MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika pięknie to opisałaś
Dla naszych dzieci jesteśmy gotowe znieść wszystko.
Mi po szpitalu został wielki siniak na pół ręki - 3 razy się wkuwali i stwierdzili że jestem ciężki pacjent z bardzo marnymi żyłami.
Fajnie bo dziś poszłam na porodówkę, zobaczyłam sale - zadowolona jestem, że wybrałam ten szpital, odnowiony, nowoczesny w każdej sali wanna z hydromasażem i różne zabawkiDo tego okazało się, że mój lekarz tylko ma dyżury na porodówce więc każda położna go zna i mam nadzieję że będą miłe
i mi pomogą
evas, sunset lubią tę wiadomość
-
Dyskutuj z nimi
Mi wolno było wszystko, to akurat wnuczce zabronią... ehh
mam potem takie okropne wyrzuty sumienia, że przez dłuższy czas jestem aniołkiem, ale czy to nie może działać raz na zawsze?
Idę spać, jak się człowiek wyśpi to i humor lepszy
Szybkich porodów (a najszybszego Magdzie) życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:44
MagdaO lubi tę wiadomość
-
sunset wrote:A teraz wiadomości od Nalki - samopoczucie ok, niestety złapała paciorkowca, a dodatkowo ma jeszcze tlenoterapie dwa razy dziennie, ale to już dla maleństwa
będę wiedzieć więcej to przekażę
Sunset pozdrów ją cieplutko i pamiętamy o niej tutajtrzymamy kciuki żeby mała szybko podrosła i żeby Nalka mogła ją niedługo przytulić
weronikabp, sunset lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny ja tylko na chwilkę , pisze z tabletka koleżanki z sali obok. Bardzo dziękuje za słowa wsparcia. W czwartek wszystko będziemy wiedzieć , mam nadzieje ze malutka urośnie przyzwoicie. Wszystkim rozpakowanym mamom serdecznie gratuluje! Macie piękne dzieciaczki, spojrzałam szybciutko na zdjęcia. Mam nadzieje, ze zdążę jeszcze wrócić do domku i poczekać na poród. Trzymam za was kciuki i wysyłam moje skurcze wspierające! A miałam ich już całe 4
weronikabp, balonik, sunset, AISAK, vikus001, evas, Galanea, Duchess, Tusia84, excella, Agusia2312, Modelka, Mucha, Limerikowo, nutka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane!
Gratuluje wszystkim mamusiom które już tulą swoje skarby!! dzisiaj do łez mnie doprowadziła Paula i Martynika, ehh też już chcę moją malutką mieć po drugiej stronie brzuszka..
u nas chyba nic się zupełnie nie dzieje..oprócz lekkich bóli jak na okres, ale to dosłownie dwa razy się pojawiło. Mała buszuje w brzuszku, tylko jeden dzień mnie stresowała, byłam na ktg i położna dosyć brutalnie mnie wytarmosiła za brzuch..prawie jej kopniaka sprzedałam:/
w piątek jadę już do wujka do Torunia i od poniedziałku leżakuje w szpitalu, jeśli nic się nie będzie działo to 14 czerwca bierzemy się za Lenkę i ją wywołujemy, wujek nie chce ryzykować przenoszenia. Mamy niestety kiepską przeszłość pod tym względem.
dobrnęłam do wagi 90kg...chociaż ostatnio na parę szaleństw sobie pozwoliłam, ale mam też ciągłe bieganie do toalety.. będę miała co zrzucać...
Może uda mi się wrzucić fotke z sesji brzuszkowej, chociaż już nie rozpoznaje swojej twarzy..jest taka ogromna!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze rozpakowywanie!
http://zapodaj.net/9f1a49c7903fa.jpg.html
http://zapodaj.net/9731d091d0dc8.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 23:03
evas, Galanea, vikus001, Duchess, weronikabp, Tusia84, ivv, Mucha, Limerikowo, nutka, Evelineq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneczka, a co to za żale i wyrzuty? Zadałaś na tym forum jedno pytanie nt ogniska hiperechogennego, niestety najwidoczniej żadna z nas nie ma o tym pojęcia, więc nikt Ci nie mógł odpowiedzieć. Powinnaś zapytać o to lekarza.
evas, vikus001, weronikabp, czekajajaca, Modelka, Mucha, Limerikowo, nutka lubią tę wiadomość
-
Aneczka, prześledziłam Twój wpis:
Limerikowo odpowiedziała, że żadna z nas nie miała z czymś takim do czynienia, Eta natomiast podała Ci link do jakiejś poradni. Czego się więcej spodziewałaś, że każda z nas napisze ze nie ma pojęcia o tym schorzeniu? Pytanie zadałaś ponad miesiąc temu i nawet nie raczyłaś napisać słowa pod odpowiedzią dziewczyn.
I tak jak napisała Galanea, takie pytania to do lekarza kieruj, my co najwyżej możemy odpowiadać na tematy które nas dotyczą i na czym choć odrobinę się znamy.czekajajaca, Modelka, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyucze sie dopiero korzystania z forum nigdy nie miałam potrzeby takiej i nie miałam az do tej chwili pojecia ze ktokolwiek mi cokolwiek odpisał nie mam pojecia gdzie mam znalezc tą odpowiedz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 00:46
-
To jest forum, więc wpisy pojawiają się według kolejności dodawania. Skoro zadałaś pytanie 28 kwietnia w nocy to musisz się cofnąć kilkaset stron i poszukać tego dnia i odpowiedzi. Trzeba było zajrzeć od razu a nie czekać ponad miesiąc. A potem jeszcze wypisywać posty z pretensjami
czekajajaca, Modelka, ivv, Limerikowo, Galanea, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhmm no masz racje teraz juz szukac nie bede wiem juz duzo o tym schorzeniu i wiem ze juz jest mało widoczne a moze nawet wcale. Widze ze nie tylko ja nie spie po nocach ale i kilka innych ciezarówek:) wiec zadam wam pytanko czy waszym zdaniem taka rzecz jest zbedna w zakupie czy przydatna bo niewiem czy kupic http://allegro.pl/munchkin-praktyczny-organizer-pieluchy-kosmetyki-i4261247999.html
-
Ja dziś cały dzień na nogach, dopiero się do łóżka położyłam i padam normalnie tak mnie kręgosłup boli
Paula, Martynika jesteście bardzo dzielne!
Martynika wierzę że z Arturem będzie wszystko dobrze i niedługo będziecie w domu.
Magda, Natalia, Nalka i inne "szpitalne" dziewczyny trzymajcie się
A mi chyba zaczął odchodzić czop... Dwa razy dziś miałam taką galaretowata gęsta wydzieline. Mam nadzieję, że to dobry znak, że coś się rusza...
Oczy mi się same zamykają, więc chyba szybko dziś zasne. Synek cały dzień spał, bo mama go ululala chodzeniem, a teraz szaleje. Miłej nocki wszystkim.Tusia84, weronikabp, czekajajaca, evas, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aneczka83 wrote:hmm no masz racje teraz juz szukac nie bede wiem juz duzo o tym schorzeniu i wiem ze juz jest mało widoczne a moze nawet wcale. Widze ze nie tylko ja nie spie po nocach ale i kilka innych ciezarówek:) wiec zadam wam pytanko czy waszym zdaniem taka rzecz jest zbedna w zakupie czy przydatna bo niewiem czy kupic http://allegro.pl/munchkin-praktyczny-organizer-pieluchy-kosmetyki-i4261247999.html
-
nick nieaktualnyhmm no ja nie mam zadnej własnie komody szafki na takie rzeczy z pierwszym synkiem miałam łózeczko przy parapecie i na parapecie mały kartonik na wszystkie takie rzeczy. A ten organizer wiesza sie na boku łózeczka i super wygląda i akurat mam miejsce własnie z boku nie chce znowu zapychac parapetu
Evelineq lubi tę wiadomość