, już 2 wieczory się zmagam z czyszczeniem wszystkiego na tip top, i nie widać końca, ale wreszcie czas przyszedł na rozpakowywanie gratów i aż mi słabo na samą myśl, jedyny plus jest taki, że jest chłodno :D
    Judi – gratuluje zdrowego syneczka <3

Nutka - to ja mam nadzieję że to już ostatni kawałek :D i akcja ruszy wnet u Ciebie :D

A ja po KTG - wszystko elegancko i brak regularnych skurczy, chyba i Hanka się przestała spieszyć na ten świat ;/ na domiar złego moja gin miała jakąś cesarkę i nie mogłam z nią porozmawiać, więc inny lekarz zlewająco coś tam pomamrał i odesłał do domu, no nic podjadę sobie po weekendzie do mojej Ginki prywatnie , a może cos się samo jednak ruszy :D

AISAK - a jak u Was ?

aaaaa , jak dziecko uparte to nic nie pomoże :D Za mnie też sie mąż zabral w nocy i to konkretnie i nawet mi w nocy brzuch nie stwardnial nie mówiac że ani śladu czopa czy czegos podobnego :D Podobnie moje prace porządkowe nic nie dają...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:34

evas, Limerikowo, Agusia2312, Galanea, alexast, ivv lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelineq wrote:
    Tusia – to rytmiczne pulsowanie to może czkawka? Ja tak odczuwam czkawkę małej … czasami nawet kilka razy dziennie, ale minimum raz :D Lekarz mi powiedział że to bardzo dobry objaw : )

Właśnie to nie czkawka.. czkawkę też odczuwam ale to zupełnie inaczej i inne uczucie niż to pulsowanie :) ja w tamtych ciążach też miałam to pulsowanie i się zastanawiałam czy ktoś jeszcze tak ma :)
    Evelineq wrote:
    aaaaa , jak dziecko uparte to nic nie pomoże :D Za mnie też sie mąż zabral w nocy i to konkretnie i nawet mi w nocy brzuch nie stwardnial nie mówiac że ani śladu czopa czy czegos podobnego :D Podobnie moje prace porządkowe nic nie dają...

Nie ma się co czopem przejmować.. mi nie odszedł wcześniej zaczęła się akcja pękł pęcherz wody zaczęły się sączyć i poleciało trochę krwi z wodami nie wiem czy czop wtedy wypadł ale akcja już była i ponad 10 godzin później Kuba był na świecie. Więc ja bym nie przywiązywała aż takiej uwagi do czopa.. są takie którym odejdzie i później jeszcze dłuuugo chodzą.. a są takie które go nawet nie zauważa i jest poród :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:47

Mucha, Evelineq, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
‹‹ 1137 1138 1139 1140 1141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ