MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie ta pogoda jest taka zmienna.. ja tam jednak wolę jak jest ciepło.. chociaż pamiętam jak Wam te cieplejsze słoneczne dni dokuczały.. to ja zdecydowanie je wolę.. niż taką beznadziejną deszczową pogodę..
Mi się podobają te czapeczki szydełkowe i chyba sobie jedną zamówię na chłodniejsze dni będzie ok bo one takie bardziej wiosenne niż letniebawełniane też mam.
evas lubi tę wiadomość
-
Martynika wrote:Nie wiem, ale to gorsza opcja, która będzie wymagała szybkiego leczenia lekiem przeciwwirusowym w Centrum Zdrowia Dziecka, żeby nie było następstw infekcji w przyszłości.
Kochana, będzie dobrze mocno w to wierzę!!!!
Ja z kolei boję się, że mój maluch będzie miał cukrzycę. Bardzo się tego boję. Mam nadzieję, że go to ominie. Nawet nie chcę brać tego pod uwagę. O cytomegalię też się martwię. Jestem tylko ciekawa czy u nas się pofatygują zrobić mu jakiekolwiek badania. Jaki stopień ref. patologii noworodka ma ten szpital, w którym jesteście?
-
Ehhh coś mi się dzieje ! Biegunkę mam, dziwnie boli mnie krzyz jakbym miała zaraz dostać okres i do tego te bóle w pochwie jakieś dziwne
Na razie to takie wszystko dziwne jest i ciężko mi stwierdzić co to ? Nie jest to ból wielki - da się wytrzymać tylko tak mnie nudzi dziwnie
Wogóle jakaś słaba jestem, od rana mi nie dobrze - chyba pójdę się położyć
-
nick nieaktualnyZaraz Was poczytam, ale chce sie podzielić radosna nowiną, moja gin powiedziała ze wg niej lada chwila urodzę
ale sie cieszę
evas, Mucha, Galanea, ivv, alexast, MagdaO, Niesforna, nutka, Agusia2312, Tusia84, czekajajaca, monaaa, madamama, eta, monalisa lubią tę wiadomość
-
topa42 wrote:Ehhh coś mi się dzieje ! Biegunkę mam, dziwnie boli mnie krzyz jakbym miała zaraz dostać okres i do tego te bóle w pochwie jakieś dziwne
Na razie to takie wszystko dziwne jest i ciężko mi stwierdzić co to ? Nie jest to ból wielki - da się wytrzymać tylko tak mnie nudzi dziwnie
Wogóle jakaś słaba jestem, od rana mi nie dobrze - chyba pójdę się położyć
Topa, właśnie mam te same objawy, od rana mi było niedobrze , mdłości, a teraz biegunka i dziwny ból w brzuchu, i krzyżu ... -
Alexast szpital na karowej czyli ten w ktorym jest Martynika ma III stopien referencyjnosci. To jest jedna z najlepszych w Warszawie klinika pod wzgledem neonatologii.
No dziewczyny to sie rozkreca!!!
Weronika po czym tak stwierdzila? SuperWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 17:40
evas, weronikabp, Agusia2312, Martynika lubią tę wiadomość
-
Wiadomość od Pauli:
Jeszcze nie urodziła, ale ma skurcze i ma nadzieję, że coś z tego wyniknie, bo strasznie ją wymęczyła kroplówka. Pisze, że męczy się ze skurczami już ponad 7h.
Bidulka, mam nadzieję, że w końcu pójdzie to jakoś, bo za długo już się męczy
Weronika - Super, że poród blisko, ale po czym to gin stwierdziła?evas, weronikabp, Agusia2312, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
To się nasza Paula wymęczy, ale każdy skurcz przybliża ją do spotkania z Frankiem.
Galanea, przekaż jej że wszystkie o niej myślimy i wspieramy.
Wierzę, że jeszcze dziś Franek pojawi się na świecie, a jego dzielna mamusia zapomni o bólu i zmęczeniu.Galanea, weronikabp, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Wiadomość od Pauli:
Jeszcze nie urodziła, ale ma skurcze i ma nadzieję, że coś z tego wyniknie, bo strasznie ją wymęczyła kroplówka. Pisze, że męczy się ze skurczami już ponad 7h.
Bidulka, mam nadzieję, że w końcu pójdzie to jakoś, bo za długo już się męczy
Weronika - Super, że poród blisko, ale po czym to gin stwierdziła?
Po badaniu, jest rozwarcie, wszystko mega miękkie, powiedziała, że ma intuicję i w 99% zawsze trafia z oceną kiedy będzie poród, mi daje bardzo mało czasu do porodu :)powiedziała, żeby być gotowym, bo wody mogą chlusnąć lada chwila. Bardzo liczę na moją córunię, może Ona wie, że trzeba już wychodzić, bo inaczej Mamusi zawroty się mega rozkręcą i będzie bardzo źle..a tego bardzo nie chcemy.evas, Galanea, alexast, Duchess, Agusia2312, nutka, Mucha, monaaa, eta, monalisa, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivv wrote:Judi gratuluję serdecznie:)
Martynika na pewno będzie dobrze, życzę spokoju i wiary!
Weronika a wolisz maj czy czerwiec?
Ps. Jak Wy możecie pisać z telefonow???
Za Paulę nadal kciuki mocne, Boże który to już dzień ona się męczy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 18:08
ivv, Galanea lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki, ja musiałam odespać nocną akcję pt. "Porodówka". Jak położyłam się o 12,30 to wstałam przed 17, ale cały czas jestem jakaś nie do życia
Dawid w pracy, Zuza u Babci, więc ja na szczęście mogę się lenić do woli
Wiecie, co po tej akcji to już mi się odechciało szybkiego porodu, na razie wystarczy mi wrażeń na najbliższy tydzień.
Judi gratuluję Ci, Szczęściaro, że możesz już tulić swojego Mikołajka
MonikaS moje myśli cały czas krążą wokół Ciebie, Piotruś już pewnie jest na tym świecie.
Martynika bardzo mi przykro, że wirus u Arturka się potwierdził, wiem, że nie jest Ci łatwo, ale musisz być silna dla swojego Słoneczka. Ja wierzę, że wszystko się dobrze skończy. Życzę Ci dużo siły i cierpliwości :*
Nalka ciekawa jestem, w którym szpitalu jesteś. Dobrze, że w końcu trafiłaś na lekarza, który poważnie podszedł do wagi Anny i dobrze, że się Wami zajmą. Może Anna mi kiedyś tego nie wybaczy, ale życzę jej lekkiej "nadwagi'
Jestem ciekawa co tam u Pauli, pewnie ma już przy sobie swojego Franusia.
Edit: No to już wiem, że Franek uparciuch większy od mojego Staszka. Oj, Paula biedulko, ty naszaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 18:15
ivv, weronikabp, Galanea, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Alexast, głowa do góry
nie martw się tak, bo Oluś odczuwa Twoje nastroje. Porozmawiaj z mężem o tym co Cie niepokoi. Ustalcie wspólnie plan działania, jak jakiś problem jest omówiony to zazwyczaj łatwiej go rozwiązać.
II stopień referencyjności to naprawdę dużo. Wierzę, że zajmą się tam Twoim synkiem jeśli będzie tylko taka potrzeba.weronikabp, alexast lubią tę wiadomość