MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja wam powiem ,ze liczę po cichu , ze po wtorkowym ktg jednak zostanę juz w szpitalu. Oby te skurcze zrobiły rozwarcie. Chciałabym aby ta wizja mojego gina się spełni:)
Evelineq a ty kiedy ktg kolejne masz?
Topa czekamy na info.
Paula, Natalia czekamy na info/zdj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 21:24
-
Agusia - przekazuje serdeczne gratulacje od Nalki!!
Topa - mi położna mówiła ze jeżeli boli krzyż i w tym samym czasie brzuch robi się twardy to to jest właśnie ten skurcz, przy którym trzeba liczyć czas co ile jest - bo to jest ten skurcz efektywny,co otwiera kanał.
U ciebie to faktycznie wygląda jakbyś od kilku dni miała przepowiadajace z krzyża, to może te porodowe tez będziesz takie mieć. Jedz lepiej na ip sprawdzić. Powodzenia.Limerikowo, Agusia2312, MagdaO, evas, monaaa, eta lubią tę wiadomość
-
Znalazłam fajna aplikacje, nazywa się amazing baby. Co prawda jest sponsorowana ale na szczęście nie o produkty w niej chodzi. Aplikacja dotyczy głównie ćwiczeń i zabaw jakie można z dzieckiem robić praktycznie od dnia narodzin, na każdą porę dnia, łącznie z kąpielą czy wyciszaniem przed snem.
Tusia84, Modelka lubią tę wiadomość
-
Topa cieszę się że jednak jedziecie , powodzenia
AISAK ja się wybieram we wtorek wieczorem do mojej gin na wizytę, bo nie zastałam jej w szpitalu na ostatnim KTG a lekarz który wtedy oceniał mój wykres stwierdził że nie wie po co w ogóle ja na to KTG przyjechałam , ale była już mowa o tym jak to w niektórych szpitalach się traktuje pacjentki "nie swoje" nie odzywał by się widząc że mam skierowanie od innego lekarza pracującego w tym samym szpitalu... Pomijając podjadę sobie do mojej doktorki we wtorek i zobaczę co i jak , chociaż w gruncie rzeczy liczę że mnie zbierze tak jak Agusię całkiem nagle i wreszcie już urodzę, bo wszystko mnie już strasznie irytuje, obie widzę że już liczymy na to samo
Po nocach mi się już nawet śni, że urodziłam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:22
Galanea, AISAK, Tusia84, eta lubią tę wiadomość
-
Evelineq oj tak najbardziej chyba boje się tego przyterminowania. Do 11-ego musi Hanka wyskoczyć z pudelka;-) później czuje ze psychicznie ciężko będzie.
Kobitki jak minął dzisiejszy dzień dzieciaczka? Zadowolone pociechy? Rodzinki szczęśliwe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:44
Evelineq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, wasze maluchy też tak się kręcą, ze boli? mój dziś tak cały dzień.
Zapomniałam wcześniej Wam napisać-w nocy śniło mi się, że próbowałam karmić małego. a dziś pierwszy raz wyleciało mi mleko z lewej piersi. dziwne i fajne to uczucie jednocześnie.
dobranoc dziewczyny.
Topa powodzenia!evas, Galanea, AISAK, sunset lubią tę wiadomość
-
Ja codziennie śpię w innej bluzce- siara mi tak leci a niecierpie spać w staniku.
a mnie czyści właśnie, krzyż lupie i nogi wykreca... Jak nie zwymiotuje to będzie dobrze. Dobrze ze kabarety leca to chociaż czas mi zleci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 23:38
-
A ja nie mam siary
Czasem jak ścisnę niechcący to jakaś kropelka się pojawi, ale baaardzo rzadko. Mam nadzieję, że będę miała czym karmić po porodzie
Dziewczyny wiele razy pisały, że podobno siara w ciąży nie ma wpływu na laktację po porodzie, więc jestem dobrej myśli.
Monaaa, moja mała też czasem tak się kręci, wypina i przeciąga, że jest to trochę bolesne. Najgorzej jak nóżki wsadza pod żebraWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 23:50
evas, monaaa lubią tę wiadomość
-
Mój Synek dzisiaj prawie cały dzień spokojny. Ale to pewnie dlatego, że jak bardzo dużo znowu pochodzilam. A on nie przyzwyczajony do takiego kolysania
Więc pewnie sobie smacznie spał. A teraz jak się położyłam w końcu to szaleje i się rozpycha
Topa trzymaj się tam!
Ja tak sie zastanawiam kiedy ten mój Synek zechce wyjść. Najpierw od 24 tyg pchal się na świat, a teraz już drugi dzień bez leżenia i leków i cisza. Ehhh mam nadzieję że się pospieszy i nie będę musiała czekać długoAISAK, Tusia84, evas, Mucha, monaaa lubią tę wiadomość
-
Oj, ja też już bym chciała, ale czekam cierpliwie, raczej nie mam wpływu na rozwój sytuacji
Ciekawe jak tam monalisa, skrobnęłabym smsa, ale chyba za późno, jak się jutro nie odezwie to do niej napiszę. Dobrej nocy Mamuśki.
Tusia84, evas, Mucha, Galanea, monaaa lubią tę wiadomość