MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika cierpliwości, wszystko dla Waszego dobra. Jesteś super mamusia która dba o synka, walczy o swoje dla dziecka, upomina się, edukuje. Lepszego wsparcia nie moze Artur miec.
Aaa ja po ktg, skurcze odnotowały się tak jak ostatnio, teraz ktg we wtorek a ewentualna wizyta w piatek. Chociaż gin POW ze skoro takie częste twardnienia sa/skurcze to zależy od wtorkowego ktg jak wyjdzie, możliwe ze juz tam zostane... od takiego stresu mnie nabawia:) iii zabronił mi juz kierować autkiem, a nakazał spacerki.Limerikowo, evas, Evelineq, Tusia84, monaaa, eta lubią tę wiadomość
-
Aisak Ty jeszcze autko prowadzisz ? brawo!!
ja tez czuje sie na silach ale maz juz by nie pozwolil :--(( wiec maszerujem pieszka krotkie dystanse i tez ok tramwaj ale nie poz Bimba-stary typ
z 2ej str krew musi krazc hi hi plus boczki zbijac po czekoladach oboje
gorzej bylo wysiasc bo wsiasc to ok ;--)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:44
vikus001, AISAK lubią tę wiadomość
-
Sunset czytam, ze u Ciebie Malenstwo tez strajkuje z ruchami
mi to wlosy deba stawaly wiec rano 4/5 juz zaczynalam sprawdzac maszyna, no ale bylo minelo, w pachwinach od paru dni ladnie kreci sie
zobaczysz 2 tyg przed porodem rozkreci sie jak trza ;--)))vikus001, sunset lubią tę wiadomość
-
Limerkowo uwielbiam jeździć.. Nada było kierownice max podnieść i wcisnąć w kokpit bym do pedałów dostawala( ja to z tych metra ciętych).
Ja nie mam skin na spacerki chodzić, maz o 19 wraca, zanim zje, doszoruje się to juz koło 21... A wtedy ja padam. Sama boje się bo te skurcze paraliżują, jak ucisnal to kroka ciezko zrobic, a stać nieruchomo na środku chodnika to juz wogole...
Tak wiec od dziś m ma kończyć wcześniej i z zonka na zakupki i loda codziennie chadzac:)Limerikowo, Evelineq, evas, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość
-
Jednak zostajemy do poniedziałku minimum.Źle pobrali płyn mózgowo-rdzeniowy, nie wyszedł czysty i nie wiedzą, czy to dlatego, że dostała się tam krew, czy dlatego, że jest infekcja.Będą robić dodatkowe badania i sprawdzać wszystko, aż pewnie doczekamy się na miejscu wyniku badania tego płynu.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Judi - gratuluję i czekamy na fatkę i szczegóły
Martynika - nie denerwuj się na zapas, pewnie źle pobrali płyn. Musisz myśleć pozytywnie. Najważniejsze, że mały się dobrze czuje. Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończy.
Kochana, a co to będzie oznaczało jak będzie wirus w płynie mózgowo-rdzeniowym? -
AISAK haha, to tak jak u mnie , ja jak wsiadam to fotel max w tył, później się podsuwam
i przy wysiadaniu dokładnie to samo
, oczywiście kierownica specjalnie podregulowana żebym nogami dostała do pedałów
Ale od jakiegoś już czasu pozwalam się wozić na fotelu pasażera
Mam tak rozkopane miasto że ból wysiedzieć w ogóle podczas podróży ... takie wyboje i dziurska ...
AISAK, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Fajnie, że dzisiaj nie pada cały dzień .. mogłam pranie zrobić bo miałam jeszcze rzeczy dla małej które świeżo kupione nie były prane.. moja mam też kupiła taki zestaw w kwiatuszki do ubrania uroczy..
Ja się położyłam i zdrzemnęłam trochę, i wszystkie dzieci z mamą2 już tych obok i to jedno w brzuchu
dwie córcie już się obudziły i mama, a synek śpi sobie jeszcze.
Miałam pytać
Jakie czapeczki macie na wyjście takie zwykłe te bawełniane?? czy brałyście jakieś specjalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 16:24
evas, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Wybaczcie mi, że pominę wiele wątków, ale dopiero siadłam do komputera i musiałam na szybko nadrobić z 10 ston
Pisałam do Pauli, ale nie odpisuje i nie wiem co tam u niej się dzieje, mam nadzieję, że wszystko ok.
Martynika - Zdrówka i wytrwałości.
Judi - gratuluję Ci z całego serca dzidziusia.
MagdaO - siadałam do komputera święcie przekonana, że masz już Stasia, a tu widzę łobuziak się droczył
U nas ok, dzisiaj pół dnia latałam, wytrzęsło mnie w autobusie i Zosia tak mi nogi pod żebra wbijała, że nie mogłam się zgiąć. Ogólnie padnięta już się czuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 16:30
evas, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Fajnie, że dzisiaj nie pada cały dzień .. mogłam pranie zrobić bo miałam jeszcze rzeczy dla małej które świeżo kupione nie były prane.. moja mam też kupiła taki zestaw w kwiatuszki do ubrania uroczy..
Ja się położyłam i zdrzemnęłam trochę, i wszystkie dzieci z mamą2 już tych obok i to jedno w brzuchu
dwie córcie już się obudziły i mama, a synek śpi sobie jeszcze.
Miałam pytać
Jakie czapeczki macie na wyjście takie zwykłe te bawełniane?? czy brałyście jakieś specjalne? -
alexast wrote:Judi - gratuluję i czekamy na fatkę i szczegóły
Martynika - nie denerwuj się na zapas, pewnie źle pobrali płyn. Musisz myśleć pozytywnie. Najważniejsze, że mały się dobrze czuje. Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończy.
Kochana, a co to będzie oznaczało jak będzie wirus w płynie mózgowo-rdzeniowym?
Nie wiem, ale to gorsza opcja, która będzie wymagała szybkiego leczenia lekiem przeciwwirusowym w Centrum Zdrowia Dziecka, żeby nie było następstw infekcji w przyszłości.